![]() |
Alıntı:
sen katliamı nerden komunist ekonomiye bagladın ki_? şimdi turkiye nin ekonomisi kapitalizm degilde komunizm ile yonetilse katliammı yapmamız gerekicek? |
Alıntı:
yine kapitalizme döndürdün olayı ;D;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
diyorum ki komünizmi benimsetmek için bu kadar şiddet yapan ve bayrağı devlet başkanları komünist olan çin neden karma ekonomi uyguluyor? |
Komunist çinde olmuş bu...
Karmaymış... Biz karma dedikçe sen komunizm dedin... Şimdide kalkmış karma diyorsun... bilader sen ne dediğini biliyormusun... hele beri gelde bir anlayalım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
hala izledigin evrimci darwinci belgesellerden bilgilerle geliyorsun biraz gerçek bilgilerle gelde adam gibi tartışalım. iki tane uyanıkl belgesel yapmış senin gibilerde inanmış. bırak şiddeti middeti ekonomi olarak, işçi hakları vs. olarak bakıcaksın. kimse sana bu ulkeyi yonetirken insanları öldür demiyor. kimse sana darwine tap demiyor. |
Alıntı:
senin gibilerde hemencecik inanmış... boşluktasın sen boşlukta toparla kendini biraz... |
Alıntı:
oysa karl marx lenin gibi adamların yazdıgı kitaplar 2 x 2 = 4 kadar kesin nettir (inkar edilemez) kanıtlarıyla birlikte. oyle ruyamda gordum boyle inandım tarzında kitaplar yazmamışlardır. sizin zihniyetinize göre eger bir insan musluman degilse, dinsiz ise; 2 x 2 = 4 dese siz diyceksinizki yine hayır bu adam musluman degil , oyle ise bunun soyledikleri yalandır diyceksiniz. ne guzel mantık be :) |
Alıntı:
buraya gelen herkesin düşüncelerine bakıyoruz, kendimize göre doğruysa benimseriz... adamın dinine bakmıyoruz novek. ancak sizin gibi geri düşünenler insanları dil, din ve ırk'larına bakarak yargılar... kar max yada lenin gibi din düşmanı ve insan düşmanı liderlerin peşinden gitmekte 2*2=5 düşüncesine inanlar için geçerlidir... şimdi yine sen bunlar insancıl liderler diyeceksin, benimde aklıma geçen forumda yayınlanan, leninden kalma toplu mezar haberi gelecek.... o yüzden boşuna yorulma... kominizm demek sömürge demek, insanların insanlıktan çıkıp, köle yerine koyulması demek... |
All times are GMT +3. The time now is 18:56. |