![]() |
Kılıçdaroğlu ve chp yle alakalı dedim ben de.
Konusu masonlukla ilgili olabilir ? Bİraz uç oldu sanırım ama aklıma gelmiyor da değil ;D |
alooo millet gidin baska bir secenek secin 300 begeni var topu topu herkes ayni secenegi seciyor adam basi 5 - 5 mi paylasacagiz :)
|
Alıntı:
zorla kullandırtacaksın yani(: kullanıyorum o zaman.. Kesinlikle TSK ve PKK ile ilgilidir... |
Alıntı:
|
pkk & tsk kardeşliğiyle ilgili olacağını sanmıyorum. çünkü böyle bir haber olsaydı bomba başlığıyla verilmezdi. daha önce tsk & pkk kardeşliğine çok defa şahit olduk.
CHP ve Kılıçdaroğluyla ilgili bir haber olacağını düşünüyorum. |
Vakit'in ne yayınlayacağını kestirebiliyoruz ama şu daha kesinki, GENELKURMAY, MALUM MEDYA, MUHALEFET 3 MAYMUNU OYNAYACAK YARIN GENE
|
ya bi müddettir haberlere girmemiştim, şimdi bu konu başlığını görünce tıkladım habervaktime müthiş bir reklam var...
hakkaten çok merak ettim. Gene kimi istifa ettirecekler acaba:) |
o degilde bizim begenilere cok ortak cikti.. duyumu aldim beyler kilicdaroglu benim bir emmioglu var onunda dayioglu nun amcasi vakitte hademe olarak calisiyor, haber saglam yani ;)
|
Yarın sabah yedibuçukda işim icabı uğrayacağım ilk gazete bayiinde elime vakiti alıyorum...
|
Alıntı:
;D;D dayımın oğlunun amcası benim zaten dayım olur ;D;D kaçmazzzz benden :w: |
All times are GMT +3. The time now is 06:19. |