![]() |
Alıntı:
%50 oyu bana versinler 8 yıla gerek yok,1 yılda Türkiyeyi dünyanın lideri yaparım.:güzel: D-8 LER D-16 LAR D-32 LER D-64 LER......... |
Alıntı:
ayni sekilde sp de bu politikasiyla, bu yapisiyla, bu isleyisiyle yüzde 5 i kirk yilda bir gecer onunda önüne takoz koyar yine yüzde 1 e düsürürsünüz.. Rabbim sizin gibilere firsat vermesin! |
Alıntı:
benim umudum yok... siz umutlusunuz, hayırlısı diyelim, yeni, özgürlükcü, güzel bir anayasayı kim yaparsa yapsın ben onu alkışlarım, evet derim. Ama tekrar edeyim: bunu yapacağınızdan umudum yok. |
Alıntı:
8 YILDIR KUTUPLAŞMA İLE SİYASET YAPANLARIN SÖYLEDİKLERİNE BAK.;;)BU SÖZLERİN BÖLÜCÜLĞÜN EN ZİRVESİ,:evet:SİZE OY VERMEYEN BÖLÜCÜ ÖYLEMİ? ??? |
Alıntı:
ben sp ye bölücü demedim ki size yani sahsiniza dedim ve sahsiniz nezdinde radikallere.. zaten sp yide bölen sizin gibi radikal fitneciler yoksa numan hoca dan cok umutluyum.. o yüzden Rabbim sizin gibilere aman vermesin diyorum ya cünkü siz tam anlamiyla bir pravakatörsünüz! |
mavera dost. yazını (zilzal arkadaşa yazdığın BÖLÜCÜ, FİTNECİ vs.) sana yakıştıramadım. bu kadar kişiselleştirmemeliydin yazını.
|
Alıntı:
abi su milletin avukatligini artik biraksan.. yazdiklarim beni baglar bana göre zilzal denilen zat pravakatördür, bölücüdür ve bu foruma milleti kiskirtmak amacli giriyor.. bu fikirlerimi sen dahil kimse degistiremez böyle gereksiz kisiler ak partide de vardir bunlarin amaclari fikir tartismasi degildir, fikir özgürlügü degildir sadece kendi sig görüslerinin reklamini yapmakdir.. bak sende sp lisin niye sana birsey demiyorum cogu zaman ters düsüyoruz niye sana bölücü demiyorum cünkü öyle degilsin ;) |
SANA YAKIŞTIRAMADIM derken senin de avukatın olmuş olmuyor muyum?
Şimdi sen ona bölücü fitneci dedin, o da sana deyince senin yandaşlar hep birlikte aha böyle böyle böyle dedi diyecekler. İyi mi olacak yani? Alıntı:
kusura bakmayasın ben SANA YAKIŞTıRAMADIM demiştim, yanılmışım! |
(o zaman hitap yerimizi değiştirelim)
Sayın zilzal: Lütfen siz tahriklere kapılmayınız, size yazılan kötü sözler için sadece kem söz sahibine aittir deyip geçiniz. size bunları AVUKATINIZ OLARAK yazıyorum! |
o zaman bende bozacinin avukat siraci diyeyim :).. abi ben daha önce novek konusunda da dedim bana ne dediginizi umursamiyorum nasilki novek konusunda hakli ciktim, zilzal denen sahis konusunda da hakli cikacagim..
cünkü bu sahsin! amaci belli ve ben böyle tiplerle fikir yaristirilamayacagini düsünüyorum o yüzden böyle bölücülere anladigi dilden konusma taraftariyim ve bunuda kendime fazlasiyla yakistiriyorum cünkü dinime küfredenin Müslüman olmadigi bir ortamda sessiz kalmak huyum degildir! |
All times are GMT +3. The time now is 14:16. |