![]() |
Alıntı:
Çokluk elbetteki, iyi ve doğru olmanın göstegesi değildir. Bir siyasi partinin halktan çok oy alması o siyasi partinin iyi ve doğru olduğunun kanıtı değildir. Kötü ve yanlış bir siyasi parti de halktan çok oy alabilir. AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir. AK Parti; Muhafazakâr Demokrat, Toplumsal Merkez, Tertemiz - Ak bir siyasi parti olarak en iyi ve en doğru; zihniyete, fikriyata ve dünya görüşüne sahip olan en iyi ve en doğru siyasi partidir. AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında yapmış olduğu olağanüstü ve muhteşem hizmetlerle, Türk Siyasi Tarihinde 1908 yılından 2010 yılına kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş olan en başarılı siyasi parti olmuştur. AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğu apaçık ve reddedilemez bir gerçektir. AK Parti'nin seçimlerde % 100 oy alması da % 0 oy alması da bu gerçeği değiştirmez. AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir Allah'a şükürler olsun. |
aha cihannur gene başladı, en iyisi mi ben çıkayım:)
he sizin parti en iyi en başarılı en müthiş en acaip partidir, yeryüzünde sizin parti kadar müthiş bir parti gelmemiştir, daha gelmez de:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ya ben zaten hep doğru taraftaydım yanlış tarafta olan sizsiniz:) siz kendiniz yanlış tarafda olunca otomatikman beni yanlış tarafta sanıyorsunuz:) Alıntı:
estağfruullah canım, ne haddimize düşmüş inkar etmek, gizlemek:) Vay be...TARİHDE ha.. bastır cihannur:) |
Alıntı:
AK Partim sensin en iyi parti, AK Partim sensin en doğru parti, AK Partim sensin en başarılı parti, Gerçekler bunlardır kimse reddedemez, AK Partim; en iyi, en doğru, en başarılı siyasi partidir, Apaçık bu gerçek inkâr edilemez. |
hatta sen güneşsin, sen aysın, sen nefessin, sen olmasan nefes bile alamayız, sen olmasan güneş doğmaz, okyanuslarda su varsa o suda tuz varsa o tuz bile senin içindir vs. de söyle de tam olsun:)
|
muhabbete bak, cay demle :)
|
Alıntı:
Kıskananlar çatlasın seni AK Partim, Gerçekleri gizleyemezler inan AK Partim, Gerçekleri dalgaya vurmaya kalksalar bile, Sensin; en iyi, en doğru, en başarılı siyasi parti, Apaçık bu gerçeği inkâr edemezler canım AK Partim. |
Alıntı:
Alıntı:
Şiir bu kadar katledilirdi diye:) |
All times are GMT +3. The time now is 13:29. |