Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Saadet krizinin arkasında "Sav taktiği" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=132936)

Cihannur 07-27-2010 19:44

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775366)
Erbakan hocanın seçimlere girdiğini ispatlar mısın?

Öyle beylik laflarla değil, mikrofonmuş koltukmuş.

Erbakan seçimlere girmedi.

ENGELLENDİ!

Erbakan hoca alavere ile dalavere ile engellenirken susanların bugün millet erbakanı sandıkta eledi vs. diye yazmaya hakları yoktur.

Her şey sandık değildir.

Bugün maşallah bülbül gibi şakıyorsunuz ama yarın ne olacağınız belli olmuz.

Unutmayın ANAP'ı.

Yarın iktidardan düştüğünüzde fikirleriniz kötü mü olmuş olacak? millet size oy vermediği zaman fikirleriniz kötü mü demektir?

Sandıktan her çıkan iyi demek midir?

Kafanıza taktığınız o sandıkdan bir gün anap gibi çıktığınızda görürüm seni ve senin gibi düşünenleri sayın rizzeli.

Çokluk her zaman iyi anlamına gelmez, azlık da her zaman kötü anlamına gelmez.

Chp de bu ülkede unutma ki yüzde 40 oy aldı zamanında.

CHP ye iyi mi demek lazım.

Mili görüş yüzde 2 değil yüzde 0,00000000001 bile oy alsa milli görüştür, biz onu savunmaya devam edeceğiz.

Çokluk elbetteki, iyi ve doğru olmanın göstegesi değildir. Bir siyasi partinin halktan çok oy alması o siyasi partinin iyi ve doğru olduğunun kanıtı değildir. Kötü ve yanlış bir siyasi parti de halktan çok oy alabilir.

AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir.

AK Parti; Muhafazakâr Demokrat, Toplumsal Merkez, Tertemiz - Ak bir siyasi parti olarak en iyi ve en doğru; zihniyete, fikriyata ve dünya görüşüne sahip olan en iyi ve en doğru siyasi partidir.

AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında yapmış olduğu olağanüstü ve muhteşem hizmetlerle, Türk Siyasi Tarihinde 1908 yılından 2010 yılına kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş olan en başarılı siyasi parti olmuştur.

AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğu apaçık ve reddedilemez bir gerçektir. AK Parti'nin seçimlerde % 100 oy alması da % 0 oy alması da bu gerçeği değiştirmez. AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir Allah'a şükürler olsun.

redyellow 07-27-2010 19:48

aha cihannur gene başladı, en iyisi mi ben çıkayım:)

he sizin parti en iyi en başarılı en müthiş en acaip partidir, yeryüzünde sizin parti kadar müthiş bir parti gelmemiştir, daha gelmez de:)

Mavera 07-27-2010 20:07

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775371)

he sizin parti en iyi en başarılı en müthiş en acaip partidir, yeryüzünde sizin parti kadar müthiş bir parti gelmemiştir, daha gelmez de:)

vay abi dogru yolu bulmussun sonunda :hihi2::hihi2:

Cihannur 07-27-2010 20:13

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775371)

Ne yaparsanız yapın gerçekleri gizleyemezsiniz. Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmeti yapmış olan siyasi parti AK Parti'dir Allah'a şükürler olsun. Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte AK Parti kadar çok hizmet edebilmiş ikinci bir siyasi parti gelmemiştir. AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğu apaçık ve reddedilemez bir gerçektir.

redyellow 07-27-2010 20:14

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775375)

ya ben zaten hep doğru taraftaydım yanlış tarafta olan sizsiniz:) siz kendiniz yanlış tarafda olunca otomatikman beni yanlış tarafta sanıyorsunuz:)

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775378)
Ne yaparsanız yapın gerçekleri gizleyemezsiniz. Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmeti yapmış olan siyasi parti AK Parti'dir Allah'a şükürler olsun. Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte AK Parti kadar çok hizmet edebilmiş ikinci bir siyasi parti gelmemiştir. AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğu apaçık ve reddedilemez bir gerçektir.

estağfruullah canım, ne haddimize düşmüş inkar etmek, gizlemek:)

Vay be...TARİHDE ha.. bastır cihannur:)

Cihannur 07-27-2010 20:30

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775375)

AK Partim sensin en iyi parti,
AK Partim sensin en doğru parti,
AK Partim sensin en başarılı parti,
Gerçekler bunlardır kimse reddedemez,
AK Partim; en iyi, en doğru, en başarılı siyasi partidir,
Apaçık bu gerçek inkâr edilemez.

redyellow 07-27-2010 20:32

hatta sen güneşsin, sen aysın, sen nefessin, sen olmasan nefes bile alamayız, sen olmasan güneş doğmaz, okyanuslarda su varsa o suda tuz varsa o tuz bile senin içindir vs. de söyle de tam olsun:)

Mavera 07-27-2010 20:34

muhabbete bak, cay demle :)

Cihannur 07-27-2010 20:39

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775385)
hatta sen güneşsin, sen aysın, sen nefessin, sen olmasan nefes bile alamayız, sen olmasan güneş doğmaz, okyanuslarda su varsa o suda tuz varsa o tuz bile senin içindir vs. de söyle de tam olsun:)

Kıskananlar çatlasın seni AK Partim,
Gerçekleri gizleyemezler inan AK Partim,
Gerçekleri dalgaya vurmaya kalksalar bile,

Sensin; en iyi, en doğru, en başarılı siyasi parti,
Apaçık bu gerçeği inkâr edemezler canım AK Partim.

redyellow 07-27-2010 20:50

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775386)
muhabbete bak, cay demle :)

birazdan nun (forum belediyesi yıkım ekibi::) gelir hepsini uçurur:)

Alıntı:

Kıskananlar çatlasın seni AK Partim,
Gerçekleri gizleyemezler inan AK Partim,
Gerçekleri dalgaya vurmaya kalksalar bile,
Sensin; en iyi, en doğru, en başarılı siyasi parti,
Apaçık bu gerçeği inkâr edemezler canım AK Partim.
vaşşşşşşş, ozan rahmetli murat çobanoğlu duysaydı kalpden giderdi:)

Şiir bu kadar katledilirdi diye:)

All times are GMT +3. The time now is 13:29.