Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Muhalif Cephe (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=443)
-   -   Gülen SP'yi ele geçiriyor.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133381)

Mavera 07-31-2010 21:21

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777252)
Göbek bağımız bir mi kesildi acep?????????

sisstt büyüklerinle nasil konusulacagini ögretmediler mi sana, aranizda iki nesil fark var o nasil laf bakayim.. ;)

El Emin 07-31-2010 21:22

İşte daha bir şey demeden kem edildim küm edildi konu çarpıtıldı.
Ahmet abi birde bir şey yazdığımı düşünsene.İlk insanlara bile giderdik tahminimce....

Mavera 07-31-2010 21:23

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777251)
vallahi abi erbakan hocayı eleştirdik yeri gelince o dönemle alakalı...
Ama o dönemde rp ye destek olması gerekirken olmayanlarıda biz unutmadık...

yavuzcum söyle bir sorun var ama erbakan hoca bana o dönemki karar ve uygulamalariyla rp nin ayagina kursun sikmistir..
acik ve net söyleyim rp dönemindeki uhuveti, teskilat askini, kardesligi ben su anda ak parti dahil hic bir yerde bulamiyorum ;)

El Emin 07-31-2010 21:23

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777259)

sisstt büyüklerinle nasil konusulacagini ögretmediler mi sana, aranizda iki nesil fark var o nasil laf bakayim.. ;)

Abi lafım saygısızca bir laf değil ki.Kendi hareketlerini benim hareketlerime binaen yapacağını söyledi bende merak ettim hani öyle bir durum varsa normal karşılayalım...;ı:;ı:;ı:

unnamed 07-31-2010 21:23

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777260)
İşte daha bir şey demeden kem edildim küm edildi konu çarpıtıldı.
Ahmet abi birde bir şey yazdığımı düşünsene.İlk insanlara bile giderdik tahminimce....

oraya vardırmadan Nun yetişirdi..
kafanı yorma(:

El Emin 07-31-2010 21:24

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777263)
oraya vardırmadan Nun yetişirdi..
kafanı yorma(:

:w::w::w::w:

İntifada 07-31-2010 21:47

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777261)
yavuzcum söyle bir sorun var ama erbakan hoca bana o dönemki karar ve uygulamalariyla rp nin ayagina kursun sikmistir..
acik ve net söyleyim rp dönemindeki uhuveti, teskilat askini, kardesligi ben su anda ak parti dahil hic bir yerde bulamiyorum ;)

bu konudaki görüşüm zaten bilinmekte...teşkilat olarak iyi değiliz kaldı ki mgv gibi bir vakıf eksikliğini ülkedeki tüm dindarlar hissediyor bence
mesele erbakan hocanın ayağına kurşun sıkması değil hocaefendi ve kaynaklarının o dönemde desteğe ihtiyacı olan rpye destek vermemeleridir...

Mavera 07-31-2010 21:58

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777284)
bu konudaki görüşüm zaten bilinmekte...teşkilat olarak iyi değiliz kaldı ki mgv gibi bir vakıf eksikliğini ülkedeki tüm dindarlar hissediyor bence
mesele erbakan hocanın ayağına kurşun sıkması değil hocaefendi ve kaynaklarının o dönemde desteğe ihtiyacı olan rpye destek vermemeleridir...

bende diyorum ki hocaefendinin desteginde daha önemlisi erbakan hocanin dik durmasiydi, sineyi millete dönmemesiydi..
evet mgv lerde yetisen birisi olarak mgv lerin ne kadar yararli oldugunu bilirim evet agd lerde su anda güzel etkinlikler yapiyor ama cok fazla marjinallesti..

İntifada 07-31-2010 22:12

vallahi abi aile büyüklerimi bile eleştiriyorum o dönemle alakalı neden devlet elden gderken oturup izlediniz sokaklara dökülmediniz diye...
Zaten her yönden ablukaya alınmış bir erbkan her desteğe ihtiyacı var ama malum çevre köstek oluyor.

Terennüm 07-31-2010 22:14

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777298)
vallahi abi aile büyüklerimi bile eleştiriyorum o dönemle alakalı neden devlet elden gderken oturup izlediniz sokaklara dökülmediniz diye...
Zaten her yönden ablukaya alınmış bir erbkan her desteğe ihtiyacı var ama malum çevre köstek oluyor.

açık konuş kardeşim malum çevreden kastın nedir?

All times are GMT +3. The time now is 13:29.