Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Erbakan ailesinin referandum kararı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133414)

mehmetakif24 08-01-2010 23:07

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778087)
Kime yazık merak ettim?

28 şubatta darbecilerden en çok etkilenen bir kişinin bu referandumda hayır diyebileceğini düşünen zihniyetlere yazık.

Mavera 08-01-2010 23:08

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778089)
28 şubatta darbecilerden en çok etkilenen bir kişinin bu referandumda hayır diyebileceğini düşünen zihniyetlere yazık.

niyeki kardes.. sonucta mhp, chp de 12 eylülden cok cekti ama hayir diyorlar ayni sekil bdp de yargidan yakiniyordu hayir diyor, dp nin baskani menderesin avukati oldugundan övünüyordu oda hayir diyor, erbakan dese inanirmisin hic sasirmam sonucta kisisel tercihidir..

CeVHeR 08-01-2010 23:08

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778089)

O kadar çok şey yapıldı ki bize karşı, sırf bize terslik olsun diye herşeyi yapabileceklerinin düşünülmesi normaldir kanaatimce...

mehmetakif24 08-01-2010 23:10

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778090)
niyeki kardes.. sonucta mhp, chp de 12 eylülden cok cekti ama hayir diyorlar ayni sekil bdp de yargidan yakiniyordu hayir diyor, dp nin baskani menderesin avukati oldugundan övünüyordu oda hayir diyor, erbakan dese inanirmisin hic sasirmam sonucta kisisel tercihidir..

Statüko ile Erbakan arasındaki farkı gözetmenizi rica ediyorum.

mehmetakif24 08-01-2010 23:11

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778091)
O kadar çok şey yapıldı ki bize karşı, sırf bize terslik olsun diye herşeyi yapabileceklerinin düşünülmesi normaldir kanaatimce...

:)
Eski dosttan düşman Olmaz kardeşim. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Mavera 08-01-2010 23:11

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778092)
Statüko ile Erbakan arasındaki farkı gözetmenizi rica ediyorum.

himmm ben bir kac secimdir nedense o farki göremiyorum.. ikisininde ortak düsmani ak parti, ikiside ak partiyi devirmek icin her yol mübahdir diyor, ikiside partimizi amerikan usagi olarak görüyor..
ki hocamiz o statükonun has adami tuncay özkan in kanalina cikip partimize, erdogana vururken kendi adima pek fark göremedim :)

CeVHeR 08-01-2010 23:12

Bencede olmaz ama bu kadar şeyden sonrada böyle düşünülmesi normaldir. Yadırgamamak hatta heleki yazık çekmemek gerekir...

mehmetakif24 08-01-2010 23:16

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778095)
himmm ben bir kac secimdir nedense o farki göremiyorum.. ikisininde ortak düsmani ak parti, ikiside ak partiyi devirmek icin her yol mübahdir diyor, ikiside partimizi amerikan usagi olarak görüyor..
ki hocamiz o statükonun has adami tuncay özkan in kanalina cikip partimize, erdogana vururken kendi adima pek fark göremedim :)

Erbakan istese idi Akparti iktidarını oturduğu yerden kımıldamadan yıkardı.
Kaldıki Erbakan Daha önceleri bir bakanın vekilliğini düşürmüş. S. Demirelin Hükümetlerini yıkmış kadar kabiliyetli bir kişidir.

Kendi tabanından gelen bir partiyi değil yıkmak kurulmasına dahii müsaade etmezdi. Kendisinin (tabiri caizse) miadı doldu ve görevini erdoğana verdi.

Herkes görevini en iyi şekilde yapıyor kardeşim müsterih olunuz.

mehmetakif24 08-01-2010 23:17

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778096)
Bencede olmaz ama bu kadar şeyden sonrada böyle düşünülmesi normaldir. Yadırgamamak hatta heleki yazık çekmemek gerekir...

Aynı zamanda olaylara daha geniş pencereden bakmak da önemlidir.

CeVHeR 08-01-2010 23:23

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778100)
Aynı zamanda olaylara daha geniş pencereden bakmak da önemlidir.

Başka var mı ;ı:

All times are GMT +3. The time now is 18:51.