Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 779158)
Ortaya saçılan bütün iddiaların içinde en ufak iftira ve yalan olsa bu iddiaları yapanların nefes alması mümkün olmaz. Askeri sistemin içinde büyük revizyon var , mızrak cuvala sığmıyor halkın artık askerin içine sızan darbeci ruhun soluklarını hissediyor. Kamuoyuna mal olan görüntüler ve ses kayıtları vicdanları olumsuz şekilde yaraladı asker artık öz eleştiri yaparak içindeki vatan düşmanlarını hukukun eline bırakması lazım.
|
Kesinlikle doğru, bu iddialar yalan olsa bunları yapanlara dünyayı dar ederlerdi ama şu ana kadar ses bile çıkmadı tskdan.
Fakat bu konuda sivil iradeye, hakimlere, savcılara da büyük iş düşüyor.
ortaad müthiş bir iddia var, bu iddia öyle ki vatan hainliği iddiasıdır.
Tsk ses çıkarmıyorsa bu konuda hemen savcıların harekete geçmesi gerekir, sivil iradenin, adalet bakanlığının bu konuda çok duyarlı olması lazım.
Ama onlardan da pek ses yok.
Yaş var toplantı var, acaba diyorum bir takım pazarlıklar mı var?
Eğer öyle ise pazarlık var ise bu çok yanlış bir şeydir. BU konuda pazarlık olmaz, olmamalı,çünkü bu iddia yukarda dediğim gibi vatan hainliğiyle ayın iddiadır ve bunu yapanlardan mutlaka hesap sorulmalıdır.
Pazarlıklarla sen benim için taviz ver ben de senin bunlarını görmeyim denirse siyasal iktidar intihar ediyor demektir.
|