Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   PKK vurmuş komutanlar izlemiş.Heron'dan canlı yayın (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133511)

muhacir 08-03-2010 13:28

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 779158)
Ortaya saçılan bütün iddiaların içinde en ufak iftira ve yalan olsa bu iddiaları yapanların nefes alması mümkün olmaz. Askeri sistemin içinde büyük revizyon var , mızrak cuvala sığmıyor halkın artık askerin içine sızan darbeci ruhun soluklarını hissediyor. Kamuoyuna mal olan görüntüler ve ses kayıtları vicdanları olumsuz şekilde yaraladı asker artık öz eleştiri yaparak içindeki vatan düşmanlarını hukukun eline bırakması lazım.

Kesinlikle doğru, bu iddialar yalan olsa bunları yapanlara dünyayı dar ederlerdi ama şu ana kadar ses bile çıkmadı tskdan.

Fakat bu konuda sivil iradeye, hakimlere, savcılara da büyük iş düşüyor.

ortaad müthiş bir iddia var, bu iddia öyle ki vatan hainliği iddiasıdır.

Tsk ses çıkarmıyorsa bu konuda hemen savcıların harekete geçmesi gerekir, sivil iradenin, adalet bakanlığının bu konuda çok duyarlı olması lazım.

Ama onlardan da pek ses yok.

Yaş var toplantı var, acaba diyorum bir takım pazarlıklar mı var?

Eğer öyle ise pazarlık var ise bu çok yanlış bir şeydir. BU konuda pazarlık olmaz, olmamalı,çünkü bu iddia yukarda dediğim gibi vatan hainliğiyle ayın iddiadır ve bunu yapanlardan mutlaka hesap sorulmalıdır.

Pazarlıklarla sen benim için taviz ver ben de senin bunlarını görmeyim denirse siyasal iktidar intihar ediyor demektir.

Ahmet Yasin 08-03-2010 14:35

Alıntı:

muhacir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 779133)
Hala bu konuda resmi bir tsk açıklaması yok sanıyorum, iddia çok vahim, suskunluk ondan da vahim.

Ne demelerini bekliyorsun Türk askeri ALLAH ALLAH diyerek ALLAHIN evini bombalamaz demesini mi? Yoksa herkesin kabul ettiği ( askeri savcılık ve adli tıp kurumu,Tubitak VB.) kabul etmesine rağmen kağıt parçası demelerinimi?

EZEL 08-03-2010 15:09

PKK vurmuş komutanlar izlemiş ne mesajı veriyor ? Askerlerimiz çatışırken komutanlarımız eli kolu bağlı oturmuşmu demek iseniyor ?

Geceleyin bir baskın olduysa heronlarda bunu görüntülemişse komutanların yan gelip yattığı anlamına gelmez .

Gece baskın yiyen birliğe yardıma gitmek kolay değildir öyle damdan düşer gibi yardıma gidemezsiniz çünkü PKK birliğe yardım gelineceğini bildiği için yardıma gelcek birliğede pusu kuruyor yola mayın döşüyor tuzaklamalar yapıyor.

Baskın yemiş bir karakola F-16 larla yardım edemezsiniz karokola belli bir mesafeye kadar yardıma gidecek birlik kara araçlarıyla taşınır o mesafeden sonra yardım birlikleri yayan vede hakim bölgelerden birliğe ulaşmak zorundadır çünkü hakim olmayan bölgeden yardıma giderse hakim bölgeden pusu yer . Heronlar rutin olarak havadayken bir yerde baskın olmuşsa o bölgeye en fazla 1 saatte ulaşır ama yardım birlikleri 1 saatte ulaşamaz yardım edeyim derken çok kötü duruma düşebilirler .

Ahmet Yasin 08-03-2010 15:19

Ezel sanırım sen haberi tam olarak okumadın veya alelacele okumussun.

Emniyet istihbaratı saldırı olacağını 30 saat önceden bildirmiş. yani ihmal söz konusu önceki saldırılarda olduğu gibi ihmal var.

EpiVaTeS 08-03-2010 15:24

Ee adamların işi güvenlik değil siyaset...
normal artık bunlar normal...

Ahmet Yasin 08-03-2010 15:32

1999-2004 yılları arası siyasete burunlarını sokmak yerine asıl görevleri olan askerliklerini yapsalardı zaten bugün pkk belası türkiyeden çoktan kaybolmuştu

HaArP 08-03-2010 18:05

http://www.facebook.com/video/video....36563493050675

nrsbh 08-03-2010 18:52

eger görüntüler gerçekse.tüm sorumluları Allah Kahhar adıyla kahretsin inşallah....

muhacir 08-03-2010 19:01

Alıntı:

nrsbh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 779348)
eger görüntüler gerçekse.tüm sorumluları Allah Kahhar adıyla kahretsin inşallah....

Aminnnn.

hipermuhafazakar 08-04-2010 18:19

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 779210)
PKK vurmuş komutanlar izlemiş ne mesajı veriyor ? Askerlerimiz çatışırken komutanlarımız eli kolu bağlı oturmuşmu demek iseniyor ?

Geceleyin bir baskın olduysa heronlarda bunu görüntülemişse komutanların yan gelip yattığı anlamına gelmez .

Gece baskın yiyen birliğe yardıma gitmek kolay değildir öyle damdan düşer gibi yardıma gidemezsiniz çünkü PKK birliğe yardım gelineceğini bildiği için yardıma gelcek birliğede pusu kuruyor yola mayın döşüyor tuzaklamalar yapıyor.

Baskın yemiş bir karakola F-16 larla yardım edemezsiniz karokola belli bir mesafeye kadar yardıma gidecek birlik kara araçlarıyla taşınır o mesafeden sonra yardım birlikleri yayan vede hakim bölgelerden birliğe ulaşmak zorundadır çünkü hakim olmayan bölgeden yardıma giderse hakim bölgeden pusu yer . Heronlar rutin olarak havadayken bir yerde baskın olmuşsa o bölgeye en fazla 1 saatte ulaşır ama yardım birlikleri 1 saatte ulaşamaz yardım edeyim derken çok kötü duruma düşebilirler .

Kobra halokopterleriylede uçaklarlada o 1 saat içinde oraya 10 kere gelinir o terörist grup çembere alınır tepelerine bilinir yok edilirdi ! 30 farklı merkeze ne için görüntüler gidiyor bu heronlar ne iş için uçuyor o bölgede, hava almak içinmi yoksa terörist grupları tespit etmek için mi ??? Gerçektende BBG evi gibi görülebiliyormuş, geceleyin bile..Hangi dağdan çıkıpta kaç yüz kilometre gelip karakolu havaya uçurup askerlermizi katledip geri dönebiliyorlar ve bu görülebiliyormuşta ve hiçbirşey yapılmıyor !!! Türkiyenin sayısız köşelerinde gece gündüz nöbet tutuluyor ama terör bölgesinde pkklılar sağ salim baskın yapıp gitsinler diye nöbet tutuluyor. Hiçbirşey yapılmıyor. Nasıl oluyorda o terörist guruba müdahale edilmiyor ?? Genelkurmay bile böyle ilizyonist açıklama yapamadıda sen yaptın ezel

All times are GMT +3. The time now is 00:03.