![]() |
:)
Ben asi'nin bugün hangi partiye oy verdiğini , siyasi anlamda ne düşündüğünü çok iyi biliyorum. Bu konuda apayrı yerlerde olduğumuzu da biliyorum. Fakat şuan eklenen konu ile asi'nin ideolojisinin ne olduğu apayrı şeyler.Ben bu eklenen konuda bu adam hangi partiyi destekliyor bunu düşünmem. Açmış olduğu konu hakkında sadece yaparım yorumumu. Ve mümkün mertebe bunu hakaretsiz yaparım. Bu demek değildir ki ben bu adamı savunuyorum. Sapla samanı birbirinden ayırıyorum o kadar. Bu arada başkalarına haddi aşıyorsun derken aslında senin ara ara bunu yaptığını görüyoruz kardeş. Buna biraz dikkat et bence. Ayrıca benim forumda her şeye 'canım cicim' diye diye yorum yapmadığımı da bilirsin. Söylemek istediğim bambaşka bir şeydi. Keşke ne demek istediğimi idrak edebilmek için az gayret etseydin. Neyse.. yaşın biraz ilerledikçe aslında bugünkü tavrının hoş olmadığını sen de anlayacaksın.. Bu yüzden ben uzatmayayım fazla.. |
Gösterin gereksiz ve yersiz bir hakaretimi...
Yaşı ilerleyenleri gördükçe yaşımın ilerisinden korkar oluyorum...Ve bugüne kadar yaşımla oturup yaşımla kalkmadım.O açıdan yaşımın ilerlemesine gerek yok.Ben yaptığımın farkındayım ve arkasındayım. Haddi aştığımı düşünüyorsanız gidip şikayet edin fazla söze gerek yok. |
Biliyorum, üslubu bozuk insanlara cevap verilmemelidir.
Ama üslup düzgün olsaydı böyle olmazdı. Köşe yazılarını büyük bir beğeniyle takip ettiğim adama "köpek" diye hitap edilmesi ve bir sürü hakaret yağdırılması aynı zamanda banada saygısızlıktır. Bu yüzden biz anlaşamadık. En azından üslubunu koruyarak yazıya veya yazara muhalif olabilirdin. Ben muhalifliğe anlam veririm ancak üslubun bozulmasına anlam vermem ben. Babam bile olsa üslubun bozuk olmasına tahammül etmem ben. İnsan en başta kendisine saygı gösterir, ve kendisine yakışanı yapar.. Teşekkür ederim Sevgili ALmi... Bâki Selamlar... |
All times are GMT +3. The time now is 02:25. |