![]() |
En Başarılı AK Partili Büyükşehir Belediyesi
Ben Ankara belediye Başkanı Melik Gökçek diyorum... Artık kaç dönem oldu bilmiyorum... Başarı olmasa Başkentte bi Başkan bu kadar koltuk eskitemez...
|
en iyisi antalya büyükşehir belediye başkanı adnan menderes türel dir. gelecek yerel seçimler içerisinde de şu ana kadar belli tek belediye başkanı adayıdır kendisi.buda sayın başbakanımız tarafından onaylıdır ;)
|
ankara: melih gökçek bildigim için eminimde digerleride çok iyi çalışırlardır
|
İstanbul ;D
|
Istanbul diyorum; 8 yıl önceki hale bakın Beylikdüzünden-eminönüne boğaza falan gidin bir de şimdi bakın aradaki fark nasıl? ;)
En büyük örnek metrobüs... gerçekten çok büyük yatırım... |
İstanbul. Başbakanımızın belediye başkanlığından da nasiplendiği için şimdi de en çok çalışanı ve belkide en çok çalışması gerekeni İstanbul Belediyesidir diye düşünüyorum..
|
Bence tartışmasız Kadir Topbaş'tır... Tayyip Erdoğan'ı saymazsak, onun kadar çok çalışan bir başkan Cumhuriyet tarihi boyunca gelmemişti.
|
İstanbul tabiki :)
|
Denizin altından yol geçiriyorlar Kılıçdaroğlu acaba İstanbul`da deniz olduğunu biliyor mudur.
|
Kocaeliyi yaşanabilir bir kent haline getirdiği için Sayın ibrahim KARAOSMANOĞLU başkanımıza teşekkür ederiz kocaeli halkı olarak.
|
All times are GMT +3. The time now is 00:42. |