Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Film Tanıtım ve Fragmanları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=317)
-   -   UMUT FiLmi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=136154)

Hüdaverdi 09-06-2010 08:35

Alıntı:

Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796949)
Zaten sulugözün tekiyim Yerli filmler güzel olmaz ağlamam ben diye diye gittim filme.
Ama gözler bozuk çeşme gibi durmak bilmedi:ağla:
Arada mazoşistliğim tutarda ağlamak istersem açar izlerim:ağla:
---
Film bittikten sonra salona girip ışığı açan adam içeri şöyle bi göz gezdirdikten sonra kahkahayı patlatmıştı ve koca salon tarafından delici bakışlara maruz kalaraktan susmak zorunda kalmıştı.
Buda ayrı bi anı ve unutulmazlık kattı bana film için:hihi2:

Hahaha o ışığı açan olmak isterdim :w:
Açıp kapatırdım açıp kapatırdım :w:

beyazperde de 7,5 puan almış.
Sinemalar da ise 6,8 puan almış.

Bir Türk filmi için başarılı.
İndirip izlerim ;D

ALmi´ 09-06-2010 13:56

Böylelikle filmin konusunu anlatmış oldunuz. Artık izlememize gerek kalmadı.. :))

akgurbetci 09-06-2010 14:10

Alıntı:

Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796972)
Ben anlatayım o zaman iştahlandım biraz:ayutandım:

Filmde ki küçük çocuk yani Umut lösemi hastasıydı ve ilik gerekiyodu.Birisi bulurum ama yüklü miktar para lazım demişti.Tabi gariban babada para yok. Çaresizce dolanıp dururken bi adama rastladı. Organlarını satma karşılığında parayı çok kolay bulacağını söyledi.

Bu adam sayesinde fedakar baba 'mafya babası' edasında bi adamla tanıştı. Mafya babasının oğluda hasta organ gerek.Ve bizim fedakar babamızın organı uymakta.

Ama can alıcı kısımda burda başlıyo işte mafya babasının oğlu için gereken organ kalp:ağla:. Eğer kalbini verirsen oğlunu tedavi ettirir oğlumdan ayırmam evladım sayarım vaatleri veriyo ve bizim fedakar babamızda oğlu kurtulsun diye kabul ediyo:(

Final sahnesi de babasının umuttan ayrılışı dokunuyo biraz insana başlıyosun ağlamaya:ağla:

Lösemi hastaligi konu olmasi beni etkiledi. Benim kuzenimde lösemi hastasi. Ilik nakli gerekiyor. Ve kardesinini iligi %100 uyuyor. Normalde ilik böyle bi yüzdelik oraninda uymuyormus. InsaAllah kardesim iyilesir. InsaAllah tüm bu hastaliga kapilanlar sagliklarina kavusurlar. Cok zor gercekten.

Filmi izlemedim ama simdi izleyesim geldi. Listeme umut filminide ekliyorum.

gungorenli 09-06-2010 17:14

bu film harbiden ağlamak isteyenler için ideal :) izleyipte aglamayan adam yalan söylemiştir veya duygu diye birşey yoktur.

Filmin herşeyi sonunda. o son bölüm resmen beni filme bağladı ve beğenmemi sağladı.

Ama filmin sahne geçişleri, çekimler biraz amatörceydi ama konusu fena değildi.

İntifada 09-06-2010 17:19

Alıntı:

gungorenli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797332)
bu film harbiden ağlamak isteyenler için ideal :) izleyipte aglamayan adam yalan söylemiştir veya duygu diye birşey yoktur.

Filmin herşeyi sonunda. o son bölüm resmen beni filme bağladı ve beğenmemi sağladı.

Ama filmin sahne geçişleri, çekimler biraz amatörceydi ama konusu fena değildi.

izlememek lazım o zaman ;D;D
karizma çizilmesin ;D;D

gungorenli 09-06-2010 17:33

istersen sana kısadan son bölümün videosunu vereyim :D

İntifada 09-06-2010 17:38

yok yok verme kalsın ...

Seyyah 09-06-2010 22:24

İzlemiştim bunu, filmin son sahnesi çocuğun ağlaması insanı kötü ediyor be...

HazâL 09-07-2010 00:49

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797462)
İzlemiştim bunu, filmin son sahnesi çocuğun ağlaması insanı kötü ediyor be...

benim bahsettigim o CAN ALICI sahne...bir cocuk bu kadar mi gùzel rol yapar ?? evet yapar yada gercekten agliyordu orda :ağla:

Fırat 09-07-2010 00:51

Hiçbir yerli filim yabancı filmin tadını vermiyor bu bir gerçektir. Ya adam gibi birşeyler yapsınlar yada bulaşmasınlar bu işe..

All times are GMT +3. The time now is 11:45.