![]() |
Alıntı:
|
Şu resimde gösterdiğiniz dünyalar güzeli çocuğun ne suçu vardı. Licede askerin öldürdüğü çoban ufacık kız çocuğun ne suçu vardı..
|
Başbakanın onun hakkındaki görüşleri beni zerre kadar ilgilendirmez.
Ben duyduklarıma gördüklerime okuduklarıma bakar kendi kararımı kendim veririm. Diyecekesin ki hep yanlı şeyleri gördün orda da dur derim. Keşke Olmasaydı belgeseli vardır mesela onu bi izle eminim hoşuna gider. Her iki taraftanda ne görsem okudum her olaya baktığım gibi bunada objektif baktım. Sizler gibi belli bir davaya kendimi adayıp haklılığımı ispatlamaya çalışmadım hiç bir zaman. Sevmediği yemek zorla yedirilmeye çalışılan bi çocuk gibi ben bu adamı 'sevmiyorum' demiyorum yani anlayacağınız. Benim sevmediğim yaptıkları görüşleri yaptığı pek çok şeyle milleti birbirine düşürmesi. Sanatçı kişiliğine bişey diyemem dinlemem yorumda getirmiyorum bu yüzden. "Ahmet Kaya'yı sizde sevin" diye bir derdimiz yok Bunu demişsiniz ama bi yandan da kapak olsun diye yazı ekliyosunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama..:) Madem öyle bir derdin yok millete Ahmet Kaya harika bir adammış biz yanlış düşünüyormuşuz! gibi 'doğru' bildiklerini göstermeye çalışma.. Çelişme kendinle Asi ki dediklerini acaba haklımı diye dikkate alabileyim.. Memleket dışında adam gibi durmuşta Ahmet Kayayı ülkeye mi almamışlar..? Bırakın Allah aşkına nerde ne diyeceğini nasıl diyeceğini bilmediği için memleket(!) hasretiyle hayatını sona erdirdi bu adam. |
tam videoyu iletebilir msnz ? bana ? ..
|
Faşistler ırkçılar sahtekar milliyetçiler alçakça kalleşçe kahbece saldırsada Ahmet Kaya bizim için candır babadır Türkiyenin yetiştirdiği en büyük aydın sanatçıdır. Ah şimdi yaşasaydıda bu ergenekonculara karşı yine sanatını konuştursaydı. Ama elhamdülillah bu halk nice ahmet kayaları şivan perverleri yılmaz güneyleri selahaddin eyyubileri bağrından çıkaracaktır.
Ahmet kayada silahlı mücadeleye karşı devletin faşist asimilasyonuna maruz kalmış kendi ana dilini bilmez halde gurbette vatanına hasret bir şekilde ebediyete göçtü. Keşke herkes Ahmet Kaya gibi halkını toprağını vatanını sevse onun gibi aydın düşünebilse. Halkının gördüğü zulum karşısında kendi benliğini haykırarak Kürdüz Ölene Kadar ! demesi kadarda doğal bir durum yoktur. İnadına Ahmet Kaya Sadece Ahmet Kaya :) |
yorumların hepsini okudum..tatsız konuşmalar da geçmiş bazı arkadaşlarımızın arasında..herkes birbirinin görüşüne saygı göstermelidir diye düşünüyorum..başbakanımızı da duygulandıran zannediyorum ahmet kaya değil söylediği sözler olmuştur..tabi anlamlı sözler mevcut..kimi insan duygulanır kimi insanı düşünce kaplar kimi insanı da etkilemez..hepsine de saygı duymak gerekir..
|
Arkadaslar birakinda rahmetliyi sarkici olarak anmaya devam edelim.
Birseyleri savunmaya calisirken bazi seyleri yikmayalim... |
Alıntı:
Ben kesin Ahmet Kaya çin ağlamamıştıor demedim. Bence dedim. Belkide o an konserde söylediği şarkının Tayyip Erdoğanın acı bir hatırası vardı, belki ona birşeyleri hatırlatıyordu, neden ağladığını ne sen nede ben bilebilirim. Ben sadece şahsi fikrimi söyledim... Senin amacının Ahmet Kayay yı kollamak olduğunu bilsem hem vallahi hem billahi sana yakın olurum ama senin amacın Pkk yı kollayıp meşrulaştırmak... Ayrıca Ertuğrul Özkök' ün Hürrieytte yaptığı haber ve koyduğu resim tamamen yalandır ama yinede bu Ahmet Kaya' nın PKK ve APo' ya verdiği desteği ortadan kaldıramaz. Önümüzde konser örnekleri var... |
Ayrıca şuda bir gerçektir ki Ahmet Kaya' yı bitirme operasyonu verdiği bir konserde başörtülülere verdiği destekten ve başörtü yasağının kaldırılmasını istediketen sonra başlamıştır. Yani şudur ki Ahmet Kaya' nın Apoya yakınlığı her zaman biliniyordu ama ne zamanki başörtülülere destek çıktı o zaman operasyon başladı. Opersaasyonun ilk adımıda Ertuğrul Özkökün Hürryette yaptığı ve montaj resimlerle süslenmiş yalan haberiydi...
|
Alıntı:
Çok Güzel bir yorum ... Katılıyorum .... |
All times are GMT +3. The time now is 02:51. |