Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Şiir (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=140)
-   -   Erkekler'de İncinir'mi..? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=139057)

Kur'ânTalebesi 10-10-2010 15:07

Erkekler de insan ve kalpleri var.. Hey Allah'im, sen nelere kâdirsin, her gün birseyler ögreniyoruz ;1

Mâsivâ 10-10-2010 15:08

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817236)
Alminin söylediklerine katılıyorum...

Onlarda insan olduklarından, onlarında kalbi olduğundan tabiki incinebilirler , kırılabilirler...
Yanı bunu sormak bile bence yanlış " erkeklerde incinirmi" ...
Erkekler başka dünyanın insanımı duygu taşıyıp taşımadığı bilinmesin, acaba inciniyormu incinmiyormu tartışmasına girilsin...:)
Oda insan ve dünyada yaşıyor kalp taşıyor ....:)

sorun bu zaten, kalbi taşıyorlar sadece (: kim ne derse desin incindiklerini düşünmüyorum. onlar sadece kızarlar. kırılmazlar. ha incineni incindiğini idda eden varsa da ben pek inandırıcı bulmuyorum.

Mavera 10-10-2010 15:08

incinmez olur mu.. hele Trabzonspor yenildiginde mac sonunda önce bir duraksiyorum, sonra hüzünleniyorum 5 dk sonra aman alti, üstü mac önümüzdeki haftalara bakacagiz diyerek normale dönüyorum :)

Mâsivâ 10-10-2010 15:09

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817242)
incinmez olur mu.. hele Trabzonspor yenildiginde mac sonunda önce bir duraksiyorum, sonra hüzünleniyorum 5 dk sonra aman alti, üstü mac önümüzdeki haftalara bakacagiz diyerek normale dönüyorum :)

;D ben başka bir şey demiyorum son noktayı koymuş Mavera (:

EpiVaTeS 10-10-2010 15:11

Alooo...
Bak öyle bi başlık açarım ki...
Deli olursunuz he...;D

Delilin NuR 10-10-2010 15:11

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817240)
Erkekler de insan ve kalpleri var.. Hey Allah'im, sen nelere kâdirsin, her gün birseyler ögreniyoruz ;1

Minik bu konuya yapacağın yorum sadece bu kadarmı...
Daha uzun bir yorum bekliyorduk senden ...:)

Kur'ânTalebesi 10-10-2010 15:14

Alıntı:

Delilin NuR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817245)
Minik bu konuya yapacağın yorum sadece bu kadarmı...

Daha uzun bir yorum bekliyorduk senden ...:)

Bütün söylemek istediklerimi yazsam, forumdan atarlar :) Iyisi mi, bununla yetineyim :)

EZEL 10-10-2010 15:19

Cinslerin yaratılış özelliklerinden hariç onların karakterini etkileyen şeyler çocukluk vede gelişim sürecindeki evrelerdir yani nasıl bir hayat yaşadığıkulda ve ailesinden aldığı eğitim, Çocukluk arkadaşlarının ahlakı , okuduğu kitaplar, izlediği filmler vs vs dir . Bu erkekdede bayandada böyledir diye düşünüyorum .

Kur'ânTalebesi 10-10-2010 15:26

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817249)
Cinslerin yaratılış özelliklerinden hariç onların karakterini etkileyen şeyler çocukluk vede gelişim sürecindeki evrelerdir yani nasıl bir hayat yaşadığıkulda ve ailesinden aldığı eğitim, Çocukluk arkadaşlarının ahlakı , okuduğu kitaplar, izlediği filmler vs vs dir . Bu erkekdede bayandada böyledir diye düşünüyorum .

Muhakkak. Bu nedenledir ki fitratlarindan gelen bir özellikle bayanlar erkeklere göre daha duygusaldir. Fakat bu fark egitimle daha da belirginlesir. Öyle ki erkek çocuklarina "acimasiz" olmalari ögretilir; "erkekler aglamaz", "benim oglum çok güçlü", vb. cümlelerle erkeklerin kalplerini tamamen katilastirmak amaçlaniyor sanki :)

unnamed 10-10-2010 16:12

konunun özeti..
erkekler de duygu düşünce olmasa kadınlarda da olmaz dı..
unutmayin ki kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı..
erkeğe duyguyu vermeyelimde kadına verelim diye de bir olay yok..
her ne kadar kabul etmesinizde erkeğin üstünde ki yükümlülük daha fazla olduğu için belirli şekilde otoritesini kurmak zorunda...
ağlayan erkeğin kim lafını dinler...

All times are GMT +3. The time now is 17:19.