Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Fethullah Gülen'e:Kimle Dostsun? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=139108)

İntifada 10-10-2010 23:56

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817552)
ciddi algılama sorunlarınız var ver üçünüze de diyorum...konuyu gündeme taşıyan sizlersiniz cevap vermeye deymez diyen gene sizlersiniz..ilginç bir ekipsiniz yani..cevap vermeye deymeyecek konuyu ne diye açmaya ve paylaşmaya değer görür bir zeka,anlamam ben

konuya değil sana cevap vermem benhur...
ne dediğini bilen bir adam değilsin...
hadi oradan...

Terennüm 10-10-2010 23:57

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817549)
Bende cevap vermem cevap vermeye değmez bunlar.
Mustafa uzun cevabı net vermişti aslında
Hoca efendi ol furkanımıza dokunma !

kimler kardeşim cevap vermeye değmeyenler?bizde bilelim ki adımımızı ona göre atalım

BeDeVİ 10-10-2010 23:59

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817547)

valla bedevi çok güzel niyet okuyuculuğu yapıyorsun ama tutmuyor be gözüm...
kullandığım pc taiwan malı hemde israil ordusuna para bağışlamıyor...
ve konunun kaynağına bakarsan islamigündem yazar...
benim bu forumda açtığım konuların yüzde 70 inin kaynağıda islamigündemdir...
hergün o sitenin haberlerini paylaşırım...
yani arama tarama gibi bir durum söz konusu değil...

Benimki de Arçelik Akıncı ama bilemiyoruz Koç un teknolojisi çip anakart üretecek kadar işletim sistemi üretecek kadar ilerledi mi. Heralde şu saydıklarımız da Arçelik e aittir he ne dersin. Öyle umarak aldım. Senin Coca Cola örneğine benzer bir örnek de ben vereyim birbirine çok benziyor bence. Ya Facebook Google de yahudilere ait Mesenger Bıll Gates in ABD nin ne yapacaz şimdi. Kullanmayalım değil mi. Sen kesin kullanmıyorsundur şimdi.

unnamed 10-11-2010 00:00

terbiyesizlik yapmayın...
susuyoruz adabımızı bozmyın.
zorla ağzımı açmayalım...

Mavera 10-11-2010 00:04

arkadaslar konunun gidisatini iyi görmüyorum :)...
lütfen birbirimize saygiyi eksik etmeyelim ne olursa olsun, kim olursa olsun körü körüne savunma durumuna gecmeyelim, ön yargilarimizla hareket etmeyelim, olayi kisisel boyuta cekmeyelim..
sahsim adina bu tür tartismalara girmeme karari almamakla beraber degerli dostlarimin birbirini kirmasina üzülürüm..
o yüzden daha fazla empati, daha fazla tölerans...

İntifada 10-11-2010 00:05

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817559)
Benimki de Arçelik Akıncı ama bilemiyoruz Koç un teknolojisi çip anakart üretecek kadar işletim sistemi üretecek kadar ilerledi mi. Heralde şu saydıklarımız da Arçelik e aittir he ne dersin. Öyle umarak aldım. Senin Coca Cola örneğine benzer bir örnek de ben vereyim birbirine çok benziyor bence. Ya Facebook Google de yahudilere ait Mesenger Bıll Gates in ABD nin ne yapacaz şimdi. Kullanmayalım değil mi. Sen kesin kullanmıyorsundur şimdi.

sen önce şu niyet okuyuculuğunu arkasında dursana duramıyorsan özür dilede cevap verecek yüzün olsun...
Bana ne arçelikten ben arçelik kullanmıyorum ki...
Ayrıca coca cola örneğine hiç benzemiyor...
He microsoft gelirimden israil orduna bağışlıyorum dediyse anlat bilelim...
benim facebookta neler yaptığımı bilen bilir...sen farklı bilsen olur fark etmez...

unnamed 10-11-2010 00:07

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817564)

sen önce şu niyet okuyuculuğunu arkasında dursana duramıyorsan özür dilede cevap verecek yüzün olsun...
Bana ne arçelikten ben arçelik kullanmıyorum ki...
Ayrıca coca cola örneğine hiç benzemiyor...
He microsoft gelirimden israil orduna bağışlıyorum dediyse anlat bilelim...
benim facebookta neler yaptığımı bilen bilir...sen farklı bilsen olur fark etmez...

çok biliyor ya yavuzum..
ondandır...

Özgür Çağrı 10-11-2010 00:08

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817558)
kimler kardeşim cevap vermeye değmeyenler?bizde bilelim ki adımımızı ona göre atalım

Benhur gibileri mesela cevap vermeye değmez adamda dava bilinç islami hassasiyet denen bir şey yokki müslüman direnişçileri terörist olarak görüyor. Bunun gibilere sadece dua ediyoruz.

manifesto 10-11-2010 00:09

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817562)
arkadaslar konunun gidisatini iyi görmüyorum :)...
lütfen birbirimize saygiyi eksik etmeyelim ne olursa olsun, kim olursa olsun körü körüne savunma durumuna gecmeyelim, ön yargilarimizla hareket etmeyelim, olayi kisisel boyuta cekmeyelim..
sahsim adina bu tür tartismalara girmeme karari almamakla beraber degerli dostlarimin birbirini kirmasina üzülürüm..
o yüzden daha fazla empati, daha fazla tölerans...

Bende aynen diyorum amaç kalp kırmak değil zaten."Bunlara cevap vermeye deymez" falan gibi ifadeler konuyu değil üyeleri tartışmaya açıyor ben şahsen bu durumlarda fazla sabırlı olamıyorum.Karşında ki muhatabı bilmiyorsan herkes olabilir diyerek temkinli olmak gerek...

Vakit gazetesi severek okuduğum bir gazete ve bahsi geçen yazarın yazılarını da çok kez okumuşumdur gene okurum beyenirsem ama filanlarla dostsun bizimle değilsin gibi ifadeler yanlış.Gülen 40 yıldır aynı çizgide kimsenin bu manada bir dostluğuna zarureti yok.

Terennüm 10-11-2010 00:11

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817568)
Benhur gibileri mesela cevap vermeye değmez adamda dava bilinç islami hassasiyet denen bir şey yokki müslüman direnişçileri terörist olarak görüyor. Bunun gibilere sadece dua ediyoruz.

hep beraber amin diyelim kardeşim de..hoca efendi ol tabiri şık değil

All times are GMT +3. The time now is 13:49.