![]() |
İşlenmesi gereken konu ama yanlış işlenmiş.
Oysa benim bildiğim bir msülümanbaşka bir dinden birisiyle evlenmemeli,evlenmemsi için bir gerekçe yoksa bile diğer dünyada birlikte olmayı istiyorlarsa evlenmemeliler. Adam hacı,dini konusuda bilgili,mazlum bir kişi ama ne eşine ne kızına ne de damadına hiç bir şey katmaması 'kendine müslüman' izleminini veriyor. Ilımlı islamcı gibi bir şey önplana çıkarılmış hacı rolünde. Bu yüzden çok saçma geldi bana. Mustafa sandal ön yargılıydı o değişti,onun üzerine gidilmemeiş.FBI midir nedir oradaki gizli ajan önyargılıydı camiiye vs. giriyor onun dışında bir şey yok anlatılan. Deccal diye birisi var mı ? Var. Yani,birisine iftira atılmıyor,sadece kan davası dolayısıyla hacı hedef gösteriliyor,ama deccal diye bir kişilik gerçektende var.Yani müslümanlık adı altında insanları öldüren bir kişilik. Snıyordum ki filmi izlemeden önce,birisine terörist suçlaması yapıyorlar,evet yapılıyor ama kan davası yüzünden hedef saptırılıyor. Yinede deccal diye birisi ortaya çıkıyor. Deccal = hizbullah gibi lanse edilmiş. Domuz bağı,canlı canlı gömmeler vs. Hacıyı F.Gülen'e benzetenler var,bunun en büyük belirtisi ülkeye gelmemesi meselesi,durgun suyu bulandırmamak diye geçiştirmesi,F.Gülen'i anımsatmış bazılarına,banada öyle geldi o sözü söylediğinde. Zikir sahnesi,ülkücülerin sahnesi tamamen göz boyama ;D New york sokaklarında taksiyle bende gezerim para verseler,alırım kamerada film diye yuttururm ;D Amatörce bir çalışma. Daha iyisini bin kat daha güzelini çekebilirlerdi oysa. Acemilik başgöstermiş. Kurtlar vadisi yapımcıları daha iyi iş çıkarırlardı o parayla. |
Alıntı:
|
Öyle ama dönüş sebebini açıklamıyor,durgun suyu bulandırmak istemediğini açıklıyor.
Belki de bunu söylemesinin sebebi kan davasından olsa gerek. Aman banane iğrençti genede film ;D |
Alıntı:
yahu gitmeden önce bu yorumlarınızı okusaydım kesin gitmezdim :) |
Sil baştan,gitmemiş olursun ;D
Sil baştan demişken böyle bir film vardı onu indirip izleyeyim bari ;D |
Ne filmmiş yahu, Hüdaverdi eleştire eleştire bitiremedi :)
|
Alıntı:
|
Eeee zaman gidiyor,zamanım geri alınacaksa eleştirilerim olumlu olurdu hep ;D
Zaman kaybı söz konusus ve beklentiler karşılanmıyor. Sırf çok para harcandı emek verildi diye de yumuşak olcak değilim babamın hayrına çekmiyor filmi ;D Yine para kazanan onlar sonuçta. Parası ve zamanı giden bizler.Film güzel olsa hakkını veririz elbet,o ayrı konu.2 hakkım gitti biri para diğeri herşeyden önemli olan zaman.Eleştirme hakkımda bana kalsın :w: Aha sil baştan filmini indiriyorum,indirme zamanı var,izleme zamanı var,kötüyse vay çekenlerin haline :w: Gerçi Jim Carrey var,güzel olmaması imkansız. |
Güzel ve Başarılı Buldum Türkiyenin Doğusunda yaşanan bir olayın konu farklı noktalara getirmesi oldukça etkileyici bi senaryoya dönüşmesine sebep olmuş.Başarılı buldum :evet:
|
Ben ömrümde 'Newyork'ta 5 Minare' gibi çiğ bir propaganda filmi seyretmedim.
Her yönüyle o kadar yanlış o kadar amorf o kadar mesnetsiz o kadar kopuk ki... Kendi içinde dahi bir tutarlılığı yok... Mesaj: Müslüman olacaksa böyle olmalı: Eşi hrıstiyan, kızı hrıstiyana nikahlı! Film: Sipariş Din'in Pahalı PR'ı!... ...Sonuç: NY görmüş Bitlis hıyarı! fatihtezcan |
All times are GMT +3. The time now is 17:39. |