Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kemalistlerden Taksi Esnafına Çirkin Saldırı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=140753)

rikopasa 11-11-2010 09:30

Tamam Mustafa Kemal Atatürk'ü anlıyorum onun ülkülerini paylaşıyorum onun yolunda devam ediyorum, ben Atatürk'çüyüm diyen ama Atatürk'ün tek kelimesini bile anlamamış olan insanlar var, Bedavadan şekilcilik yapan insanlar bunlar. Bu tip insanları baz alarak konuşmanızı anlayabilirim ama ananızın babanızın sizin ve gelecekteki torunlarınızın bu topraklarda doğup büyümesini sağlayan insanlardan biri hakkında bu kadarda çirkin, basit, cahilce söylemlerde bulunmanızı gerçekten aklım almıyor. Nedir bu nefret kardeşim.

İntifada 11-11-2010 09:45

ne nefreti arkadaş...
nefretimi kalmış...
bu memlekette birisini kolundan tututp cumaya götürsen biraz zorlayı yeri göğü inletirler...
bu yaptıkları ne?

rikopasa 11-11-2010 10:05

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830494)
ne nefreti arkadaş...
nefretimi kalmış...
bu memlekette birisini kolundan tututp cumaya götürsen biraz zorlayı yeri göğü inletirler...
bu yaptıkları ne?

Klasik olarak yine sapla saman karıştırılmış, ajitasyondan, mağduru oynamalardan yine vazgeçilmemiş.
Bu kadar birbirinden ayrı konuyu nasıl aynı kefeye koydun şaşırdım ama aslında şaşmamak lazım çünkü bu gibi işlerde ustasınız.
Kendin diyorsun işte "biraz zorlasan" diye, dinde zorlama olmaaaazzzz, bunu kafanıza bir türlü yazamadınız. gitti
Atatürk dinine senden ve senin gibilerden çok daha saygılıydı. Siz sizin gibi düşünmeyen insanların hepsini dinsiz yaptınız bu memlekette kardeşim, nerden alıyorsanız bu desturu o da ayrı konu.
Okyanus ötesinden konuşan ve okyanus ötesinden icazet alıp selam yollayanlarmı daha vatan evladı yoksa okyanus ötesinin planlarını bozup vatan toprağını temizleyen Atatürk'mü.
Evet klasik söylemdir ama doğrudur, Atatürk olmasaydı şu anda müslüman değildiniz.

İntifada 11-11-2010 10:19

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830501)
Klasik olarak yine sapla saman karıştırılmış, ajitasyondan, mağduru oynamalardan yine vazgeçilmemiş.
Bu kadar birbirinden ayrı konuyu nasıl aynı kefeye koydun şaşırdım ama aslında şaşmamak lazım çünkü bu gibi işlerde ustasınız.
Kendin diyorsun işte "biraz zorlasan" diye, dinde zorlama olmaaaazzzz, bunu kafanıza bir türlü yazamadınız. gitti
Atatürk dinine senden ve senin gibilerden çok daha saygılıydı. Siz sizin gibi düşünmeyen insanların hepsini dinsiz yaptınız bu memlekette kardeşim, nerden alıyorsanız bu desturu o da ayrı konu.
Okyanus ötesinden konuşan ve okyanus ötesinden icazet alıp selam yollayanlarmı daha vatan evladı yoksa okyanus ötesinin planlarını bozup vatan toprağını temizleyen Atatürk'mü.
Evet klasik söylemdir ama doğrudur, Atatürk olmasaydı şu anda müslüman değildiniz.

Ajitasyon mu?
ne ajitasyonu bu gerçek...
bence hakkında fazla bilgi sahibi olmadığın şeyler hakkında boş boş yorumda yapma...
bir hristiyanı zorla müslüman yapamazsın...İşte dinde bu ölçüde bir zorlama yoktur...

Atatürk dinine o kadar saygılıydı ki ülkede Allah diyen asılıyordu arkadaşım...
Sonra ezan türkçe yapıldı bu saygıdan...
Sonra okullarda okutulan tarih kitabı islam dinine küfür doluydu mesela...
Sonra el yazılarında islam hakkındaki görüşlerinide biliyoruz...
muhteşem bir saygı gerçekten...

Alıntı:

Okyanus Ötesinden yana kullandım tercihimi...Kudursanda patlasanda fark etmez...

Alıntı:

Paşa kendisinin ahiretini kurtardıda sıra bize geldi değil mi...
Allah aşkına bana mustafa kemalin bu ülkede islam diniyle alakalı yaptığı bir tane olumlu hareketi gösterirmisin?

All times are GMT +3. The time now is 18:55.