![]() |
Alıntı:
Bu ay foruma fazla katılımda bulunamayacağım galiba Feride. Bu yüzden vaatde bulunmayı düşünmüyorum. Seneye bir ayda tekrar ayın üyesi anketi yarışmasında adaylar arasında olursam o zaman belki vaatlerim olabilir.http://img243.imageshack.us/img243/5...lensmiley1.gif Alıntı:
Yönetim foruma galiba fazla katılımda bulunamayacağım bir ayda beni anket listesine almış Mavera.http://img821.imageshack.us/img821/6...yansmiley1.gif Yönetim istifa, yönetim istifa!:hihi2: Alıntı:
|
Ay sonuna doğru oy kullanacağım...
|
Evet anketimizi güncelleyelim :) henüz 13 kişi oyunu kullanmış...
Yeni üye olmuş arkadaşlardan 30 mesajı doldurmamış olan arkadaşlarımızın oyu iptal edilecektir |
aralik ayi icin anket aciyoruz ama forumumuz koca aralik ayinda topu topu iki gün acik kaliyor yok hangi ara arkadaslarin mesajlarini görüp, begenip, yorumlayalim bilemiyoruz..
o acidan oy kullanmayan arkadaslar oyunu kullansin mazallah forum giderse bir dahaki gelisinde yeni yila girmis olabiliriz :) |
Anketi zaten ilk kesintiden sonra açtık...onu saymazsak 2 gün kesinti diyelim :) olmadı diğer ay devir ederiz bol bol yorumlardan nasipleniriz sevgili Mavera sorun yok yani :)
|
ne bileyim bana devamli kapali geliyor :) yok bazen artik her gün acildimi, acilmadimi bakmiyoruz acildigini bile gec farkediyoruz mesela bak reyizler daha forumun acildigini görmedi yoksa simdi damlamistilar :)
yok gelir bu sefer elestiri yaparlarsa "beyler hakli" diyecegim cünkü bana resmen gina geldi bu ac, kapa olayindan :).. neyse biz ankete dönelim, oyumuzu kullandik bakalim sonuc ne olacak gerci birinci belli gibi ;) |
Abicim yorumlara ne zaman bakacağım dedin daha 13 gün var oyunu kullandın :) işimi garantiye alayım diyorsun yani...
Bu forumda eleştiri reyizlere mahsus değil ki abi....forum bu kul yapısı yani... kalıcı çözümlerin en kısa zamanda devreye gireceğini umut ediyorum |
Oy vermeden önce sonuçları görmezmiyiz?
|
Anketimiz yazısını tıkla görürsün sevgili Fırat
|
oy veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..
|
All times are GMT +3. The time now is 03:03. |