Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Merhaba (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=142596)

Mavera 01-09-2011 20:56

Alıntı:

fatmaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845639)
Tabii ki öyle ama 6slilerin uyuzlukları bazen onları İsrailden farklı kılmıyo:w:
Mesela tS yi severim BJK yi ama 6sLiLer ayrı bi uyuz

bu sacma cümleni yasinin kücük olmasina veriyorum.. cünkü gs gibi bir güzide kulubü ve onu tutanlar cani, islam düsmani, barbar israille karsilastirmak abesle istigaldir.
lütfen yaptigimiz benzetmelere dikkat edelim ;) burada trübün agziyla konusmayalim ki fanatizm tavan yapmasin güzel kardesim..

fatmaS 01-09-2011 20:59

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845641)
bu sacma cümleni yasinin kücük olmasina veriyorum.. cünkü gs gibi bir güzide kulubü ve onu tutanlar cani, islam düsmani, barbar israille karsilastirmak abesle istigaldir.
lütfen yaptigimiz benzetmelere dikkat edelim ;) burada trübün agziyla konusmayalim ki fanatizm tavan yapmasin güzel kardesim..

Belki İzmirdeki 6sliler öyledir bilemiyorum.
Ki ben sadece İsraililerin kötülüğü için aselsan yada asker olmayı bile düşündüm.O yüzden gs liler benim için İsrailden farksız.Ki benim tanıdıklarım dinsiz imansız.:V

Feride 01-09-2011 21:01

Alıntı:

fatmaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845642)
Ki ben sadece İsraililerin kötülüğü için aselsan yada asker olmayı bile düşündüm.O yüzden gs liler benim için İsrailden farksız.Ki benim tanıdıklarım dinsiz imansız.:V

Güzel kardeşim, kesin emin değilsen eğer, böyle bir atıfta bulunman çok yanlış ve de tehlikeli..

Ben boşa futbola kökten karşı değilim: ) Al işte körpecik dimağlarda sebebiyet vediği tahribarlardan sadece biri: )

Mavera 01-09-2011 21:03

Alıntı:

fatmaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845642)

bir bayanin bu yasta bu kadar fanatik olmasi ve sacma düsünmesi yok bu izmirin havasinda, suyunda birsey var diyecegim ama esimde izmirli :)

fatmaS 01-09-2011 21:07

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845648)
bir bayanin bu yasta bu kadar fanatik olmasi ve sacma düsünmesi yok bu izmirin havasinda, suyunda birsey var diyecegim ama esimde izmirli :)

Ben fb fanatiği değilim.KSK fanatiğim.Sadece İzmirin gslileri mi yoksa bizim semtin gs lilerimi bilmem ama insanı katil eder derecedeler.Birini dövcem bigün. !:@

CeVHeR 01-10-2011 00:35

Hoşgeldiniz...
Çeçen Asıllı Türk' üm... Bu hoşuma gitti çünkü bende çerkesim...

merve 01-10-2011 02:59

Hoşgeldiniz Hanımefendi ;1
Gülümsemek iyidir, doğru yoldasın.

Ertuğrul ÖZGÜL 01-10-2011 10:36

Hoşgeldiniz kardeşim...;1
Siz gülümserliği bırakmayın....

fatmaS 01-10-2011 14:19

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845810)
Hoşgeldiniz Hanımefendi ;1
Gülümsemek iyidir, doğru yoldasın.

Teşekkürler ederim ;1

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845767)
Hoşgeldiniz...
Çeçen Asıllı Türk' üm... Bu hoşuma gitti çünkü bende çerkesim...

hıım :w::w:

------------------

Teşekkürler Ertuğrul Gazi

eskiAcik 01-10-2011 14:47

foruma hosgeldin

All times are GMT +3. The time now is 12:25.