Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Karikatürler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=150)
-   -   Hür adam.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=142636)

Ukbâ 01-11-2011 12:22

Alıntı:

dilemma Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846139)
Bu mesaj benim mesajıma cevaben yazıldı ise sapla samanı karışmış olarak görüyorum?
Sizde de mi hasıl oldu bir askerle bir din adamını karşılaştırmak, yarıştırmak, aynı kulvarda koşturmak?
Başkasının mesajına istinaden yazıldı ise, bu mesaj üç sn sonra kendini imha edecektir:)

İroni yaptım hepsi buydu tehessüf ederim böyle bir yorum ile beni muhattap ettiğiniz için . Bu başlıktaki yorumlarımızın bir çoğu konunun canlı tutulması için bazı kurgular ile destekten öte bir şey değildi. Bu yorumunuzu imha etmek vardı ama özgürlük ve ifade genişliğimiz ile değerlendirelim. :)

dilemma 01-11-2011 12:28

Yorumumu gerekirse kendim "düzenlerim" ama yanlış ironiler peşindesiniz görüyorum ki..

Ukbâ 01-11-2011 12:30

Yok yok lütfen kalsın. Bünyemize aykırı yorumda olsa hazmetmesini öğrenmek gerek. Teşekkür ederim. Sizin yorumlarınız ile buluşmak için ara sıra bu koşuyu yapmak güzel oluyor. Başka türlü yazacağınız yok. :))

Ukbâ 01-11-2011 12:34

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846129)
bayanlar ise saide nuriye oluyor :) abi orada manevi olarak saidi nursi olarak ayrılıyorlar o kafi...

Abi nükleer santralden daha kuvvetli türbülans ile dönüşüm var desenizde sahnelerde. Güçün bu boyutlusu iman duygusunda vardır herhalde .:)

Gönülden 01-11-2011 13:37

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846033)
Keşke gitmeseydik ya :hihi2: muhammed hacı ben fonu buldum bak topluca filme götürüyor ablamız :karizmatik: gerisi sana kalmış ;D

Ama diyenleri Hür adama gitsinler diye ikna ettim.. bilet paralarını karşılamadım mübarek :) millet Eyvah eyvah'a gidecekmiş..Hür Adamı dolduruş medyası kötü empoze etmiş vesselam..
Sende hemen fon buldum diye forumu kaldırmışsın ayağa :)

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846113)
Bizde hala fırsatını bulup iştirak edemedik. Olmassa bizide götürün Efendim. :)

Yahu züğürtüm züğürt :hihi2:

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846122)
Bende gitmedim Canan merak ediyorum çok gelsende burdan götürsen beni olurmu :hihi2:

Ayşem sende mi;1 gönlüm zengin ama para etmiyor :hihi2:
Senin yerin başka güzel arkadaşım atla gel buraya bilet paran benden :w:

ak sevda 01-11-2011 13:40

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846124)
Bilet paramı karşılayacak bir şakirt aranıyor

ya bu yakınlarda olsaydı eniştem baba olma şerefine sanada bir tane alırdı.
4 tane bilet bize aldı saolsun sayesinde izledik

Ukbâ 01-12-2011 13:40

Ayşe hanımın pilet parası dahi karşılanıyor lakin bize sinema için züğürtüz diyorsunuz. Öyle olsun bakalım. Nasıl olsa bu hafta sonu kesin izleriz filmimizi.

El Emin 01-12-2011 15:07

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846033)
Keşke gitmeseydik ya :hihi2: muhammed hacı ben fonu buldum bak topluca filme götürüyor ablamız :karizmatik: gerisi sana kalmış ;D

Yok ablada züğürt çıktı..Hala param gelmedi ya..
Sırada yüz kişi bekliyor..
Sgkdaki memurlara bile söz vermişim..
Herkes söz aldı benden ne hikmetse ..
Ama sadece solcu arkadaşlara ben ısmarlayacağım..:)
Diğerlerini onlar teklif ettiler..:)

unnamed 01-12-2011 15:10

korsani ciksada izlesek...

Hakan Özkan 01-17-2011 09:11

Dün on kişilik b ir ekiple izlemey fırsatını yakaladık. Sert olduğunu düşündüğümüz arkaşalarımızın bile gözleri doldu. Görsel değil ancak misyon ağırlığı filmi omuzlamış.

All times are GMT +3. The time now is 15:49.