Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   DTP'nin kapatılması hakkındaki düşünceleriniz ??? ... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14277)

ZAksu 11-25-2007 00:03

DTP'nin kapatılması hakkındaki düşünceleriniz ??? ...

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

DUNYASURGUNU Nickli Üyeden Alıntı
adam yerine koyuldular meclise alındılar, KÜRTLERİ HAKKINI SAVUNACAĞINI
GİDİP PKK GİBİ ERMENİ VE GAVURLARI SAVUNYORLAR

YAZIK YAZIK...

kurt hakkının savunulmasına falan gerek yok zaten...adamları yıllardır kendımızden ayırmadık..ne hakkından bahsedılıyor anlamıs degılım..

Arkadaşım PKK yuzunden pek çok masum ''kürt'' kökenli vatandaşa toplumda kötü gözle bakılmış.
DTP nin kapatılması da kesinlikle DTP ye yarar ''ezilmiş'' konumuna girerler ve oy potansiyelleri artar.Bildiğim kadarıyla kaleleri olan bazı illerde de AKPartiye dönme söz konusu olmuş ve eğer DP kapatılırsa ezilmiş ,,mağdur konumuna düşerlerse yaklaşan yerel seçimlerde tekrar oyları artabilir.
Ki farkındaysanız kapanmasını ister tetikler gibi halleri var.
Kısacası şahsi kanaatimce kapatılmasın ve bu insanlar da ''mağdur'' gibi gösterilip oyları artmasın.

romakudüs 11-25-2007 00:06

kapatımamalı eğer insanların haklarını ellerinden alırsak tabiki silaha sarılacaklar

parabol 11-25-2007 00:09

Alıntı:

ZAksu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

DUNYASURGUNU Nickli Üyeden Alıntı
adam yerine koyuldular meclise alındılar, KÜRTLERİ HAKKINI SAVUNACAĞINI
GİDİP PKK GİBİ ERMENİ VE GAVURLARI SAVUNYORLAR

YAZIK YAZIK...

kurt hakkının savunulmasına falan gerek yok zaten...adamları yıllardır kendımızden ayırmadık..ne hakkından bahsedılıyor anlamıs degılım..

Arkadaşım PKK yuzunden pek çok masum ''kürt'' kökenli vatandaşa toplumda kötü gözle bakılmış.
DTP nin kapatılması da kesinlikle DTP ye yarar ''ezilmiş'' konumuna girerler ve oy potansiyelleri artar.Bildiğim kadarıyla kaleleri olan bazı illerde de AKPartiye dönme söz konusu olmuş ve eğer DP kapatılırsa ezilmiş ,,mağdur konumuna düşerlerse yaklaşan yerel seçimlerde tekrar oyları artabilir.
Ki farkındaysanız kapanmasını ister tetikler gibi halleri var.
Kısacası şahsi kanaatimce kapatılmasın ve bu insanlar da ''mağdur'' gibi gösterilip oyları artmasın.

dtp bazı seylerı okadar goz onunde yaptıkı artık aklı basındakı hıc bır ınsan ıcın de art nıyet olmayan hıc bır ınsan DTPnın masumluguna ınanmaz...magdurıyetıne ınanmaz..ıster kurt kardeslerım olsun ıster baskası olsun...

airbus 11-25-2007 00:13

kapatılmamalı tabiki.başta demokrasinin yükseltilmesi için .

milletimiz yapılanları kısacası herşeyi çok iyi gözlemliyor ,not ediyor ve gerktiğinde cevabını veriyor.

zaten kendilerini her hareketlerinde belli ediyorlar.

tarafları gün geçtikçe azalıyor ve yalnızlaşıyorlar

romakudüs 11-25-2007 00:15

burada dtp kapatılırsa onu destekleyip yanlışa düşen vatandaşlarımız diyeceklerki "bakın ya biz oyveriyoruz ama bu adamlar hiçe sayıyor bizi yok sayıp tercihimizi yok sayıyorlar"diyecekler ama biz o partiyi kapatmaz yaptığı yanlışları şu 5 yılda halka onu destekleyelere anlatırsak daha etkili sonuç alırız diye düşünüyorum

bayonet 11-26-2007 23:09

BENCE KAPATILMALI AYRICADA MÜNAZARA KONUMUZ OLMASI NEDENYLEDE BU DÜŞÜNCEYİ SAVUNUYORUZ KAPATILMAL CÜNKÜ DAHA FAZLA PKK LILARIN MECLİSTE YER OLMASI KANIMI DONDURUYOR ZATEN ONLARIN MECLİSE GİRMESİ BİR HATAYDI

Yavuz_ErTürk 11-26-2007 23:32

evet bence de ya kapatılacak ya da kapatılacak.. :(

romakudüs 11-29-2007 10:43

tabi kapatılmalı ama şimdi değil seçimler oldu daha bir yıl geçmeden parti kapatmaya kalkılırsa malum partiye oy verenler ne olacak hadi bile bile oy verenleri geçtik onlar adi.ya zorla oy verenler ya bilinçsizce oy verenler ne diyecekler .biz adam yerine konmuyoruz bizim siyasi düşüncemizin bu ülkede hiç br önemi yok bize alt tabaka muamelesi yapıyorlar diyip devlete sırtlarını dönecekler dtp taban kazanacak .
evet kapatılmalı ama şimdi değil

MaU_95 11-29-2007 11:01

DTP hakkında her zaman şunu söyledim: PKK nın partisi olurlarsa hemen kapatılsın hatta meclisten kovulsunar ama doğu ve güney doğunun sorunlarını meclise taşıyıp yapıcı fikirlerle o bölgelerimizin kalkınmasına yardımcı olacaklarsa ben bile oyumu onlara veririm dedim. Ama onlar PKK taraftarı olmaya devam ettiler. Hayır teröristlerin mecliste olmasını kaldıramıyorum. Kapatılsın hatta yöneticilerine vatan hainliği suçundan dava açılsın.
Ama evet haklısınız bu ülkenin DTP gerçeği var, ona oy veren kandırılmış milyonlar var. Onlara herşeyi doğru bir şekilde anlatmadan bunu yaparsanız onları da dağlara gönderirsiniz. Doğuya, güney doğuya hizmet hamlesini AKP hızlandırdı, kesin olan bir şey varsa hizmetle PKK nın biteceğidir. AKP de DTP de PKK da bunun farkında AKP tüm mecliste resmen tek başına bunu başarmaya çalışıyor, bazıları buna engel oluyor (bilmeden bilerek).
Her ne kadar duygusal olarak DTP nin kapatılması gerektiğine inanıyorsam da. Aklı selim olarak ta açık kalsın hizmetle onları bitirelim diyorum.

Saygılarımla.

romakudüs 11-30-2007 11:21

Alıntı:

alikece Nickli Üyeden Alıntı
DTP hakkında her zaman şunu söyledim: PKK nın partisi olurlarsa hemen kapatılsın hatta meclisten kovulsunar ama doğu ve güney doğunun sorunlarını meclise taşıyıp yapıcı fikirlerle o bölgelerimizin kalkınmasına yardımcı olacaklarsa ben bile oyumu onlara veririm dedim. Ama onlar PKK taraftarı olmaya devam ettiler. Hayır teröristlerin mecliste olmasını kaldıramıyorum. Kapatılsın hatta yöneticilerine vatan hainliği suçundan dava açılsın.
Ama evet haklısınız bu ülkenin DTP gerçeği var, ona oy veren kandırılmış milyonlar var. Onlara herşeyi doğru bir şekilde anlatmadan bunu yaparsanız onları da dağlara gönderirsiniz. Doğuya, güney doğuya hizmet hamlesini AKP hızlandırdı, kesin olan bir şey varsa hizmetle PKK nın biteceğidir. AKP de DTP de PKK da bunun farkında AKP tüm mecliste resmen tek başına bunu başarmaya çalışıyor, bazıları buna engel oluyor (bilmeden bilerek).
Her ne kadar duygusal olarak DTP nin kapatılması gerektiğine inanıyorsam da. Aklı selim olarak ta açık kalsın hizmetle onları bitirelim diyorum.

Saygılarımla.

size katılıyorum

All times are GMT +3. The time now is 06:06.