![]() |
örtümü açmaktan iyidir tabi
sanırım siz AÖF okuyorsunuz? |
evet..umarım bu dönem baş konusu sorun olmaz ümidim var bakalım.hayırlısı olsun inşaallah istediğinz sonuçları alırsınız :)
|
amin inşAllah...
|
Öğleden sonra tek sınavdan girdim rahat geçti :)
Yarın öğleden sonra 5 dersten girecem ): Benim girdiğim okul da başörtülü bayanların girişte kulaklarını kontrol ettiklerine şahit olmadım olsaydım en azından bir çift lafı esirgemezdim :) Hayırdır kulak,burun,boğazcımısın ne iş..? (: |
Alıntı:
kontrol meselesine gelince kapıda güvenlik dahi yoktu,ama cep telefonu konusunda esip gürlüyorlardı... kulağımı kontrol eden masum hocayada bir tebessüm yeterli oldu,herbişeyi anlattım;D |
bizde bir oturuşta bütün dersleri verdirtiyorlar haksızlık..gidip yetkililerle görüşmem lazım :d
|
sizin kitaplarınızda çok kalın...
bizim ablalardan biri ilahiyatta okuyordu,sınav zamanı yemekten kesilirdi yazık:evet: |
Fırsatınız varsa gidin Şırnak'ta girin ben askerdeyken iki sefer girdim kopya kavramı az kalıyor öğretmen derslerin cevap şıklarını alıyor sınıfa gelip bir a iki c bu şekil de 20 sorun'un on tanesini okuyor yani geçmen garanti diğer sorular sana kalmış :)
Batı da girenlere haksızlık bu ama bizim bir isteğimiz söz konusu değil öğretmen daha doğrusu öğretmenler kendileri yapıyor bunu.. Her okul aynı değildir şüphesiz benim ilk sınava girdiğim okul öyleydi.. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:40. |