Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Ak parti forum YOK lara oynuyo (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=143858)

Mavera 01-31-2011 22:45

evet facebookta ki bilgi paylasimi anlik yani hemen ucup, gidebiliyor ama forumlarda kalici oluyor ayrica forumlarda daha samimi ortamlar olusuyor..
daha önce 5 sene bir ögrenci forumuna takildim gercekden cok güzel zamanim gecti simdilerde ise tuttugum takim ve sevdigim partinin forumuna takiliyorum tabiki bunun yani sira bazen bazi konularda bilgi sahibi olmak icin teknoloji, din, spor, siyaset, kültür, dil forumlarinada üyelik aciyorum ama uzun vadeli olmuyor..

Katade 01-31-2011 22:46

Arkadaşlar foruma bakarsan online kişi sayısı 15 var aktif olarak bi 15 kişi daha bulamazmıyız facebook twitter forumun yerini tutamaz sürekli bi etkinlik olsa çalışma olsa güzel olur forumda ilgi yok bikere bi kaç kişi hariç onlarda belli zaten mavera siyahgül almi gerisi yok

Mavera 01-31-2011 22:46

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853046)
siz forumu bulduğunuza dua edin...
bir ay öncesine kadar doğru dürüst yayında bile olmuyordu...
bunlar neki...:)

sen o ceneni acinca bu siteye birseyler oluyor :)

Eşref 01-31-2011 23:08

Alıntı:

WildSymbol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853055)
öle bişey varsa doğru ama konu da biraz kayma oldu. amaç forumun şartlarını güzelleştirmek online kişi bakımından

Şu anda forumda ciddi bir durgunluk var. Forumu ayakta tutan temel unsur, dikkat çekici ve tartışmaya açık olan konuların foruma açılmasıdır. Ayrıca farklı görüşlere sahip kişilerin de forumdaki varlığı, ateşli tartışmaları tetikleyecektir.

Ben forumda bu tarzda konuları eskisi kadar çok görmüyorum. Ciddi çalışmalar yapmamız gerekiyor.

onurcan 01-31-2011 23:10

arkadaşlar sızlanacağınıza forumda aktiflik yapın birşeyler paylaşın Ak Pati ile ilgili haberler görüşler tanıtmalar bölgesel yazılar yazabilirsiniz..bazı üye arkadaşlar bir bakıyorum günlerce foruma uğramıyor..sonra sızlanmalar başlıyor her ortamda face'de twitter'de birçok forumlarda partimizi ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz bunlar bizim gibi Ak Partili kişiler tarafından yapılmalıdır başkasının yapmasını beklemekle olmaz kendimize düşeni yapmalıyız.. seçimin yaklaşmasıyla sanalda daha aktif olmalıyız. partimizin 8 yıllık icraatlarını anlatalım nerlerden nerelere geldik anlatalım..

Katade 01-31-2011 23:21

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853057)
Şu anda forumda ciddi bir durgunluk var. Forumu ayakta tutan temel unsur, dikkat çekici ve tartışmaya açık olan konuların foruma açılmasıdır. Ayrıca farklı görüşlere sahip kişilerin de forumdaki varlığı, ateşli tartışmaları tetikleyecektir.

Ben forumda bu tarzda konuları eskisi kadar çok görmüyorum. Ciddi çalışmalar yapmamız gerekiyor.

baya bi ciddi calışma lazım forumda okadar yönetici sorumlu kurucu var onlar olsa zaten online bu forumda bi haraketlilik olur anakademede zaten bi sorun var

Katade 01-31-2011 23:22

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853058)
arkadaşlar sızlanacağınıza forumda aktiflik yapın birşeyler paylaşın Ak Pati ile ilgili haberler görüşler tanıtmalar bölgesel yazılar yazabilirsiniz..bazı üye arkadaşlar bir bakıyorum günlerce foruma uğramıyor..sonra sızlanmalar başlıyor her ortamda face'de twitter'de birçok forumlarda partimizi ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz bunlar bizim gibi Ak Partili kişiler tarafından yapılmalıdır başkasının yapmasını beklemekle olmaz kendimize düşeni yapmalıyız.. seçimin yaklaşmasıyla sanalda daha aktif olmalıyız. partimizin 8 yıllık icraatlarını anlatalım nerlerden nerelere geldik anlatalım..

Sabahdan akşama kadar konu açıyoruz burda ama açtığımız her konu olduğu gibi kalıyor forumda online adam mı var kime ne acıcan bizde bi etkinlik yapma ugraşı içindeyiz farkındaysan

unnamed 01-31-2011 23:36

hacım daha toy babasın herhalde..
bizim ki ilk duyar(:
konuya dönecek olursam bu forum ilk önce sağlam iki ayak üstünde dursunda ondan sonra çalışmlara devam ederiz...

Katade 01-31-2011 23:38

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853078)
hacım daha toy babasın herhalde..
bizim ki ilk duyar(:
konuya dönecek olursam bu forum ilk önce sağlam iki ayak üstünde dursunda ondan sonra çalışmlara devam ederiz...

evet haklısın forum kendini düzeltmeden çalışmada olmaz ana kademe kendini düzeltmesi lazım forumda 3 tane sorumlu var herhalde gerisi yok

unnamed 01-31-2011 23:39

boşver olmasın...
onun sonuçları daha kötü oluyor(:...

All times are GMT +3. The time now is 08:52.