![]() |
Alıntı:
sunu söyleyim erdogan istifa etse inanirim ama arinc bu partiyi birakmaz aslinda birakirsa siyasetle beraber birakir ;).. erdogan, arinc ve gül yol arkadasligi degil kader arkadasligi yaptilar öyleki hic cekinmeden makamlarini birbirlerine birakabiliyorlar o acidan arinc bu partinin en önemli sac ayagidir ve gemiyi en son terkedecek kaptandir!.. kaldiki hocanin sagliginda sp ye gecmeyen birisi vefatindan sonra hic gecmez ;) |
Vay arkadaş nisan gelmiş :)
5 gün sonra krediler yatar ağa ıstanbula kaçma zamanı :) Hadi allaha emanetsiniz benim minimum 3 saat daha çalışmam lazım yoksa en büyük şakayı yarın sınav kağıdı yapacak :) |
isin yoksa yarin milletin bayat sakalarini cek :)
|
ben hasın başına gecirdim reyiz hatta eşbaşkanlık sistemini bile düşündüm haha .d
|
hacim kervani baslatan sensin;D
|
Alıntı:
ilk olarak baska birsey düsünmüstüm sok sok sok kilicdaroglu nun kasedi cikdi diyerek bir video paylasacakdim videoda hayvanlar alemi olacakdi :) |
biz napalım abi olayın olabilitesi var yani :) buralarda harcanıyorum ya 5 dkda 40 çeşit teori ürettim :hihi2:
|
iyide kardeşim bir tane kaynak versen yeter :)
|
Alıntı:
o biraz zaman kazanmakla alakali simdi aa yi verseydim aa sadece haber yapar yani yorum yapmaz o yüzden haber7 yide yazdim ama suda gercek haberi okuyan herkes ilk olarak haber sitelerine daldi :) |
Kısmen tuttu inanamayacaklar inandı:) unahmet ve akıncı :) ayıp ettiniz be
|
All times are GMT +3. The time now is 02:17. |