Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14683)

Beritan 11-28-2007 15:47

22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?

Alıntı:

rdönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
o günü hiç unutmuyorum.. beraber çalıştığım iş arkadaşımın yanındaydım, kendisi sıkı bir saadetci, seçim yasaklarından önce %13 lerden bahsediyordu.. sonra seçim yasakları kalktı ve ilk sonuçler saadet %2 AK parti %50 üzeri.... dedim abi moralini bozma sizin oyları en son sayacaklarmış :D :D... genelde mhp lilerle sanalda didişirdik ve o gece hiç biri yoktu 23 temmuzda 10 a yakın kişi benimle girdikleri iddaa yı kaybetti ve siyasetten çekildi.. tab, yüzsüzler zamanla geri döndüler o başka mevzu..

:D:D sadetin oyları hala sayılıyor belki bişi çıkar.:D

neden dalga geçiyosunuz.....ben hiç bişey hissetmedim.........herkes benle dalga geçti

EpiVaTeS 11-28-2007 15:51

ben o aksam cehapelilerle bagcılar teskilat binasının onunde kavga yapıyordum bir ara baya birbirimize girdik biz grubu kontrol edelim derken bizimkiler biraz asırıya kacıp cehape binasına girmeye calistilar onlardan cıkanlarda bıcak felan cekti ALLAH tan polis karakolu cok yakındı yoksa sonunu tahmin edemeyecegimiz kavgalar ve olaylar patlak verebilirdi sukunet ile grubumuzu kontrol altına almaya çalıştık daha sonra ilçede baya bir sevgi ve tezhurat eşliğinde bina onunde eglendik baya bir mutlu oldum o gun yaklaşık 2 aylık bir emeğin karşılığını bu kadar guzel bir şekilde almak beni çok mulu etti....

Beritan 11-28-2007 15:53

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
ben o aksam cehapelilerle bagcılar teskilat binasının onunde kavga yapıyordum bir ara baya birbirimize girdik biz grubu kontrol edelim derken bizimkiler biraz asırıya kacıp cehape binasına girmeye calistilar onlardan cıkanlarda bıcak felan cekti ALLAH tan polis karakolu cok yakındı yoksa sonunu tahmin edemeyecegimiz kavgalar ve olaylar patlak verebilirdi sukunet ile grubumuzu kontrol altına almaya çalıştık daha sonra ilçede baya bir sevgi ve tezhurat eşliğinde bina onunde eglendik baya bir mutlu oldum o gun yaklaşık 2 aylık bir emeğin karşılığını bu kadar guzel bir şekilde almak beni çok mulu etti....

ay çok eylenmiş olmalısınız.....bazen bende kavga etmek istiyorum ama eminim kavga olsa dayak yerim....öyle karakol yakınmış marakol yakınmış düşünmeden kaçardım

EpiVaTeS 11-28-2007 15:58

ooo senle yola cıkılmaz ammar yarı yolda bırakırsın adamı bea.... ;D ;D

hayataAKartı 11-28-2007 16:00

Emin bir mutluluk

erenon 11-28-2007 16:04

22 temmuz gecesi çok demokratik bir ev ortamı vardı 4 arkadaş 3 ödp li sadece ben akp li :))) harika bir masa hazırladık;kırmızı şarap filan;küfelik derler ya o şekilde sarhoş oldum ak partinin seçim zaferini kutladım :))) ödp li arkadaşlarl a sabaha kadar hükümet kurduk hükümet devirdik:))) harika bir geceydi:)) başbakanın gece konuşmasını dinlerken gözlerim doldu :))) özellikle mehmet ali birand,tuncay özkan ve şu ulusalcı ekibin haline çok güldüm:))) birde başbakanı yüce divana verecez diyen faşoların haline çok güldüm eşşekten düşmüş karpuz gibiydi hepsi:)))))) HARİKA BİR GECEYDİ ;)

mavera 11-28-2007 16:05

Alıntı:

erenon Nickli Üyeden Alıntı
22 temmuz gecesi çok demokratik bir ev ortamı vardı 4 arkadaş 3 ödp li sadece ben akp li :))) harika bir masa hazırladık;kırmızı şarap filan;küfelik derler ya o şekilde sarhoş oldum ak partinin seçim zaferini kutladım :))) ödp li arkadaşlarl a sabaha kadar hükümet kurduk hükümet devirdik:))) harika bir geceydi:)) başbakanın gece konuşmasını dinlerken gözlerim doldu :))) özellikle mehmet ali birand,tuncay özkan ve şu ulusalcı ekibin haline çok güldüm:))) birde başbakanı yüce divana verecez diyen faşoların haline çok güldüm eşşekten düşmüş karpuz gibiydi hepsi:)))))) HARİKA BİR GECEYDİ ;)

kardes o degilde üc tane ödp liyi nereden buldun..toplasan topu topu 3 secmeni var hepside sizin evdemiydi :D :D

erenon 11-28-2007 16:08

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kardes o degilde üc tane ödp liyi nereden buldun..toplasan topu topu 3 secmeni var hepside sizin evdemiydi :D :D

sen bizim fakülteye gel ben sana göstereyim kaç kişiler:) seçimden önce hatta % 4-%5 oy bile alabilirler demeye başlamıştım kendi kendime,o okulda manyak propaganda yapıyorlar:) ankarada güçlü bir aday çıkaramadıkları için bir çoğuda ak partiye oy verdi sırf asker baskısına direnmek için

mavera 11-28-2007 16:11

Alıntı:

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sen bizim fakülteye gel ben sana göstereyim kaç kişiler:) seçimden önce hatta % 4-%5 oy bile alabilirler demeye başlamıştım kendi kendime,o okulda manyak propaganda yapıyorlar:) ankarada güçlü bir aday çıkaramadıkları için bir çoğuda ak partiye oy verdi sırf asker baskısına direnmek için

ya iste sorunda orda ya..sadece belli mekanlarda görünürler..bende cevremdeki saadetlilerde yüzde 15 den bahsediyorlar..
ama malesef kendi parti teskilatlari arasinda bile onlara yüzde 15 cikmadi :)..
ödp gibi partiler yüzde 1 i asla gecemez cünkü genis kitlelere hitap etmiyorlar ve sadece ünv gencligine hitap ediyor..
aslinda bende isterim chp gibi fasist bir solcu parti olacagina ödp gibi en azindan solcu diyebilecegimiz bir parti muhalefet olsun ;)

Beritan 11-28-2007 16:57

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
ooo senle yola cıkılmaz ammar yarı yolda bırakırsın adamı bea.... ;D ;D

hiç tavsiye etmem ben sizin ayagınıza dolanırım en musait yerde beni bırakırdınız ;) :D

All times are GMT +3. The time now is 18:18.