22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
22 temmuz gecesi çok demokratik bir ev ortamı vardı 4 arkadaş 3 ödp li sadece ben akp li :))) harika bir masa hazırladık;kırmızı şarap filan;küfelik derler ya o şekilde sarhoş oldum ak partinin seçim zaferini kutladım :))) ödp li arkadaşlarl a sabaha kadar hükümet kurduk hükümet devirdik:))) harika bir geceydi:)) başbakanın gece konuşmasını dinlerken gözlerim doldu :))) özellikle mehmet ali birand,tuncay özkan ve şu ulusalcı ekibin haline çok güldüm:))) birde başbakanı yüce divana verecez diyen faşoların haline çok güldüm eşşekten düşmüş karpuz gibiydi hepsi:)))))) HARİKA BİR GECEYDİ ;)
|
kardes o degilde üc tane ödp liyi nereden buldun..toplasan topu topu 3 secmeni var hepside sizin evdemiydi :D :D
|
sen bizim fakülteye gel ben sana göstereyim kaç kişiler:) seçimden önce hatta % 4-%5 oy bile alabilirler demeye başlamıştım kendi kendime,o okulda manyak propaganda yapıyorlar:) ankarada güçlü bir aday çıkaramadıkları için bir çoğuda ak partiye oy verdi sırf asker baskısına direnmek için
|
ya iste sorunda orda ya..sadece belli mekanlarda görünürler..bende cevremdeki saadetlilerde yüzde 15 den bahsediyorlar..
ama malesef kendi parti teskilatlari arasinda bile onlara yüzde 15 cikmadi :)..
ödp gibi partiler yüzde 1 i asla gecemez cünkü genis kitlelere hitap etmiyorlar ve sadece ünv gencligine hitap ediyor..
aslinda bende isterim chp gibi fasist bir solcu parti olacagina ödp gibi en azindan solcu diyebilecegimiz bir parti muhalefet olsun ;)
|