![]() |
Kardeşlerimden birazcık ciddiyet istirham ediyorum acizane... Bizler Müslüman olarak Hakkı savunur hakkı ayakta tutmaya gayret etmekteyiz...
Öncelikle meselenin geneli olarak bir iki cümle etmek gerekirse... Particilik yahut zihinlerimize kazıtılan Toplum Mühendisliği sayesinde İnsanların nefislerinin azmaya devam etmesi, taassub ve savunma psikolojisinin önüne geçilmesi pek kolay olmamaktadır... İyi ve faydalı kanunların yanı sıra fitnede ısrar eden insanları 'topyekün' algılamadan çıkarmak icab eder kanaatindeyim... Canı yanmış insanların zihinlerine kazınan kutupçuluk meseleleri genelleme ile mülahaza etmeleri nasıl yanlış ise ! Aynı şekilde savunma psikolojisi ile meselenin özünün kendi dairesinde incelenmesi o derece önemlidir ki ! Kızgınlığın haksız bir eleştiriye dönüşmemesi gerekir kanaatindeyim acizane... |
UNNAMET dostum nesi tutarsız Yahu bunda anlaşılmayacak ne var evet Hem AKPARTİ liyim dedim hemde önceki seçimlerde (yerel ve genel)oy vermedimmi. yine soruyorum nesi tutarsız ???????
|
abicim siz derdinizi bir anlatsanıza...
neydi sıkıntı neyi değiştirmesini umuyordunuz ak partinin ve değişme hiçmi sağlanamadı ? |
Yazı ve sitem ilginç geldi bana ama ak parti hırsızlar partisi değil ve olmadı.9 yıldır iktidar olan ak partimiz bu dokuz yolda tek bir yolsuzluk hırsızlık olayına parti içinde izin vermemiştir.
Bu yüzden biz oyumuzu kullanırken vicdanımız rahat bir şekilde kullanacağız Sizin kadar karamsar değiliz. |
evet şimdi daha iyi anlıyorum;buraya yukarıdaki ifadelerimi yazmakla ne kadar yanlış yaptığımı,yahu ben bana ne olur yardımcı olun bana destek olun gibi bir ifadem varmı,Benim söylemeye tek çalıştığım ADALET sözde kalmasın.hepsi bu
|
iyide tamam kalmasında...
bizde soruyoruz adil olmayan ne ? |
haşa BENHUR kardeş sözünüzü ettiğiniz şekilde hiç öyle bir ifadem yok ve düşüncede de olmadım ama haksızlıklar maalesef devam ediyor benim isyanım bu
|
Siz haksızlığa ugradınıza dair herhangi bir somut dedil ya da ifade kullanmazsanız, buraya bunları yazmanızın da hiçbir anlamı kalmayacak. Lütfen bir kez daha sabırla soruyoruz. Tam olarak neden şikayetçisiniz? Ne sizi rahatsız etti? Nerde adaletsizlik var?
|
Yahu adaletsiz diyorsunda ne adaletsiz mesela ?
|
Öyle bir durum var ki; Ak Parti'yi resmen yerden yere vurdunuz. Adaletsizlikle bizi suçladınız. Ama mantıklı bir sebep de yazmadınız.
Size yardımcı olalım, destek olalım demiyoruz. Sitem ediyorsanız, bizi adaletsizlikle suçluyorsanız, bunun somut delillerini de ortaya koyun diyoruz. Yoksa başka biri çıkar, o da sizi yerden yere vurur, adaletsizlikle suçlayabilir. O zaman siz ne dersiniz? Açıkçası, ben bu yazılarınızdan bir adaletsizlik gördüm. Bir haksızlık gördüm. Bu adaletsizlik ve haksızlığı da siz Ak Parti'ye yaptınız. |
All times are GMT +3. The time now is 04:25. |