Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Bdpdeki ilgi çekici isimler.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=147111)

Mavera 04-12-2011 00:00

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 879754)
Aslında çok doğru bir soruna değindin abi..Kanalize etme gibi bir sorunları var..
Fakat sandık başlarında bence o kadar akışına bırakmazlar..Sandık başındakiler etkiler olayı.

biz niye kamu güvenligi müstesari muammer güleri oraya gönderdik saniyorsun :)

El Emin 04-12-2011 00:01

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 879767)
biz niye kamu güvenligi müstesari muammer güleri oraya gönderdik saniyorsun :)

Niye?:)

İntifada 04-12-2011 00:03

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 879733)
bu yorumumu bir sekilde kopyalayin secim sonrasi alintalayip, üste cikarirsinizu..
bdp nin milletvekili sayisi 25 i gecemez.. bakin bu gösterdigi adaylarla alakali degil isterse imralidan cikarip apoyu göstersinler bdp nin bagimsizlari kanalize etme gibi bir sorunu var..
simdi diyarbakirda 6 bagimsiz aday var bu hepsinin secilecegi anlamina gelmez ki simdi insanlari bu 6 adaya nasil kanalize edeceksin, nasil aday bölümü yapacaksin ki gecen secimlerde bdp nin binlerce oyu bosa gitti bu yüzden..
ak partinin diyarbakirda güclü liste cikarmadigini söylüyorsunuz ama mehdi eker ve galip ensarioglu listeyi sürükleyecekdir ayni sekilde batman da mehmet simsek listeyi sürükler, mardinde eski vali muammer güler, adiyamanda yine kürt kökenli mehmet metiner,antepde lise saglam ki üstüne birse samil tayyar var hüseyin celikde oraya kaydirildi, van, agri adaylarini tanimiyorum, hakkaride asiret adaylari gösterildi ama urfada bir sorun var gibi..
urfa da izol aday gösterilmedi bagimsiz oldu, bucaklar bagimsiz aday gösterdi ayni sekilde cevheriler birde üstüne ibrahim tatlises var ama urfa da en güclü ailelerden gecen dönem bagimsiz secilen eyüpoglu ailesi ak partiden aday..

Mehmet Emin Dindar bu ismide iyi tutun hafızanızda...
ak parti şırnak adayı...
aldığımız bilgiler çok sevilen birisiymiş bölgede...

Özgür Çağrı 04-12-2011 00:16

bu angusların babası mehdi inş. Tarım bakanı olmaz bır daha

Özgür Çağrı 04-12-2011 00:18

bende bdp 25 30 arası diyorum kanalize etme konusunda tecrübe kazandılar. Urfa partimiz için sıkıntı olabilir.

Mavera 04-12-2011 00:26

ayrica sirnakta ikinci sirayi adayi mehmet tatar eski dp li, asireti saglam ki gecen dönem bagimsiz secilmis o acidan listeyi sürükler..

Asi_isyankar 04-12-2011 00:29

Geçen defa BDP tecrübesiz bir şekilde seçimlere girmişti.
Bu sefer çok daha fazla akıllı bir liste çıkarmış
Ama bana bırakılsaydı daha da güçlü bir liste çıkarırdım :)

Gönülden 04-12-2011 00:30

Aralarına farklı renkler atsalarda siyahın rengi bastırılmıyor malesef...
Gani Şavataya hiç şaşırmadım...onun görüşüne en uygun partidir diyebilirim

Mavera 04-12-2011 00:32

arkadaslar müsterih olunuz bdp kim, malatyadan mv cikarmak kim yani gani rüzgar savata avucunu yalayacak ki bu sahsiyet daha önce sp den istanbulda bir ilceden belediye baskani olmustu hemde daha iki sene önce bu nasil bir dönüstür be kardesim :)

Gönülden 04-12-2011 00:34

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 879804)
arkadaslar müsterih olunuz bdp kim, malatyadan mv cikarmak kim yani gani rüzgar savata avucunu yalayacak ki bu sahsiyet daha önce sp den istanbulda bir ilceden belediye baskani olmustu hemde daha iki sene önce bu nasil bir dönüstür be kardesim :)

Yanardöner dönüş :) Ahmet kardeşim bizim Malatyadan bunlara oy çıkmaz ondan rahatım :)

All times are GMT +3. The time now is 16:05.