![]() |
ok anlaşılmıştır umarım .
|
Alıntı:
hüdaverdi ablam sende yerimde olsan aynısını yapardın emin ol:karizmatik: |
Hayır aynı ;D
Mesela şu acelya,fake bu da ;D İslami fotolar resimler paylaşımlar yaptı diye bu onu gerçek bir kişilik olarak göstermez. Zaten tipe baksan Türke benzer yanı yok ;D Buna benzer bir sürü grup bulurum sana ve bir mesajımla gerçek yüzlerini şak diye ortaya kolayca dökebilirim :güzel: Ben kapalı olcam veya şakirt olcam,grup kurucam ve 5 bin kişinin grubuma girmesini isticem ;D Mantık dışı. Hem de fotomun üstüne adımı soy adımı yazıcam öyle mi ? ;D Ha şu olabilir,evrenesoğlu gibi yavşakların müridi olabilir bu tipler. Bir mesaj at forumumuza davet et bakalım ;) Gerçek mi yoksa fake mi olduğunu görürrüz. Paylaşımlarına bakılırsa ak partili gibi gözükmeye çalışmış. Davet edilirse gelir. Ben de face yok olsa girer ederdim ;D Beritan ben erkeğim bana abla deme :şaşkın: |
Alıntı:
|
Aga beni dinle bana kulak ver öyle ;D
Haklı çıkmaya çalıştığım yok haklı çıksam ne geçiceke lime ;D Mısır,Lübnan,Cezayir,Tunus vs. bu ülkelerde ve bazı diğer ülkelerde de bu tür sayfalar var. İrdeledim ;D Bize özel bir şey değil. Kişiler fake fak fake ;D O emo kız ile fake değil ama bunlar fake ;D Mesaj at gör :güzel: |
Alıntı:
|
Memonun yas 30 oldu sen amca de :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
offf...işe bah yav...;D
|
All times are GMT +3. The time now is 19:01. |