Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kılıçdaroğlu Başbakan’a Ananı… Dedi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148011)

mahsunn 04-26-2011 01:02

şimdi ağzımı bi açcam ana avrat kalmicak dinsiz herif bir de namazdan abdestten bahsediyor ayrıca sp + has partiye de inanılmaz öfkeliyim bu sahtekarların ekmeğine yağ sürüyorlar...
ne demişti haberal ak partinin oylarını düşürmek için bildiğiniz ne puştluk varsa yapın demişti şuan ki sahtekar da ordaydı

Eşref 04-26-2011 01:09

Küfüre karşıyım. Hele hele analar üzerinden edilenlere hiç tahammül edemiyorum. Bunların dilini kesmek lazım. Baykal bile bu kadarını yapmamıştı.

Hüdaverdi 04-26-2011 01:15

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887539)
Küfüre karşıyım. Hele hele analar üzerinden edilenlere hiç tahammül edemiyorum. Bunların dilini kesmek lazım. Baykal bile bu kadarını yapmamıştı.

Aga utanmadan gülerek sırıtarak kameralara ''ağır laf söylücektim ama uygun görmedim'' diyor pişkin pişkin.Ha söylemiş ha söylememiş,söylemiş kadar oldu zaten,herkes anladı ne demek istediğini.Kalabalığı görünce hakikaten kendisini kaybediyor bu iktidarsız,Allah bilir kendi çocukları bile kendisinden değil bakkaldan çakkaldandır.Hele oradaki itlerin pisliklerin utanmadan gülmesi zoruma gitti.Başbakana bunu diyen başbakanı seçene de söylemiş olur.
Herkes kemalin anası gibi olsaydı..

mahsunn 04-26-2011 01:16

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887539)

böyle küfür etmesi belkide onun nerden geldiğinin göstergesi olabilir...

mahsunn 04-26-2011 01:18

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887545)
Aga utanmadan gülerek sırıtarak kameralara ''ağır laf söylücektim ama uygun görmedim'' diyor pişkin pişkin.Ha söylemiş ha söylememiş,söylemiş kadar oldu zaten,herkes anladı ne demek istediğini.Kalabalığı görünce hakikaten kendisini kaybediyor bu iktidarsız,Allah bilir kendi çocukları bile kendisinden değil bakkaldan çakkaldandır.Hele oradaki itlerin pisliklerin utanmadan gülmesi zoruma gitti.Başbakana bunu diyen başbakanı seçene de söylemiş olur.
Herkes kemalin anası gibi olsaydı..

yarın bu sümük herif konyaya gidiyor anasını hatırlatsınlar ona konyalı kardeşlerimiz

Hakan Özkan 04-26-2011 09:39

Süs bitkisi iken oyun ve entrikalar ile cehabenin başına getirilirsen olacağı buydu. Seviyesiz insan.

LâHuTî 04-26-2011 10:00

Arkadakiler hep sırıtıyo mu bana mı öyle geliyo..oyun mu oynuyolar ya bunlar..

depare 04-26-2011 13:54

Yuh be kardeşim bu kadar densizlik olmaz utanmaz herif..!

Ibrahim1987 04-26-2011 22:35

Bendende bir laf, Basbakanimizin, anasinin ellerini operim. Bu da kilicdarogluna kapak, HER ANA ARSLAN DOGURAMAZ!

rikopasa 04-28-2011 09:44

Bence Başbakan yolsuzluklarını kanıtlayarak cevap vermeli Kılıçdaroğlu'na ama tabii kanıtlayabilirse.

All times are GMT +3. The time now is 16:56.