![]() |
Allah aşkına bu nasıl bir yaklaşım?insanların ölmesini bayram yapar gibi kutlamak nasıl izah edilir? hayret ve esefle okuyorum yorumları..bir devletin yaptığı yanlışlıklar halkına mal etmek nasıl bir anlayıştır..el insaf
|
Alıntı:
kusura bakmayın içinde masumlar da yok değil ama üzülmüyorum |
Alıntı:
|
yaradılanı yaradandan ötürü sevdiğini söyleyen bir milletten tanımadığı halde sırf yöneticilieri zalim diye ölümlerine sevinen hale gelen bir millet..yolda bir kedi ezilse yüreği yanan bir milletin evlatları nasıl böyle düşünür?
|
her insan kötü değildir. yöneticiler zalim olabilir..
sizler yaradandan ötürü yaratılanı seveceksiniz.. bazı insan guruplarıda kötü olabilir.. bunlarıda o topluma mal etmek yanlıştır.. |
Haberi okurken bu tarz yani vahşice yorumlar yapılabileceğine hiç ihtimal vermemiştim.
El-İnsaf. Bir taraftan afetin şiddetini anlatan videolar diğer taraftan elinde patlamış mısır komedi filmi izleyen insanlardaki lakaytlık ve haddinden fazla sırıtık yüz ifadesinin ona verdiği halet-i ruhiye ile eş değer bir halin neticesinden çıkan hazlı ifadeler... Bir müslümanın ,vicdanlı bir insanın bu afete karşı tavrı böyle mi olmalıdır? Allah onları cezalandırıyor dahi olsa da bize düşen zor anlar yaşayan, perişan olan, ölen, yaralanan insanları izleyip "oh olsun" demek değildir. Her durumda "Acaba Rasulullah(sav) şu an burda olsaydı tavrı ne olurdu?" diye düşünmek gerek. Ben Allah'ın Peygamberinin Amerikalı insanların bu halini izleyip bundan zevk alacağını düşünmüyorum şahsen. Ve bunu aklıma dayanarak değil kalbime dayanarak söylüyorum. Şuurlu bir müslümana düşen ibret almak ve acımaktır. Bu yazdıklarım hayatını yaşarken her koşulda inancının sesine kulak verme gayreti olanlar içindir. Sadece vicdanının sesine kulak veren insanlar vicdanlarını dinlesinler. Zalimler zaten sıfatlarının gereğini yerine getirmek için acı çektirmekten ve acı çekeni izlemekten büyük haz duyacaklardır her daim. |
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..// fakat nede olsa iki görüşede hak veriyorum, zalimin zulmü karşısında mazlumun aldığı aldığı dehşet ve ürperti , sonucunda zalimin başına gelenler ve onların düştüğü haller,,
ALLAH elbetki bu toplumlara işaret vermiş idi, ama uslanmadılar devam ettiler..fitne çıkardılar , kardeşi kardeşe kırdırdılar, kan döktüler, çocukları ve bebekleri öldürdüler veya sebep oldular,sömürdüler,sen şusun ötekinede sen busun diye son 60 yıldır dünyayı fitneye boğdular, ırkçılık yaptılar, aşağıladırlar, kadına ve masum insanlara saldırdılar ve tecavüz ettiler, güldüler ,alay ettiler ,galebe çaldılar, biz yapmadık dediler yine alay ettiler,mübarek KUR'AN' ı kerim fitneye karıştırdılar , onu yaktılar, sayamayacağımız cinayetler işlerdiler, ben yinede ALLAH'a havale ediyorum bu durumlarını,, yineden ne yalan konuşayım ki üzülmüyorum diyeyim,ama üzülmek gerek doğrusu ,onlar içinde hayır dua etmek,onlar için iman'ı kamili istemek , |
Sanırım Amerikalılar için sevinmekte gecikmeyenler var... Onları anlamıyorum...!
olayın iki farklı açısını bildirmek lazım gelir... Etki Tepkiyle karşılanabilir buna Adalet denir... Erkek Müslümanlar Hakkıyla Cihad etmediği için Allah c.c. doğrudan Müdahale ediyor... Deccal Amerika bir yere saldırdığında Ahmak Müslümanlar hemen Terör diye atlıyor ! Sol beyninize işlenen şeytani stratejilerin kurbanı olduğunuzu hatırlatalım layıkıyla Müslüman olun ! Adillikle zalimliği karıştırmamak lazım ! Zalime cihad etmeyen küfr saflarında kalır ! ''El buğzu fillah'' ! Allah c.c. zalimleri perişan etmeyi bilir Allah Cebbar'dır Aynı zamanda da Rahimdir... Dünyanın Bütün Hilelerinin ve Dünja Jandarmalığını yapıp her yere kan gözyaşı götüren sevimli gösterdiği yerler gülerken borç ve fitneyi gizli duheyma halinde Kapital ve emperyal veren bir sistem Mehdi A.s. zamanında Mehdi a.s.'a yaptığı zulümden dolayı ki Cezayı hak etmektedir Buda Haktır ! Lakin Allah c.c. bir yere azab etti mi içindeki herkese isabet eder ! Lakin Amellerine göre diriltilirler !!! Sonuç : Müslüman Allah'ın azabını düşmanda da görse korkar, utanır, Rabbine yalvarır...! Lakin Harici Cihad bölgeleri ayetle sabittir sevinir ve kalblerindeki Öfkeyi Allah c.c. bizzat alır ! Savaşmayan Farz-ı Ayn'i yerine getirmeyen erkekler sıkıntılara düşer !!! |
Belkide onlara yapmış olduğumuz beddualar kabul oluyor kim bilir.
onlara neden acımıyorsunuz diyelere cevabım ne zamn Irak Filistin ve tüm dünya müslümanlarını düşünsem "Allahım zalimleri kendi KAHHAR olan isminle kahret " diyorum onlar kendi elleriyle bizi kendi felaketlerinden beter hale sokmak isterken. Rabbim onlara bu felaketi uygun görmüş madem neden ben üzüleyim. Rabbim onların evlerini alt üst ettiği gibi desise ve planlarınıda alt üst etsin ve kendilerine geri çevirsin. |
Allahın gazabına bir müslüman nasıl sevinebilir?
|
All times are GMT +3. The time now is 11:42. |