Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Cübbeli "STV izleyen GAVUR olur" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148790)

El Emin 05-09-2011 18:53

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894267)
keçeli nerden buluyon bu lafları:)

:) Öyle denk geliyor ..:) Abi bu arada ayıptır sorması keçeli ne demek?:)

HaArP 05-09-2011 18:56

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894265)
İyi ki diyorsun abi ilmi derinlik yani bizim motor o kadarını kaldırmaz..
Ne güzel demiş şair;
"İdraki meali bu küçük akla gerekmez zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez."
Bizde kendimizce bulduk sebebini oyalanıyoruz ne olsun.:)

Elbette haklısın kardeşim acizane amacım vebal aldırmamaktır... İttihad-ı İslam noktasında acizane doğru sözü söylemeye çalışmaktır... Sen acizane haset dersen birileride haset der ! Bende acizane her iki tarafın hatalarını kabul ederek yanlışlarını söylemek zorunda kalırım benide günaha sokarsınız suistimale yer vermiş oluruz !:utangaç:

Terennüm 05-09-2011 18:58

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894269)
:) Öyle denk geliyor ..:) Abi bu arada ayıptır sorması keçeli ne demek?:)

1. Dünya Harbinde Üstad, doğu'da, özellikle de Bitlis'in savunmasında talebeleriyle birlikte savaşmıştır. O zaman Üstad, gönüllü bir milis alayı kurmuştu. Alaydakiler başlarına Keçe adı verilen bir başlık takıyordu. Doğu'da ün yapan bu orduya yöre halkı "Keçeliler" veya "Keçe külahlılar" diye hitap ediyordu. O tabir buradan geldi yani...

El Emin 05-09-2011 19:00

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894273)
1. Dünya Harbinde Üstad, doğu'da, özellikle de Bitlis'in savunmasında talebeleriyle birlikte savaşmıştır. O zaman Üstad, gönüllü bir milis alayı kurmuştu. Alaydakiler başlarına Keçe adı verilen bir başlık takıyordu. Doğu'da ün yapan bu orduya yöre halkı "Keçeliler" veya "Keçe külahlılar" diye hitap ediyordu. O tabir buradan geldi yani...

Anladım çok büyük iltifatta bulundun abim altında ezildim kaldım..
Ama umarım keçelilerden olabilirim.Zaten olamazsak vay halimize..

Ahmet Yasin 05-09-2011 19:04

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894228)
Çok gıcık deme reyiz ya hele o mahkeme ve sahte hakim birde şiddet gören eşin peşinden koşan kamera ve muhabirde ben yarılıyorum
flash tv gibi ;D

Bide gizli çekim yazıyor:)

Ahmet Yasin 05-09-2011 19:05

Yanlış yapan varsa ALLAH ıslah etsin..

Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil hata aramaya kalkılırsa kimse kimsenin eline su dökemez...

HaArP 05-09-2011 19:07

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894279)
Yanlış yapan varsa ALLAH ıslah etsin..

Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil hata aramaya kalkılırsa kimse kimsenin eline su dökemez...

Amin çok doğrudur... Hataları örtmek bize yakışır... Aksi takdirde onların hatalarını yahut yanlışlarını dökecek acizane ilim ehli burada tanımıyorum kimse alınmasın şahsım dahil...

Terennüm 05-09-2011 20:42

sormak lazım bazen samantv bazen mehtaptv izleyenin hali nicedir sayın hocam?

HaArP 05-09-2011 21:39

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894304)
sormak lazım bazen samantv bazen mehtaptv izleyenin hali nicedir sayın hocam?

Yaftalanan kavramlarla olmaya bilir lakin ! Cehdi bırakmayan müstesna... Bu şekilde İslami hükümlerin eksik olduğu kısımları normal görmeye başlayan ve ahir zaman bidayetinden etkilenen hatta bunun en doğru olduğunu sananlar için değerlendirirsek acizane benim görüşümde 'gevur olur' Allhualem...

Bu bir hüküm değil tahlildir acizane...Bu tahlili 'kalblerin birbirine benzemesinden' kaynaklandığını anlamak gerekebilir...

Mavera 05-09-2011 22:31

yürü be hocam kim tutar seni..

All times are GMT +3. The time now is 18:02.