Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   Tayyib beyin yüzü !!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148957)

İntifada 05-12-2011 02:00

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895518)
icimden hay mübarek dedim.. bu kesin bir isaret bence haci sen ne dersin?

mavera varya çok fenasın hacı bişey demiyom ;D

İntifada 05-12-2011 02:02

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895523)
bahceli bugün kendisyle dalga gecenleri ben biskivüde diyebiliyorum öyle bir yetenegim var dedi :)..
ayrica ben basbakan gibi sehitlere kelle demedim diye sazanlik yapti :)

bahçeli öyle demedi :)
ben pisköğüt de derim püskevitte derim dedi :)

Mavera 05-12-2011 02:05

kendini cok gelistiriyor bu bahceli coook :)..

Cihan_ŞümuL 05-12-2011 02:05

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895526)
bahçeli öyle demedi :)
ben pisköğüt de derim püskevitte derim dedi :)

evet aynen...

bi ben böyle anladım sandım...

neyse akıncı da öle duymuş:):):

unnamed 05-12-2011 02:06

iki kişi birleşmiş kaynatmış zaten...
fena mesajlar var ama he;D

JonTurk 05-12-2011 03:07

Kelle polemiğini hala herkesin önüne sunuyolar halen facebookta videolar dolaşıyo tamam hoş sözler deil ama asıl söylemek istediği o değildi işte dikkatsizce kullandı sözü ne yazıkki herkesin ağzına sakız oldu vay bu adam şöyle vay bu adam böyle vatan haini falan filan .Bu arada hoş geldin ocean :)

ocean 05-12-2011 03:17

Alıntı:

JonTurk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895658)
Kelle polemiğini hala herkesin önüne sunuyolar halen facebookta videolar dolaşıyo tamam hoş sözler deil ama asıl söylemek istediği o değildi işte dikkatsizce kullandı sözü ne yazıkki herkesin ağzına sakız oldu vay bu adam şöyle vay bu adam böyle vatan haini falan filan .Bu arada hoş geldin ocean :)

saol ... papağan gibi aynı şeyi diyorlar ...

kuzey ırak harekatında Tayyib Erdoğan çekilme kararı verdiğinde , chp ve mhp askerlerin hayatını hiçe sayar gibi dönmesin dönmesin diye koro halinde konuşuyorlardı ...

sonra madem şehitlerden politka yapıyorsun o zaman apoyu neden asmadın derler adama

JonTurk 05-12-2011 04:29

Alıntı:

ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895673)
saol ... papağan gibi aynı şeyi diyorlar ...

kuzey ırak harekatında Tayyib Erdoğan çekilme kararı verdiğinde , chp ve mhp askerlerin hayatını hiçe sayar gibi dönmesin dönmesin diye koro halinde konuşuyorlardı ...

sonra madem şehitlerden politka yapıyorsun o zaman apoyu neden asmadın derler adama

neden asmadın deyince kıvırıyolar peki akparti başta niye asmıyo hadi assın diolar onlar asacaz diye geldi akparti böle bişey dedimi diyorum ya bırak ya böle işleri gibi sözler kullanıolar

JonTurk 05-12-2011 04:30

Kılıçdaroğlunuda biri susturur inşallah meydan boş atıyo paso köprüyü geçene kadar palavraya devam diyo :D

JonTurk 05-12-2011 04:32

Bahçeli imzayı reddediyor idam kalksın kararının altında imzam yok diyor ama belge var tabiki ne yazikki inkar ediyolar...

All times are GMT +3. The time now is 04:23.