![]() |
'İtiraf ediyorum AKP çok başarılı'
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam tamam, hadi bakalım 8) |
Alıntı:
|
Alıntı:
siz nasıl altından kalkacaksınız? ne de olsa inananlar sizlersiniz ya hani o açıdan... "amellerin niyetlere göre"olduğunu bilmeniz gerek... ha ama demiyorum ki ben gerçeği göremedim de "Allah'ım beni affet" diye yalvaracağım. çok şükür Allah bize akıl vermiş,anlayabilelim diye. bir yanlışım varsa dahi acıtasyon yapmadan cezamı çekerim ama vicdanım rahat olur çünkü ben bu vatanı bir MİRAS değil;bir EMANET olarak görüyorum ve babamın malıymış gibi Allahın gavuruna peşkeş çekmiyorum ya da peşkeş çekenlere şakşakçılık yapmıyorum... |
Ben yanılıyorsam Allah'ın rahmetine sığınırım, yanılmadığımı hissediyor, görüyorum. Yanlışsam sorumlu değilim, iyi zan beslemek..(hüsn ü zan)
Ama sen yanılıyorsan, yaptığı hizmetlerden sonra çektiği sıkıntılardan sonra vatanına hizmet iddaasında bir insan hakkında kötü zan besleyerek bunun hesabını veremezsin.Kötü zan beslemek.(su i zan) Senin göremedim deme şansın da yok, zira dediğin gibi kul hakkı... Bilmediği konuda bu kadar emin konuşan insanların sonunu düşünüyorum da... Allah affetsin. |
Alıntı:
o zaman siz gördüğünüz,duyduğunuz halde sessiz kalıyorsunuz... dehşete düştüm resmen... Allah hepimizi affetsin.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynı zamanda çok üzülüyorum..Diyorum ki;nasıl olurda Türk Gençliği Atasının izinden sapıpta ajan fetoşun izinden gider diye.. |
ÇOK ĞÜZEL BİR YAZI ELLİNE SAGLIK
|
Alıntı:
Amacınız hakaret etmekse defolup gidin ki midemiz bulanmasın. Aynaya bak ve kendin için üzül. "-da" ayrı, utanmaz adam. |
All times are GMT +3. The time now is 19:40. |