Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Newyorkta 5 minare filmini yapanları oynayanları destekleyenleri LANETLİYORUM ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149548)

Hüdaverdi 05-30-2011 02:31

Hacı onu bilmeme de benim bildiğim 1 kişinin yapacaklarının başkasının hayatını ne derecede değiştirebileceğini gösteren bir konuyu ele alan filmdi.Onun duşında başka bir şey hatırlamıyorum filmle ilgili.O öğretmen oraya gitmeseydi çocuk okumucak,abd ye gitmeyecekti,silahlanacaktı.Bunu konu alıyor film.Ötesini berisini bilemicem hatırlamıyorum tam olarak.

Ammar 05-30-2011 04:04

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899702)
Hacı onu bilmeme de benim bildiğim 1 kişinin yapacaklarının başkasının hayatını ne derecede değiştirebileceğini gösteren bir konuyu ele alan filmdi.Onun duşında başka bir şey hatırlamıyorum filmle ilgili.O öğretmen oraya gitmeseydi çocuk okumucak,abd ye gitmeyecekti,silahlanacaktı.Bunu konu alıyor film.Ötesini berisini bilemicem hatırlamıyorum tam olarak.

abi içindeki sloganları masum tavırlardan sonra mucadeleye yüklenen dehşet yükler. mucahitlerin vahşileştirilmesi. amerikanın tüm bombordımanına rağmen tek eleştiri yönelmemesi. isim verilerek flmin çekilmesi filmin tek konusu vardı. el kaide ve usame bin laden'i karalamak. o ben afganistana gitseydim işte o çocuğu eğitseydim bilmem ne etseydim öyle olmadı diyen. amerikaya gitseydi. ordaki zalimlerin bakış açısını değiştirseydi. kahr olsun buş ( puşt ) deseydi. beyaz sarayın önünde yemez ama değil mi ? intihar bombaları yanlışta kafirlerin her türlü silahı kullanması çok mu doğru da hiç eleştirilmemiş. ben onu izlediğimde 1 hafta sinirlerim geçmedi halada adını hatırladığımda sinir olurum.

HaArP 05-30-2011 04:12

Alıntı:

intihar bombaları
''Suicide Bomber'' ''İntihar Saldırısı'' kelimesi batı sorgulamalı bir kelimedir... İslam'daki kıyas kavramında Allah c.c. korusun aynı kavramı bugün Mücahidlere yapanlar yarın Ulubatlı hasan için derse bayrak için ok yemek intihardır derse ne cevap verecekler ???

Ammar 05-30-2011 04:21

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899760)

''Suicide Bomber'' ''İntihar Saldırısı'' kelimesi batı sorgulamalı bir kelimedir... İslam'daki kıyas kavramında Allah c.c. korusun aynı kavramı bugün Mücahidlere yapanlar yarın Ulubatlı hasan için derse bayrak için ok yemek intihardır derse ne cevap verecekler ???

ben onu savunduğumdan söylemedim. Eleştiri onun üzerine kurulu sadece karşılaştırma yaptım. intihar saldırısının islamdaki yerini bilmiyorum. ancak savunmamamkla beraber sert bi eleştirmeni değilim.

HaArP 05-30-2011 04:24

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899765)
ben onu savunduğumdan söylemedim. Eleştiri onun üzerine kurulu sadece karşılaştırma yaptım. intihar saldırısının islamdaki yerini bilmiyorum. ancak savunmamamkla beraber sert bi eleştirmeni değilim.

Sana demedim kardeşim genel bir açıklama inş...;1

depare 06-04-2011 22:46

Farklı bir aksiyon filmi olduğunu düşünerek izlemiştim evet çok farklıydı radikal olarak görülen cemaatlerin içinde terör ajanlığı yapılırken islamın değerlerini hiçe sayan bir hoşgörü abidesi eleman polis camiasına kadar herkezi mest etmeyi başarıyordu :)

Artık reklamlarını filmler üzerinden de yürütüyorlar..

All times are GMT +3. The time now is 00:23.