Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Bin Ladin'i El Zevahiri'nin Ele Verdiğine İnanıyor Musunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149833)

HaArP 06-17-2011 01:39

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902274)
ee...
el kaide bile kabul etmedimi öldüğünü...
madem ölmedi niye açıklamıyor ölmediğini ?
he yok bencede ölmedi ama bizim ladine bakışımızı farklı senle...

Her sorya cevab veremeyiz... Ama bazen sabır gerekir...

Ladin'e bakışlar aynı görüşteki müslümanda bile farklıdır... İfşaad boyutları beynin sol tarafında biriktirildiği için ! Medyalardan İlluminati ve Abd'nin işine gelmeyen videolara ulaşmak güç... Deccaliyet biraz çöksün yakında öğrenirsiniz Allahualem...

Fırat 06-17-2011 02:25

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902236)
ona bakarsan kafirler her yerde müslümanları bahane edip saldırıyor bu hizbulah için hamas için çeçenler içinde geçerli bu ilişki yanliş bence.

Ona bakarsan efendimiz zamanında insanlar kızgın kumlarda yakılıp yıkıldı çocuklar diri diri gömüldü. Hangi sahabe buna canice cevap verdi? Bize istediklerini yapabilirler ama bizim aynısını onlara yapma hakkımız yok. Tarafsıza yaşlıya kadına çocuğa karışmayacaksın diyor islam savaş hukuku..

Ebuzer 06-17-2011 02:27

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902267)

Meseleler daha derin gibi Allahualem...

Hem de ne derin usta...

Ebuzer 06-17-2011 02:33

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902329)
Ona bakarsan efendimiz zamanında insanlar kızgın kumlarda yakılıp yıkıldı çocuklar diri diri gömüldü. Hangi sahabe buna canice cevap verdi? Bize istediklerini yapabilirler ama bizim aynısını onlara yapma hakkımız yok. Tarafsıza yaşlıya kadına çocuğa karışmayacaksın diyor islam savaş hukuku..

Bakara Suresi 190. Ayet

وَقَاتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلاَ تَعْتَدُواْ إِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبِّ الْمُعْتَدِينَ

Ve kâtilû fî sebîlillâhillezîne yukâtilûnekum ve lâ ta’tedû innallâhe lâ yuhıbbul mu’tedîn(mu’tedîne).

Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda siz de savaşın. Ancak aşırı gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez.

Aşırıya kaçtıklarını nereden biliyorsun?

Fırat 06-17-2011 02:39

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902345)
Bakara Suresi 190. Ayet

وَقَاتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلاَ تَعْتَدُواْ إِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبِّ الْمُعْتَدِينَ

Ve kâtilû fî sebîlillâhillezîne yukâtilûnekum ve lâ ta’tedû innallâhe lâ yuhıbbul mu’tedîn(mu’tedîne).

Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda siz de savaşın. Ancak aşırı gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez.

İstanbuldaki bombaları babam patlattı ben üstlendim..

EpiVaTeS 06-17-2011 02:48

bende inanmıyorum pampa raad olalım...

Hüdavendigâr 06-17-2011 02:48

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902345)
Bakara Suresi 190. Ayet

Aşırıya kaçtıklarını yaptıkları eylemlerden anlıyoruz,ayrıca bunları harp dışında yapıyorlar,büyükelçilik binalarını bombalamakla,2 tane büyük elçi öldüreceğim diye masum insanları hedef almakla ve buna cihat süs vermekle islamiyet bağdaştırılamaz.Peygamberimizin titizlikle uyguladıgı savaş hukukunu iyi analiz edin.

Ebuzer 06-17-2011 02:49

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902357)
İstanbuldaki bombaları babam patlattı ben üstlendim..

http://www.samanyoluhaber.com/h_4027...n---video.html

Bilinçlenin artık ey müslümanlar...

Hucurat Suresi 6. Ayet

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ

Yâ eyyuhellezîne âmenû in câekum fâsikun bi nebein fe tebeyyenû en tusîbû kavmen bi cehâletin fe tusbihû alâ mâ fealtum nâdimîn(nâdimîne).

Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın.

EpiVaTeS 06-17-2011 02:51

heh bi bu konuda nurcular eksikti tam oldu...

Fırat 06-17-2011 02:52

Güzel güzel diyorsun da sizinkiler niye üstlendi yalanlamadı?

All times are GMT +3. The time now is 06:54.