Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   PKK ve bazı kıstaslar (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15008)

Bozkurt 11-28-2007 14:53

PKK ve bazı kıstaslar

Milliyetçilik boş işte yalakalıkmı dolu.....TÜRKİYE TÜRKTÜR!

Beritan 11-28-2007 14:55

PKK ve bazı kıstaslar

Alıntı:

Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı
Milliyetçilik boş işte yalakalıkmı dolu.....TÜRKİYE TÜRKTÜR!

ama türkiyede tek türkler yaşamıyo ???

Bozkurt 11-28-2007 14:56

PKK ve bazı kıstaslar

herkes devletin asli unsuruna saygı duyacak..KİMSEYE BÖLDÜRTMEYİZ VATANI HELE TÜRKİYEYİ KİMLİKLERE AYIRANLARA HİÇ!

mavera 11-28-2007 14:58

PKK ve bazı kıstaslar

Alıntı:

herkes devletin asli unsuruna saygı duyacak..KİMSEYE BÖLDÜRTMEYİZ VATANI HELE TÜRKİYEYİ KİMLİKLERE AYIRANLARA HİÇ!

neden slogan milliyetciligi yapiyorsun..sloganizm yerine daha ici dolu, türkiyenin gercekleriyle örtüsen, yapici bir aciklama yapmiyorsun..
siz bölücük yapmayin baska ihsan istemez ;)..
sizlerde söylemlerinizle bu ülkede bir bölücülük yapiyor, kafatasi milliyetciligi yaparak insanlari kamplara bölüyor, konudan bihaber insanlar galeyana getiriyorsunuz!...

erenon 11-28-2007 14:59

PKK ve bazı kıstaslar

allah seni kürt yaratsaydı;yada başka bir ırktan ne yapardın çok merak ediyorum;ırkını seçmek senin elindemiydi ?

Bozkurt 11-28-2007 15:03

PKK ve bazı kıstaslar

AĞAÇ TÜRK DALLARIDA KÜLTÜR KARDEŞLİĞİDİR... kimse kafasından ırk yaratmasın

Beritan 11-28-2007 15:04

PKK ve bazı kıstaslar

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

neden slogan milliyetciligi yapiyorsun..sloganizm yerine daha ici dolu, türkiyenin gercekleriyle örtüsen, yapici bir aciklama yapmiyorsun..
sizlerde söylemlerinizle bu ülkede bir bölücülük yapiyor, kafatasi milliyetciligi yaparak insanlari kamplara bölüyor, konudan bihaber insanlar galeyana getiriyorsunuz!...

abi sana katılıyorum galeyana getirenler böyle konuşanlar.. bende kürdüm ama ırkıçılık yapmıyorum........ama gerektiğinde bizi yoksaymaya çalıştıklarında var olduğumuzda söylerim

Bozkurt 11-28-2007 15:06

PKK ve bazı kıstaslar

Kürt nekadar Türk ise Türkte Okadar Kürttür..AlparslanTürkeş

Kürt kardeşim bizim meselemiz kürt değil meselemiz Türkiyedeki kimliklerden dış güçlerin yararlanması biz bunu istemiyoruz....Ağaç Türk Dalları farklı olmuş ne olcak...

mavera 11-28-2007 15:24

PKK ve bazı kıstaslar

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

abi sana katılıyorum galeyana getirenler böyle konuşanlar.. bende kürdüm ama ırkıçılık yapmıyorum........ama gerektiğinde bizi yoksaymaya çalıştıklarında var olduğumuzda söylerim

kardesim bunlarin amaclari belli..bunlar ülkeye iyilik yaptiklarini saniyorlar ama böyle yaparak pkk nin ekmegine yag sürüyorlar...
kardes sunu acik söyleyim ben ne kadar sakaryaliyimsa o kadar diyarbakirliyim kardes ;)

Beritan 11-28-2007 15:27

PKK ve bazı kıstaslar

[quote=mavera ]
Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

kardesim bunlarin amaclari belli..bunlar ülkeye iyilik yaptiklarini saniyorlar ama böyle yaparak pkk nin ekmegine yag sürüyorlar...
kardes sunu acik söyleyim ben ne kadar sakaryaliyimsa o kadar diyarbakirliyim kardes ;)
[/quot

abicim sizden şüphemiz yok....size saygı duyarım ama o ırkçılık yapanları varya......türkiyeden sürmeli

All times are GMT +3. The time now is 02:12.