Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Namazı sonunda defileye alet ettiler! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150659)

cartman 07-02-2011 23:59

Tekbir giyimi acıkca protesto edelım ulan annemlerde bazen alısverıs yapardı.Serefsızlere verılen para haram .yahudi falan mı ki koku bunun arastırmak lazım

Özgür Çağrı 07-03-2011 00:26

La ne zorunuza gidiyor anlamadım yani mal meydanda afedersiniz görüyoruz daha 10 sene önceye kadar donu olmayan sahte mollalar iktidara geldik don gördüler mercedes gördüler bmw gördüler sapıttılar hanımları sapıttı değişik değişik giyinmeye başladılar. İslami burjivazi oluştu.
Sizin bunlardan haberiniz mi yok yoksa iş olsun diyemi muhalefet ediyorsunuz :)

Hüdavendigâr 07-03-2011 00:28

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 910829)
La ne zorunuza gidiyor anlamadım yani mal meydanda afedersiniz görüyoruz daha 10 sene önceye kadar donu olmayan sahte mollalar iktidara geldik don gördüler mercedes gördüler bmw gördüler sapıttılar hanımları sapıttı değişik değişik giyinmeye başladılar. İslami burjivazi oluştu.

la git bi elini yüzünü yıka

cartman 07-03-2011 00:47

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 910829)

zengin olmak mı problem hacı sen yoksa bizle kafa mı buluyon

Özgür Çağrı 07-03-2011 00:56

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 910842)
zengin olmak mı problem hacı sen yoksa bizle kafa mı buluyon

yav sizde beni abdestli gominiz yaptınız yaa ;D zengin olmak mesele değil adabıyla yaşamak meseledir. Bunlara arpa fazla geliyor diyorum rezil oluyorlar diyorum. bunların cepleri iktidarımızla fazla genişledi diyorum . ;D

cartman 07-03-2011 01:09

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 910853)
yav sizde beni abdestli gominiz yaptınız yaa ;D zengin olmak mesele değil adabıyla yaşamak meseledir. Bunlara arpa fazla geliyor diyorum rezil oluyorlar diyorum. bunların cepleri iktidarımızla fazla genişledi diyorum . ;D

iktidar bunları kasıtlı beslemedı ya hacı.Ama suna uzuldum defıleye katılanlarla yapılan roportajlarda ali babacanın esını ve emıne hanımı ornek alıyoruz falan dediler.Bide first lady var bari bu ınsanlar soylese bunun defılesı olmayacagını.Gerci onlar karsımı onuda bılmıyorum ki

İntifada 07-03-2011 01:13

Islami burjuvazi işte...
Mal mülk sevdası böyle maymun eder insanı...

Özgür Çağrı 07-03-2011 01:14

yav kasıtlı beslemedi tabi
ama işte o büyümede harara gürere fırladılar bunlarda bir yerlerden
çarşaflıydılar ha
işte son durum bu :)

Ammar 07-03-2011 01:17

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 910868)
iktidar bunları kasıtlı beslemedı ya hacı.Ama suna uzuldum defıleye katılanlarla yapılan roportajlarda ali babacanın esını ve emıne hanımı ornek alıyoruz falan dediler.Bide first lady var bari bu ınsanlar soylese bunun defılesı olmayacagını.Gerci onlar karsımı onuda bılmıyorum ki

ben emine hanımın bir defileye katıldığını hatırlıyorum yanlış değilsem.

unnamed 07-03-2011 02:17

benim tek duam Allah adamı sonradan görme yapmasın....
yoksa böyle oluyorlar....

All times are GMT +3. The time now is 23:45.