Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   UEFA'dan Fenerbahçe'ye müjde (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151150)

İntifada 07-13-2011 02:05

Açık net söyleyeyim askerlik yapmayan aziz yıldırımın genel kurmaydan aldığı ve genelkurmayla ortak yaptığı ihaleleri ilk olarak ön plana çıkarmak lazım...
Aziz yıldırım zaten pis bir insandır diyarbakırdan çıkıp bu denli zengin olmak kolay değildir sakin diyarbakırlı arkadaşlar alınmasın ama devletin işine yarayan birşeyler yapmadıkça bu kadar büyük sermayeye ulaşamazsın...
Koç bile senin karşına başkan adayı olarak çıkamıyor...

Mavera 07-13-2011 02:06

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915920)
Biz bizi seveni suçlu olsada destekleriz ;)
Vefa meselesi...

bunun adi sürü psikolojisidir!..
ben desteklemem kardesim kim sucluysa, ceksin cezasini.. kimsenin benim takiminin ismini lekemeleye hakki yok..
benim takimim varsin sampiyon olamasin, varsin sampiyon olamasin ama adi hic bir zaman sikeci diye anilmasin!

İntifada 07-13-2011 02:07

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915916)

federasyonun ve klüplerin tek derdi para, para, para.. onlarda biliyorki suanda bir küme düsürme havuzu yok edecek ve gelirleri azalacak..
peki bundan 5 ay sonra olusacak ters durumda bunun ceremesini hangi klüp ve hangi federasyon baskani ödeyecek..
bana sunu objektif olarak söylermisin federasyon baskaninin aziz yildirimi ziyaret etmesi ve ona baskanim demesini bir yana koyalim ve diger yanda yogun bakimda olan bir asbaskani görmezden gelmesi sence bu adil midir bunu mertce cevapla ama..

Türk futbolunda bana adil olan birşey sôyle bende sana bunun cevabını vereyim

Mavera 07-13-2011 02:08

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915930)
Türk futbolunda bana adil olan birşey sôyle bende sana bunun cevabını vereyim

ne yani bundan önce böyleydi diye bundan sonradami böyle olmali yani bir yerden baslamak gerekmiyor mu?

Mavera 07-13-2011 02:09

Hz Mevlana bu durumlar icin güzel bir söz söylemistir ama o ne olursan ol gel degil artik hangi söz onuda sen bul :)[/B]

İntifada 07-13-2011 02:13

Yapılsın tabi ki birşey demiyorum ama rulet masasına oturmuş insanlardan sadece birisi kumarbaz değildir...
Madem bu bir milat milattan öncesini silmesinler varsa cesaret önce geçmişi araştırsınlar belkide o zamanlarda kazanılmış şampiyonluklar el değiştirecek ne belli...
Ben diyorum ki bu şikelerden birinci dereceden etkilenen klüpler karışmayın bizce problem yok diyor ben ne yapayım

Mavera 07-13-2011 02:16

Hukukdan az, cok anlarsin hukukda hic bir zaman islem geriye dönmez yani nisan 2011 öncesine kadar tck da sike ve tesvikin sucu yokdu sadece tff idari ceza veriyordu ama o tarihden sonra artik sike ve tesvik ceza kapsamina girdi..
yani ondan öncesini arastirsak, ortaya cikarsakda bir islem yapamiyoruz buna yasalar elvermiyor peki ya bundan sonrasini neden yapmayalim..
peki simdi bu sikeden birsey cikmazsa seneye parayi veren düdügü calir mantigi olmaz mi nede olsa ceza verilmiyor diye!

CeVHeR 07-13-2011 02:17

Ayşegül bir sen kalmıştın mesajımı silmeyen...

Mavera 07-13-2011 02:19

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915944)
Ayşegül bir sen kalmıştın mesajımı silmeyen...

artik ne kadar seviyeyi düsürdügünü anla..

CeVHeR 07-13-2011 02:20

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915947)
artik ne kadar seviyeyi düsürdügünü anla..

Ne o havadan nem kapmaya çalışan fırsatçılar yada leş kargaları gibi atladın hemen ;)

All times are GMT +3. The time now is 15:00.