![]() |
bu ibrahim akın neyi kabul etmiş ?
|
Alıntı:
bende onu diyorum zaten... antuda onlar yazıldığı için forzada onlar yazıyor zaten... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
benimki eyyamciliksa bu angutlarin yaptigi eyyamciligin agababasi!.. Türk Futbolunu Siyaset batağına gömülmüş durumda Canbaza bak!Ergenekon Hakimi Sürüldü! gerekirse mermi kullanabilirseniz‚gerekirse canımızı verebiliriz Kendimden hiç bahsetmeyeceğim de‚ yalnız‚ munsif çok sevindi bu şampiyonluğa. Ey Fenerbahçe´li içindeki bu kin ve nefreti sakın soğutma Bir Öngörü- Genel Af Kapida(Apo ya af!) ! "Biz Fransızlar´ın Değil‚ Atatürk´ün Takımıyız. Çaresizlik Nedir Bilmeyiz..!" O TAŞIN ALTINA ELİNİ KOY YA DA ÇUBUKLUNU ÇIKAR. Cemaat şampiyon olur mu? DÜŞÜRMEZSENİZ NAMERTSİNİZ!!! SON KALE YIKILMAYACAK !! Kemalist FENERBAHCEYI SUSTURAMAYACAKSINIZ! Fenerbahçe Cumhuriyetinde darbe SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ TAYYİP BEY! |
e yapıyor bana ne diyorsun mavera :)
onlarla aynı görüşte olsam burada değil antuda yazardım zaten :) |
Alıntı:
ama daha düne kadar o taraftari savunuyordun kardes, o taraftarin actigi "adam gibi adam receb tayyib erdogan!" pankartini överken basbakani yuhlayan gs lileri madara ediyordun, ayni tepkiyi bu angutlar icinde bekliyorum.. bu arada angutun siyasi görüsünü anlatirmi bilmem ama sitede yapilan siyasi ankette ak parti yüzde 14 oy almisti :) bu arada antunun sol üst kösesinde resmi taraftar sitesi yaziyor :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
peki dün operasyonun kendilerine düzenlendigini idda eden fb liler neden ts, bjk ve diger takimlarindan kisilerde gözaltina alinmasina ragmen hala daha ayni nakarati tekrarlamak yerine, adalet yerini bulsun demiyorlar.. ben anlamakta zorlaniyorum bu kadarmi zor pislik kime ve neye bulasmissa gereken yapilsin demek.. ben olayin ilk gününden beri ts en ufak biryerinden bulastiysa ne gerekiyorsa yapilsin diyorum yani seriatin kestigi parmak acimaz ama bazilari hala daha bize dokunamazlar, biz atanin takimiyiz, tayyib bize operasyon yapiyor, cemaatin isi, fb yi yikmak istiyorlar diyor.. |
Alıntı:
ben fenerbahçe taraftarını savunuyorum antu.com u değil... başbakanı yuhalandığı günün ertesi günü sinan erdem salonunda yalnız bırakmayan ve seni çekemeyenlerin suratına tükür diye tempo tutan taraftarı övüyorum... yoksa mallarla işim yok... resmi kime göre onuda bilemeyeceğim... |
All times are GMT +3. The time now is 01:23. |