Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=162)
-   -   Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı İade Etti (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151274)

Tarantula_ 07-14-2011 22:10

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916810)
Sen nerden biliyorsun güzel kardeşim kupadan doğan haklarını,kazançlarını geri verip vermediklerinide yok "çok şerefli bir takımımız var bazılarına kapak olsun" gibi laflar söylüyorsun ? süreci izle sonuca göre yorum yap o zaman muhterem ?

El insaf, benim öyle bir cümlemi gösterin yoksa hakkıma girmiş oluyorsunuz ki buda helalliğimi almak zorunda bırakır sizi ben öyle birşey dedim mi ? Kapak olsun diye bir ifade kulllandım mı ? Dinime söven müslüman olsa hesabı süreci değerlendir diyorsunuz siz çok mu uyuyorsunuz buna ha ? Nerden biliyorsunuz maden reklam koktuğunu bu işin ? Haklarda iade edilirse utanmayacak mısınız bu söylediklerinizden ? Ben Beşiktaş taraftarıyım fakat şike yaptılarsa cezalarını çeksinler buna bir itrazımız yok bazıları gibi ortada bir suç varsa herkes cezasını çekecek.!

Hüdavendigâr 07-14-2011 22:13

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916817)
El insaf, benim öyle bir cümlemi gösterin yoksa hakkıma girmiş oluyorsunuz ki buda helalliğimi almak zorunda bırakır sizi ben öyle birşey dedim mi ? Kapak olsun diye bir ifade kulllandım mı ? Dinime söven müslüman olsa hesabı süreci değerlendir diyorsunuz siz çok mu uyuyorsunuz buna ha ? Nerden biliyorsunuz maden reklam koktuğunu bu işin ? Haklarda iade edilirse utanmayacak mısınız bu söylediklerinizden ? Ben Beşiktaş taraftarıyım fakat şike yaptılarsa cezalarını çeksinler buna bir itrazımız yok bazıları gibi ortada bir suç varsa herkes cezasını çekecek.!

direk öyle söylediğini söylemedim sonundaki 'gibi' kelimesine bak,ima ettiğinden bahsettim.neyse,amacım münakaşa etmek değildi.

Tarantula_ 07-14-2011 22:20

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916819)
direk öyle söylediğini söylemedim sonundaki 'gibi' kelimesine bak,ima ettiğinden bahsettim.neyse,amacım münakaşa etmek değildi.

Mesajlarımı okudum ama gibi kelimesi göremedim belki hızlı okuduğumdandır, ben hiç birşeyi ima etmedim muhterem söyleyeceksem usulüyle söylerim zaten keza elini taşın altına sokmamış sokanlarıda böyle acımasız ithamlarla hedef tahtasına oturtmak çok cürretkâr bir davranış sorun burada...

Hüdavendigâr 07-14-2011 22:22

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916825)
Mesajlarımı okudum ama gibi kelimesi göremedim belki hızlı okuduğumdandır, ben hiç birşeyi ima etmedim muhterem söyleyeceksem usulüyle söylerim zaten keza elini taşın altına sokmamış sokanlarıda böyle acımasız ithamlarla hedef tahtasına oturtmak çok cürretkâr bir davranış sorun burada...

Alıntı:

"çok şerefli bir takımımız var bazılarına kapak olsun" gibi
bundan bahsediyordum ama hemen parladın işi helallik istemeye kadar getirdin,bilseydim hiç bulaşırmıydım sana muhterem :)

Tarantula_ 07-14-2011 22:26

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916828)
bundan bahsediyordum ama hemen parladın işi helallik istemeye kadar getirdin,bilseydim hiç bulaşırmıydım sana muhterem :)

Türkçe'nin azizliğine uğradık, muhterem benim öyle bir cümleye tekabul edecek herhangi bir imada bulunacağımı düşünmeniz bile üzer beni eğer gerçekten bunu anladıysanız "sizden" özür dilerim.

Hüdavendigâr 07-14-2011 22:28

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916832)
Türkçe'nin azizliğine uğradık, muhterem benim öyle bir cümleye tekabul edecek herhangi bir imada bulunacağımı düşünmeniz bile üzer beni eğer gerçekten bunu anladıysanız "sizden" özür dilerim.

estağfurullah abi yapma böyle kötü oluyorum ;D

Mavera 07-14-2011 23:40

varsin cekemeyenler show desin, Trübünlere oynamak desin hatta teneke parcasi desin bu yapilan asil bir harekettir ve tebrik edilmeyi sonuna kadar hak ediyor..
birileri gibi camura yatip, bin dereden su getirmek yerine aklanin, öyle gelin demek her babayigidin hakki degildir..
o basit gibi görünen kupaya birileri o kadar hasretki o yüzden onlar icin teneke parcasi olmasi cok anlamlidir!..

manifesto 07-15-2011 01:55

Helal olsun doğru olan bu,Beşiktaş daha bir çok kupa alacaktır ama müzesine şaibeli bir kupa sokmamalıdır
Darısı Fenerbahçenin başına
Bir an önce şampiyonluk kupasını iade etmelidir
TFF da hiçbirşey olmamış gibi kafasını kuma gömmekten vazgeçmeli
Bunca şaibe dedikodusu yokmuş gibi davranmamalı ve gereken cesur adımları atmalı

Artık şu maçı bize ver beleş gol ye al teşvik pirimi sana çantada 100 bin tl gibi futbol dışı üçkağıtlardan kurtulmalıyız

Cihannur 07-15-2011 03:24

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916802)
kupayı veriyorsun kupadan doğan haklarınıda veriyormusun ?
birinden çek alıp parayı tahsil ettikten sonra çeki,veren kişiye geri vermekten farksız bence...

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı geri vermekle kupadan doğan haklarından da vazgeçmiştir diye tahmin ediyorum. Olması gereken budur çünkü.

OTTOMAN 07-15-2011 05:14

Her düzenbazlık yavaş yavaş meydana çıkıyo (((:

All times are GMT +3. The time now is 01:13.