Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Komik (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=210)
-   -   Şok şok şok Ak Parti Forum'da büyük operasyon. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151524)

Terennüm 07-20-2011 13:41

Zanlılar sohbet bölümüne götürülürken aralarından sözcü tayin ettikleri akinci34 kod adlı Yavuz neyle suclandiklarini bilmediklerini ancak son haftalarda türkce olimpiyatları ve cemaat hakkında yaptıkları yorumların teknik takibe takılmış olabileceğini söyledi...grubun ayrıca hür ve kabul edilmiş yobazlar örgutuylede bağlantısı saptandı...Furkan adlı üyenin son günlerde izci kamplarında yavru kurtlara örgütün propagandasını yaptığı iddiaları ise görevliler tarafından araştırılıyor. Ayrıntıları adliye muhabirimiz Bilal'den almaya devam edeceğiz:)

Terennüm 07-20-2011 13:43

Son olarak grup üyeleri dokunan yanıyor diye bağırdıkları duyuldu:)

EpiVaTeS 07-20-2011 13:52

Haha kuru iftira...;D

ben aslında badem bıyıklıyım...:p

Hüdaverdi 07-20-2011 14:04

Cemaatin parmağı var.

ibocan 07-20-2011 14:05

abi benide gözaltına aldılar , neymiş gözün altında durursam daha emniyette olurmuşum,,,,
formda ilk espirim , bari gülme taklidi yapında sevineyim

ibocan 07-20-2011 14:06

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 919587)

valla gülmekten kırıldım şuna yahuu ,,,haayy ben size nediyim şimdi

serdary 07-20-2011 14:08

Alıntı:

ibocan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 919637)
abi benide gözaltına aldılar , neymiş gözün altında durursam daha emniyette olurmuşum,,,,
formda ilk espirim , bari gülme taklidi yapında sevineyim

:karasız:

:w:

Kadızâde Rûmi 07-20-2011 15:46

Pampiş kod adlı örgüt üyesinin, forum kanalıyla cemaate sızmaya çalıştığı, özellikle cemaat içerisindeki ablaları hedef alındığı, "Badem Darbe Planı" ile ortaya çıktı.

İşte ele geçirilen şok mesajlar:

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 872493)
Nurcu Olmak için ne yapmak gerekir...? Başlıktanda anlayacağınız üzere ne yapmak gerekir deyin bakalım...:)

Örgüt lideri Başreyiz'in de cemaate olan dümanlığı, Zaman Gazetesi hakkında yaptığı şok sözlerle ortaya çıkartıldı;

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883480)

vallahi ailem aboneler...
daha dün çok laf dalaşına girdik evdekilerle...
beni ırgalamaz almıyorum elime karnımı ağrıtıyor zaman benim kendime gelemiyorum ;D

Cemaat içerisindeki ablaların da pampiş kod adlı örgüt üyesi tarafından tehdit edildiği o şifreli konuşmalar;

ustalar löp löp maklube yiyolar...
umrundamıyız sanki...
bide bu Aplalara gıcık olmaya başladım bilesiniz...
apla olan varsa dikkat etsinler...

Forumdaki bayan kardeşlerimizin, tehditler nedeniyle son dönemde forumdan uzaklaştığı, badem darbe planıyla ortaya çıkarıldı.

Fırat 07-20-2011 15:57

Dünya küçük, çıkarsak alayınıza çıkarız.. Bunu da tehdit haberi olarak geçiniz..

unnamed 07-20-2011 16:23

evlenmeyip alayına gideceksem..
evlenip balayına giderim...
son sözüm budur ağalar..
kayıt edin...

All times are GMT +3. The time now is 09:51.