Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Fethullah Gülen İşçi Partisine 5 Milyon Dolar Verecekti (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=152035)

Beylerbeyi 07-29-2011 17:24

vallahi ne yalan söyliyeyim. cemaatin dinsiz imansız işçi partisine değil 5 milyon, 500 milyon dolar verdiğini öğrensem bile şaşırmam. bazıları neden şaşırmış bu kadar anlamıyorum.

gülenin mavi marmara saldırısından sonra israilin yanında yer almasına şaşırmanız da buna mı şaşırıyorsunuz? 9 şehit için söylediklerine şaşırmadınız mı? "başbakan erbakan görevi bıraksın", 28 şubatta darbe yapan askeriye için "haklı gerekçeleri vardı", başörtüsü yasağını protesto edenlere "cahiller" deyişine şaşırmadınız mı?

Humeyniyi yerden yere vurup Papa'yı yere göğe sığdıramayışına da mı şaşırmadınız?

Türkiyenin en büyük sorunu İranla komşu olmasıdır diyerek asırlardır komşu olarak yaşadığımız birçok ortak yanımızın olduğu İranlılara karşı bizlerde nefret duygusu oluşturması da bence şaşılacak bir durumdu.

HAMAS'a yüklenen ve bu örgütü radikal olarak gören, suçlu bulan, sevmeyen öte yandan Gazze'de katlettiği binlerce masum Filistinli için hiçbir zaman İsraile yüklenmeyişine şaşırmıyor musunuz?

İsrail Beyruta saldırırken çıt çıkarmayan, gariban bir Müslüman örgüt gördü mü hemen "radikal" diye niteleyip saldırmaktan geri kalmayışına şaşırmıyor musunuz?

bekçi 07-29-2011 17:27

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923247)
vallahi ne yalan söyliyeyim. cemaatin dinsiz imansız işçi partisine değil 5 milyon, 500 milyon dolar verdiğini öğrensem bile şaşırmam. bazıları neden şaşırmış bu kadar anlamıyorum.

gülenin mavi marmara saldırısından sonra israilin yanında yer almasına şaşırmanız da buna mı şaşırıyorsunuz? 9 şehit için söylediklerine şaşırmadınız mı? "başbakan erbakan görevi bıraksın", 28 şubatta darbe yapan askeriye için "haklı gerekçeleri vardı", başörtüsü yasağını protesto edenlere "cahiller" deyişine şaşırmadınız mı?

Humeyniyi yerden yere vurup Papa'yı yere göğe sığdıramayışına da mı şaşırmadınız?

Türkiyenin en büyük sorunu İranla komşu olmasıdır diyerek asırlardır komşu olarak yaşadığımız birçok ortak yanımızın olduğu İranlılara karşı bizlerde nefret duygusu oluşturması da bence şaşılacak bir durumdu.

HAMAS'a yüklenen ve bu örgütü radikal olarak gören, suçlu bulan, sevmeyen öte yandan Gazze'de katlettiği binlerce masum Filistinli için hiçbir zaman İsraile yüklenmeyişine şaşırmıyor musunuz?

İsrail Beyruta saldırırken çıt çıkarmayan, gariban bir Müslüman örgüt gördü mü hemen "radikal" diye niteleyip saldırmaktan geri kalmayışına şaşırmıyor musunuz?

bende anlamadım ki şaşırsak bir türlü şaşırmasak bir türlü ama şaşırmadığımı söylesem yeridir. şaşırmak için beklemedik birşeyin olması gerekir.

İntifada 07-29-2011 18:30

arkadaşlar şimdi bir fasik bize haber getirdiginde inanmak olmaz önce araştırmak varsa şahit bulmamız gerekir hemen ınanamayız..
Lakin 28 şubattan aylar sonra kendi elleriyle demirele demokrasi ve toplumsal uzlaşı ödülü veren fethullah gülen neden perinçeğede 5 milyon vermesin diye geçirmeden edemiyorum içimden...

bekçi 07-29-2011 18:34

ismi geçen şahsında burada ne diyeceği çok önemli... bakalım o ne diyecek.

Terennüm 07-29-2011 19:36

Ne olacak sizin bu gülen ve cemaat hazımsızlığınız? Size tavsiyem oda Tv'yi takip edin hergun yeni bir haber ve yeni bir iddia görürsünüz belki ufkunuz daha da açılır..

Yıldırım 07-29-2011 19:54

Perincek Fethullah Gülen'i işin içine katarak cemaat düşmanlarından destek almayı planlıyor kaldıki bunu başarıyorda bizim forumda Perincek'i adam yerene koymayacak kişiler Perinçek'in doğru söyleme ihtimalini değerlendiriliyor.
Ergenekon davasını yakından takip eden varsa bu duruşmalarda uyguladıkları ucuz numaralardan biri olduğunu zaten biliyordur.

Yıldırım 07-29-2011 20:08

Alıntı:

bekçi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923234)
hzibullah ismi hiç bir yerde geçmiyor sadece bir ajandada hizb. geçiyormuş gülen medyası bütün kıyametleri o yarım yamalak keliem üzerine kuruyor. değer söylenen tüm idaalar bu yarım yamalak kelime üzerine türedi. ergenek davası ile hizbullahın hiç alakası yok. arif doğan ve diğeririnin demeçleri dışında gördüğünüz gibi burdada demeçler çıkıyor.

Hizbullah'ın isminin hiçbiryerde geçmediği konusunda yanılıyorsun.
Ergenekon iddianamelerinin hepsinde Hizbullah onlarca defa tekrar ediliyor hatta savcıların HİZBULLAH başlıklı özel değerlendirmeleri bile yer alıyor.Hizbullah'ta ve Ergekonda yakalanan bombaların kafile numaraları örtüştüğu durumlarda var.Ben Ergenekon iddianamelerinin hepsini okudum ve zamanında burada çok şeyler paylaştım.Sana cevap yazmadan öncede arşivimden tekrar teyit ettim.
Ergenekon iddianamelerini internetten çok kolay bulabilirsin.Hatta ergekon bölümüde sabit konularda bunları zamanında paylaşmışız.Bir göz atsan iyi olacaktır.

bekçi 07-29-2011 23:41

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923295)
Hizbullah'ın isminin hiçbiryerde geçmediği konusunda yanılıyorsun.
Ergenekon iddianamelerinin hepsinde Hizbullah onlarca defa tekrar ediliyor hatta savcıların HİZBULLAH başlıklı özel değerlendirmeleri bile yer alıyor.Hizbullah'ta ve Ergekonda yakalanan bombaların kafile numaraları örtüştüğu durumlarda var.Ben Ergenekon iddianamelerinin hepsini okudum ve zamanında burada çok şeyler paylaştım.Sana cevap yazmadan öncede arşivimden tekrar teyit ettim.
Ergenekon iddianamelerini internetten çok kolay bulabilirsin.Hatta ergekon bölümüde sabit konularda bunları zamanında paylaşmışız.Bir göz atsan iyi olacaktır.

ifadelerle birlikte daha sonraları sokuşturuldu ve bu konu ile ilgli tek hizbullah elemanı sorgulanmamıştır.

adımız gibi hatırlıyoruz elde malzeme olmadığı için gülen medyası haftalarca sadece ajandadaki "hizb." harfleriden sanaryolar üretiyordu.

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923294)
Perincek Fethullah Gülen'i işin içine katarak cemaat düşmanlarından destek almayı planlıyor kaldıki bunu başarıyorda bizim forumda Perincek'i adam yerene koymayacak kişiler Perinçek'in doğru söyleme ihtimalini değerlendiriliyor.
Ergenekon davasını yakından takip eden varsa bu duruşmalarda uyguladıkları ucuz numaralardan biri olduğunu zaten biliyordur.

Gülene gelince oyun hile daravere düşmanlık.

hizbullaha gelince can ciğer değil mi ?

buyrun mehmet göktaş hocamız ne diyor bu konuda

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Yıldırım 07-29-2011 23:46

Alıntı:

bekçi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923408)
ifadelerle birlikte daha sonraları sokuşturuldu ve bu konu ile ilgli tek hizbullah elemanı sorgulanmamıştır.

adımız gibi hatırlıyoruz elde malzeme olmadığı için gülen medyası haftalarca sadece ajandadaki "hizb." harfleriden sanaryolar üretiyordu.

Gülene gelince oyun hile daravere düşmanlık.

hizbullaha gelince can ciğer değil mi ?

buyrun mehmet göktaş hocamız ne diyor bu konuda

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Güzel kardeşim bilmiyorsan konuşmayacaksın.Ben iddianamelerin hepsini okudum diyorum.Sende okumalısın demiyorum.Sadece iddianameleri indir ve ctrl-f yap sonra hizbullah kelimelerini arattır.Kardeşim her şeyede bir cevabınız var.İfadelerle birlikte sokuşturulmuş her şeyide biliyorsun maşallah okumamışsın etmemişşin konuşuyorsun ayıp yani.
Gel bak senini için hazırladım bu konuya buradan devam edelim.Ama önce iddianamedeki hizbullah bölümünü oku bulamıyorsan ergekon bölümünde sabit konuda var oradan indir.
http://www.akpartiforum.com/hizbullah-baglantisi-ergenekon-iddianamesinde-p923298.html#post923298

bekçi 07-30-2011 00:45

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923413)
Güzel kardeşim bilmiyorsan konuşmayacaksın.Ben iddianamelerin hepsini okudum diyorum.Sende okumalısın demiyorum.Sadece iddianameleri indir ve ctrl-f yap sonra hizbullah kelimelerini arattır.Kardeşim her şeyede bir cevabınız var.İfadelerle birlikte sokuşturulmuş her şeyide biliyorsun maşallah okumamışsın etmemişşin konuşuyorsun ayıp yani.
Gel bak senini için hazırladım bu konuya buradan devam edelim.Ama önce iddianamedeki hizbullah bölümünü oku bulamıyorsan ergekon bölümünde sabit konuda var oradan indir.
http://www.akpartiforum.com/hizbullah-baglantisi-ergenekon-iddianamesinde-p923298.html#post923298

bunların hepsini okumuşum. niye idaneme diyorsunuz. 2000'e doğru dergisi idaaları deyin yeter.
doğu perinçekin 2000'e doğru dergisinden alıntıları bu başlık altında paylaşmak biraz ayıp olmamış mı ? gülen hakındaki idaalar başlığı altında ama olsun güzel bir link. bazılarının hizbulah için nasıl özel çaba harcayıp güzel arşiv yaptığının ve ileride bakın haberleriniz burda diyeceğimiz güzel bir link.

cevapları burada

B–ERGENEKON SORUŞTURMASI KAPSAMINDA ATILAN İFTİRA VE KARALAMA FAALİYETLERİ

1–Tuncay Güney’in Halit Güngen İçin Söyledikleri

2–Veli Küçük’ün Hizbullah’ı kurduğu iftirası

3–Tuncay Güney’in, Hizbullah Cemaati’nin Kuruluşunu Teoman Koman’a Bağlama iftirası

Tuncay Güney’in, Hizbullah Cemaati’nin Kuruluşunu Teoman Koman’a Bağlama iftirası-2

4–Teoman Koman’ın bazı sözleri etrafında çıkarılan yaygara ve iftiralar

5– Faruk CÖMERT’in sözleri etrafındaki iftiralar

Faruk CÖMERT’in sözleri etrafındaki iftiralar-2

Faruk CÖMERT’in sözleri etrafındaki iftiralar-3

6–TBMM Fail–i Meçhul Cinayetleri Araştırma Komisyonu Raporlarında Şekillenen İftiralar

TBMM Fail–i Meçhul Cinayetleri Araştırma Komisyonu Raporlarında Şekillenen İftiralar-2

7– Bülent Orakoğlu Kaynaklı İftiralar

Bülent Orakoğlu Kaynaklı İftiralar-2

Bülent Orakoğlu Kaynaklı İftiralar-3

8– Gizli tanık Ahmet ya da Asıl Adıyla A.Aziz Tunç Kaynaklı İftiralar

Gizli tanık Ahmet ya da Asıl Adıyla A.Aziz Tunç Kaynaklı İftiralar-2

Hizbullah Cemaati’ni Ergenekon’la İlişkilendirme Çabalarına İlişkin Bir Değerlendirme

Diğer idaaalar

hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 1

hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 2

hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 3

hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 4

hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 5

hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 6

hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 7

hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 8

All times are GMT +3. The time now is 00:08.