![]() |
vallahi ne yalan söyliyeyim. cemaatin dinsiz imansız işçi partisine değil 5 milyon, 500 milyon dolar verdiğini öğrensem bile şaşırmam. bazıları neden şaşırmış bu kadar anlamıyorum.
gülenin mavi marmara saldırısından sonra israilin yanında yer almasına şaşırmanız da buna mı şaşırıyorsunuz? 9 şehit için söylediklerine şaşırmadınız mı? "başbakan erbakan görevi bıraksın", 28 şubatta darbe yapan askeriye için "haklı gerekçeleri vardı", başörtüsü yasağını protesto edenlere "cahiller" deyişine şaşırmadınız mı? Humeyniyi yerden yere vurup Papa'yı yere göğe sığdıramayışına da mı şaşırmadınız? Türkiyenin en büyük sorunu İranla komşu olmasıdır diyerek asırlardır komşu olarak yaşadığımız birçok ortak yanımızın olduğu İranlılara karşı bizlerde nefret duygusu oluşturması da bence şaşılacak bir durumdu. HAMAS'a yüklenen ve bu örgütü radikal olarak gören, suçlu bulan, sevmeyen öte yandan Gazze'de katlettiği binlerce masum Filistinli için hiçbir zaman İsraile yüklenmeyişine şaşırmıyor musunuz? İsrail Beyruta saldırırken çıt çıkarmayan, gariban bir Müslüman örgüt gördü mü hemen "radikal" diye niteleyip saldırmaktan geri kalmayışına şaşırmıyor musunuz? |
Alıntı:
|
arkadaşlar şimdi bir fasik bize haber getirdiginde inanmak olmaz önce araştırmak varsa şahit bulmamız gerekir hemen ınanamayız..
Lakin 28 şubattan aylar sonra kendi elleriyle demirele demokrasi ve toplumsal uzlaşı ödülü veren fethullah gülen neden perinçeğede 5 milyon vermesin diye geçirmeden edemiyorum içimden... |
ismi geçen şahsında burada ne diyeceği çok önemli... bakalım o ne diyecek.
|
Ne olacak sizin bu gülen ve cemaat hazımsızlığınız? Size tavsiyem oda Tv'yi takip edin hergun yeni bir haber ve yeni bir iddia görürsünüz belki ufkunuz daha da açılır..
|
Perincek Fethullah Gülen'i işin içine katarak cemaat düşmanlarından destek almayı planlıyor kaldıki bunu başarıyorda bizim forumda Perincek'i adam yerene koymayacak kişiler Perinçek'in doğru söyleme ihtimalini değerlendiriliyor.
Ergenekon davasını yakından takip eden varsa bu duruşmalarda uyguladıkları ucuz numaralardan biri olduğunu zaten biliyordur. |
Alıntı:
Ergenekon iddianamelerinin hepsinde Hizbullah onlarca defa tekrar ediliyor hatta savcıların HİZBULLAH başlıklı özel değerlendirmeleri bile yer alıyor.Hizbullah'ta ve Ergekonda yakalanan bombaların kafile numaraları örtüştüğu durumlarda var.Ben Ergenekon iddianamelerinin hepsini okudum ve zamanında burada çok şeyler paylaştım.Sana cevap yazmadan öncede arşivimden tekrar teyit ettim. Ergenekon iddianamelerini internetten çok kolay bulabilirsin.Hatta ergekon bölümüde sabit konularda bunları zamanında paylaşmışız.Bir göz atsan iyi olacaktır. |
Alıntı:
adımız gibi hatırlıyoruz elde malzeme olmadığı için gülen medyası haftalarca sadece ajandadaki "hizb." harfleriden sanaryolar üretiyordu. Alıntı:
Gülene gelince oyun hile daravere düşmanlık. hizbullaha gelince can ciğer değil mi ? buyrun mehmet göktaş hocamız ne diyor bu konuda
|
Alıntı:
Gel bak senini için hazırladım bu konuya buradan devam edelim.Ama önce iddianamedeki hizbullah bölümünü oku bulamıyorsan ergekon bölümünde sabit konuda var oradan indir. http://www.akpartiforum.com/hizbullah-baglantisi-ergenekon-iddianamesinde-p923298.html#post923298 |
All times are GMT +3. The time now is 00:08. |