Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AK Parti'lilerin 'Danslı' Filistin Etkinliği! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=152091)

bekçi 07-30-2011 15:42

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923601)
grevs bütün herseyi dört dörtlük yaptikda dansimiz kaldi :).. üstadim sen olaya islam cumhuriyeti yönünden bakiyorsun ama türkiye islam cumhuriyeti degilki hatta bazi islami gruplara göre ehli küfür..
birde ak parti islami bir parti degilki muhafazakar demokrat bir parti o halde kadin milletvekillerinide tartisalim, o zaman diyanet islerini tartisalim..
ak partiye oy verenler arasinda dinsizide var, gayrimüslimide var, asiri dindarida var yani var oglu var bu haldeyken ak parti ne yapsa birilerinin elestirisine mazhar oluyor yani yok bunun orta yolu..

grevs merak ediyorum sen aksama kadar evdemi oturuyorsun mazallah disarisi küfür saciyor yani hic dans etmiyormusun, hic sarki dinlemiyormusun, hic kizlarla konusmuyormusun, hic dügüne gitmiyormusun..

ayrıca biz müslümanlardan bahsediyoruz gayri müslimlerden değil. akparti bir kurumdur rejime uymak zorundadır. ama insanlar ak partiyer uyup caiz olmayanları yapmak zorunda değil. o zaman müslümanlar komünist bir parti kursun herşey caiz olsun ne güzel değil. islami devlette yaşamıyor olmamız dikkat etmeyeceğimiz anlamına gelmez. yada caiz göreceğimiz.

düğünlere giyorum haremlik selamlık var. okula gidiyorum luzumsuz kızlarla konuşmuyorum. hiç karma oynamadım. şarkı dinlemiyorum ilahi ve ezgiler neyime yetmiyor ki.

Mavera 07-30-2011 15:48

ak parti bir kurum ama sahislarin yönettigi bir kurum.. peki o zaman ak parti bir kurumsa neden haberlerinizde ak partiyi hedef aliyorsunuz..
sonucta bireyler kendi kirmizi cizgilerini kendilerini belirleyebilir o halde senin herseyi yapma özgürlügün varsa baskasininda yapmama özgürlügü vardir!..
o acidan isteyen dansda eder, sarkida dinler kaldiki ak partinin islami bir yönetim gibi bir misyonu yokken ak partililer dans etti diyerek bir etkinlikdeki asil tema olan filistini görmezden gelip, olayi baska boyuta cekmek bana göre artniyetin daniskasidir..
sen eger islami sartlara yasayabiliyorsan ne mutlu sana bu acidan seni elestirmem hatta sana giptayla bakarim..

bekçi 07-30-2011 15:56

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923611)
ak parti bir kurum ama sahislarin yönettigi bir kurum.. peki o zaman ak parti bir kurumsa neden haberlerinizde ak partiyi hedef aliyorsunuz..
sonucta bireyler kendi kirmizi cizgilerini kendilerini belirleyebilir o halde senin herseyi yapma özgürlügün varsa baskasininda yapmama özgürlügü vardir!..
o acidan isteyen dansda eder, sarkida dinler kaldiki ak partinin islami bir yönetim gibi bir misyonu yokken ak partililer dans etti diyerek bir etkinlikdeki asil tema olan filistini görmezden gelip, olayi baska boyuta cekmek bana göre artniyetin daniskasidir..
sen eger islami sartlara yasayabiliyorsan ne mutlu sana bu acidan seni elestirmem hatta sana giptayla bakarim..

neyse kardeşim. müslüman ortamı kendine uydurur, ortama uymaz. ama öyle diyorsanz öyle olsun. ben şahsen öyle bir etkinliğe katılmam hiç bir zorunlulğum yok. ister başkan olayım ister üye.

Tarantula_ 07-30-2011 16:45

Büyütmemek lazım vesselam...

ALmi´ 07-30-2011 19:15

Abartmayın, abartmayın.

Saltuk Buğra Han 07-30-2011 19:51

Alıntı:

bekçi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923572)
biz ne çküz gördük ne buzağı aradık. bir ölçümüz var İSLAM birincisi dans ikincisi koca koca kızlar üçüncüsü erkeler ve dörtüncüsü de karma dans ölçü uymuyor :)

ustad ne demiş ?

Efendim Müjdecim Rehberim Peygamberim,
Sana Uymayan Ölçü Hayat Olsa Teperim, ( nfk )

Arkadaşım doğru sen de haklısın.Biz de elimizden geldiğince tekmelemeye çalışıyoruz,ama yaşadığımız hayat ve düzen o kadar acımasız ki bazen rakibin tekmeleri çok daha sert olduğu için mukavetimiz azalıp bizleri yerlerde süründürebiliyor.
Bu Devletin en üst kademesinden vatandaşın en alt kademesine kadar böyledir.
Biz mehter marşı eşliğin de düşman kafası koparan bir milletin çocuklarıyız.
Var bari sen de bu kadarını görmezden gel.
Her şey sanki dört dörtlük mü?
Bu arada benim bir Akpartli olmadığımı bu forum adına konuşmadığımı ,haddim de olmadığını ,sadece kendi adıma konuştuğumu bilmeni isterim.

Hüdaverdi 07-30-2011 19:54

Etkinlik illa ki Kuran okumakla olmaz,veya ev görünümlü derneklerde kadınların fotosunu çekip yayınlamakta olmaz,adı üstünde kültür bilmem ne etkinliği,yöreye özel dans edilmiş,rakı ezeleri hazırlanmamış,Filistin elçisi de katılmış.Duyan da rock'n coke festivali gibi sanacak ;D

bekçi 07-30-2011 19:59

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923687)
Etkinlik illa ki Kuran okumakla olmaz,veya ev görünümlü derneklerde kadınların fotosunu çekip yayınlamakta olmaz,adı üstünde kültür bilmem ne etkinliği,yöreye özel dans edilmiş,rakı ezeleri hazırlanmamış,Filistin elçisi de katılmış.Duyan da rock'n coke festivali gibi sanacak ;D

anladım ev görünümlü derneklerde bayan haber olursa olmaz gerçekten hak verdim. karma dans süslü püslü kızlar olacak. karma dans edildiği zaman caiz oluyor. demek ki günahları yöresel veya devletsel veya aşiretsel veya evsel yaptık mı caiz oluyor.

neden o ev görünmümlü dernekteki bacılarımza hakater ettiğinizi artık anlaya biliyorum birincisi yöresel değil ikincisi kuranla başlamış ve dans etmiyorlar.

daha öncede dedim o zaman kuralim komünist parti yada katılalım momünist partiye herşey caiz olsun. yöreselmiş cahilyenin yasaklanan tüm yanlışları yörseldi. her türlü bpislikler öyle idi.

Hüdaverdi 07-30-2011 20:03

Aynen öyle böyle karma karılı kızlı danslar falan üff harika oluyor gökten nur yağıyordur Allah bilir ;D
Töbe yaw.
Hele hanımlara özel bir toplantıyı fotoğraflayıp internette servis etmek yok mu cennetlik olsa gerek.

bekçi 07-30-2011 20:06

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923693)
Aynen öyle böyle karma karılı kızlı danslar falan üff harika oluyor gökten nur yağıyordur Allah bilir ;D
Töbe yaw.
Hele hanımlara özel bir toplantıyı fotoğraflayıp internette servis etmek yok mu cennetlik olsa gerek.

hanımlar özel pragramdı. gizli saklı değildi. o hakaret ettiğin bayanlara tesettürle ilgili seminer düzenlemişlerdi ve seminer haber edilmişti. kimse gizli çekip haber etmemiş. ama siz haddinizi aşarak küfüre varacak hakaret ettiniz.

All times are GMT +3. The time now is 14:30.