Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Kardeşlerim! Sizinle Konuşacaklarım Var (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=154325)

Yıldırım 09-05-2011 03:31

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944430)
Teşekkür ederim :)
Boş bir vaktim de okumak istiyorum sağını solunu. Anasayfada "Tesettür üzerine hesaplar" ve "Medine Vesikası" başlığı ilgimi çekti şimdilik.

Yazıyla ilgisi yok ama birşey daha sormak istiyorum :) Kütübü Sitte linkine tıkladım, bir dosya indirmek istedi. Güvenli midir? Kaynak bir eser mi indirilecek acaba?

başka link bulalım ne olur ne olmaz:w:
http://www.darulkitap.com/kutub-i-si...nan-akcag.html

not:şaka yapıyoruz...

Beylerbeyi 09-05-2011 03:35

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944418)
Muztazaf-der'de biz hizbullahın devamıyız şeklinde tanımlıyor kendini....
Keşke biz sadece Allah'ın yolundayız deselerdi bugün bende desteklerdim...

Allah yolundalar burakcım şeytanın yolunda olacak değiller ya :)

vallahi ben şahidim. düzenledikleri konferanslar, mevlit etkinlikleri, bilgi yarışmaları, çıkardıkları ilahi cd leri, dergi ve gazeteleri, medya güçleriyle Mustazafların bölgede İslam adına en çok çalışan ve çıkarsız çalışan mücahitler olduklarını söyleyebilirim.

gerçekten harika organizasyonlar yapıyorlar, imkanları çok az. devlet , Mustazafların icraatlerinin çoğuna izin vermiyor. adamlar ders çalışmak için salon yapacaklar ona dahi izin çıkmıyor. konyada mevlid etkinliği öncesi kermes düzenlediler, polis bastı kermesi dağıttı. sonra birkaç mustazaf üyesi çıkıp bu durumu eleştirince onları da hemen "asiler" diye adlandırıyorlar.

mustazafların tek derdi bdp-pkk terörünü ortadan kaldırıp islami bir anlayışı etkin kılmak. tanıdığım çok mustazaf üyesi var,pırlanta gibiler, Allah kendilerinden razı olsun :)

Yıldırım 09-05-2011 03:37

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944434)
Allah yolundalar burakcım şeytanın yolunda olacak değiller ya :)

vallahi ben şahidim. düzenledikleri konferanslar, mevlit etkinlikleri, bilgi yarışmaları, çıkardıkları ilahi cd leri, dergi ve gazeteleri, medya güçleriyle Mustazafların bölgede İslam adına en çok çalışan ve çıkarsız çalışan mücahitler olduklarını söyleyebilirim.

gerçekten harika organizasyonlar yapıyorlar, imkanları çok az. devlet , Mustazafların icraatlerinin çoğuna izin vermiyor. adamlar ders çalışmak için salon yapacaklar ona dahi izin çıkmıyor. konyada mevlid etkinliği öncesi kermes düzenlediler, polis bastı kermesi dağıttı. sonra birkaç mustazaf üyesi çıkıp bu durumu eleştirince onları da hemen "asiler" diye adlandırıyorlar.

mustazafların tek derdi bdp-pkk terörünü ortadan kaldırıp islami bir anlayışı etkin kılmak. tanıdığım çok mustazaf üyesi var,pırlanta gibiler, Allah kendilerinden razı olsun :)

Yanlış anlamışsınız Allah yolundalar tabiki ona şüphemiz yok yöntem konusunda bir itirazım var okadar...hizbullah isminin öne çıkarılması fayda getirmez zarar getirir diyorum okadar...

Ammar 09-05-2011 03:38

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944431)
İşte o referans konusu bence çok yanlış...
Ben strateji hatasından bahsediyorum geniş kitleleri kucaklamak varken Hizbullah kelimesi ile insanları kaçırıyorsunuz...
Sokakta 20 kişi çevir ve mustazaf-derin yaptığı çalışmaları anlat 20 side mustazaf-deri kutlayacaktır... ama hizbullah adını geçirdiğin zaman o 20 kişiden sadece 2 veya 3 kişiden onay alacaksın.Demek söylemeki istediğim Hizbullah mustazaf-der ve o yolda giden insanların ayağına bir ayak bağı.

o Hizbullah ismi munafık medya tarafından kirletilmeden önce. Türk kardeşlerimiz tarafından kahraman olarak görülüp Hizbullah'ın çıkartmış olduğu "Şehitler kervanı" ezgileri bütün islami radyolarda karadeniz marmara ve diğer bölgelerde 24 saat dinleniyordu.

Beylerbeyi 09-05-2011 03:39

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944435)
Yanlış anlamışsınız Allah yolundalar tabiki ona şüphemiz yok yöntem konusunda bir itirazım var okadar...hizbullah isminin öne çıkarılması fayda getirmez zarar getirir diyorum okadar...

anladım iki gözüm :)
iyi niyetle söylediğini biliyorum. hizbullah ismi doğudaki bir kürt için itici gelmezken batıda çok fazla bilgi sahibi olmayan insanlar tepki gösterebilir. sana katılıyorum. hizbullah out, mustazaf in diyelim o zaman :)

Özgür Çağrı 09-05-2011 03:41

Bak güzel insan senin denklemine karşılık aynı karşılıkta bir denklem getirdim.
Kalkıp mesajımı siliyorsun.
O mesajı çabuk yerine getir.
Benim tepemi attırma sinirlerimi bozma tatsızlık çıkmasın.

Yıldırım 09-05-2011 03:44

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944436)
o Hizbullah ismi munafık medya tarafından kirletilmeden önce. Türk kardeşlerimiz tarafından kahraman olarak görülüp Hizbullah'ın çıkartmış olduğu "Şehitler kervanı" ezgileri bütün islami radyolarda karadeniz marmara ve diğer bölgelerde 24 saat dinleniyordu.

Şimdi ben burada bir kar zarar hesabı yapıyorum.
Hizbullah'ın isminin ne şekilde olursa olsun bu toplumun geneli tarafından kabul görmüyor...şimdi hizbullahı aklamaya çalışmak yerine mustazaf-derin çalışmalarından bahsetmek lazım ve Hizbullah'ın h si geçmemeli vatandaş Hizbullah'ı duyunca hemen kalkanları kuşanıyor ondan sonra sen Allah'da desen adamın bir kulağından giriyor öteki kulağından çıkıyor...Daha öncede tartıştık bu konuyu belki ben ifade edemedim kendimi belki fevri davrandım.Benim fikir ve görüşlerim bu yönde...

Beylerbeyi 09-05-2011 03:47

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944438)

furkana katılıyorum burak. furkanın mesajını silmen yanlıştı. senin yaptığın yoruma karşılık senin yorumuna benzer yorum yaptı.

fazla mesaj siliyor, fazla konu kapatıyorsun dikkatli ol bence!

Ammar 09-05-2011 03:49

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944438)

bende anlamış değilim neden eller hep sil butonundadır.

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944443)
Şimdi ben burada bir kar zarar hesabı yapıyorum.
Hizbullah'ın isminin ne şekilde olursa olsun bu toplumun geneli tarafından kabul görmüyor...şimdi hizbullahı aklamaya çalışmak yerine mustazaf-derin çalışmalarından bahsetmek lazım ve Hizbullah'ın h si geçmemeli vatandaş Hizbullah'ı duyunca hemen kalkanları kuşanıyor ondan sonra sen Allah'da desen adamın bir kulağından giriyor öteki kulağından çıkıyor...Daha öncede tartıştık bu konuyu belki ben ifade edemedim kendimi belki fevri davrandım.Benim fikir ve görüşlerim bu yönde...

seni çok iyi anlıyorum. dikkat ettiysen Hizbullah demeden bazı kardeşlerimiz tanımıyor ve konuda hiç hizbullah adı geçmemektedir. iki isimden ayrılmaz ikili olmuştur ve ayırmak mümkün değil. sen mustazaf dersin biri Hizbullah der sen Hizbullah dersin biri mustazaflar der.

unnamed 09-05-2011 03:49

Allah yar ve yardimcilari olsun...
hakikaten nefis bir yazi...

All times are GMT +3. The time now is 00:48.