Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   BDP/KCK vesaireleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=448)
-   -   BDP'li , 'sözde imam' aşk kaçamağında yakalandı -FOTO- (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=154462)

İntifada 09-08-2011 21:58

insan şaşırmaya görsün kardeşlik...
diyarbakırda yakalrsın bunu bakın sağa sola...

Fırat 09-08-2011 22:03

Bulursam bu imamın arkasında namaz olmaz ya önce namaza dururum herkes cumaya niyet ettikten sonra bende buna niyet ederim nerden baksan 3 dakikam var buna güzel bi ayar çekerim kardeşlik.. Sonrası allah kerim..

Yıldırım 09-08-2011 22:07

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 945900)
veririm kardeş :D hala senin gibi güzel kardeşlerimiz terörist gözüyle bakıyor.

hatta tahamul bile etmiyor. :D :)

Sen beni çözememişin hala...
Hizbullah'ın nasıl kurulup ne şekilde devlet ile irtibatı sağladığını bu işin içinden olanların ağzından duydum...
Belki politik davranmakla suçlayacaksın ama benim ayağıma yürürken dolanıyorsa bir kenara atarım.Ayağıma dolananı çözmek yerine keser atarım...
Siz çözmeye devam edin ama hep geride kalacağınızı unutmayın...
Kısacası burada Hizbullah'ın adını temizlemektense ben yoluma devam ederim diyorum...Fazla politik davranıyorsun diyebilirsin benim gözümde durum bu..yoksa Hizbullah'ı teröristtir şeklinde tanımladığımız filan yok...

İntifada 09-08-2011 22:09

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 946923)
Hizbullah'ın nasıl kurulup ne şekilde devlet ile irtibatı sağladığını bu işin içinden olanların ağzından duydum...

.....

Ammar 09-09-2011 02:35

Alıntı:

Belki politik davranmakla suçlayacaksın ama benim ayağıma yürürken dolanıyorsa bir kenara atarım.Ayağıma dolananı çözmek yerine keser atarım...
Siz çözmeye devam edin ama hep geride kalacağınızı unutmayın...
Kısacası burada Hizbullah'ın adını temizlemektense ben yoluma devam ederim diyorum...Fazla politik davranıyorsun diyebilirsin benim gözümde durum bu..yoksa Hizbullah'ı teröristtir şeklinde tanımladığımız filan yok...

hayatında kaç tane hizbullah görmüşsün kaç kişi ile oturmuşsun hayret doğrusu. ergenekonla bağın güçlü sanki ağızlarından dinlemişsin. paylaştığın konuları biliyoruz hani iadaalara cevapları yazdığımızda mesajlarımızı silip. kendi fikirlerinzi yazın dediğin konular. 2000'E doğru dergisinin yani ergenekon dergisinin iftiraları. hatta kullanılıyor dedikleri yıllarda ki saldırıları iftiraları.

bıda ilginç yorum olmuş.

Hüdavendigâr 09-09-2011 02:36

Alıntı:

kanım dondu la

All times are GMT +3. The time now is 22:09.