Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Küçük hırsıza işkence... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=154754)

İntifada 09-10-2011 23:33

Dokunan yanar :)

buyukusta 09-10-2011 23:37

Evet.Bu haber yanlansa Furkan Vakfi şuana kadar neden bir açıklama yapılmıyor?Benim anlamadığım neden konu başka tarafa çekiliyor?

İntifada 09-10-2011 23:38

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948561)
Furkan Vakfı Genel Başkanı İbrahim Canpolat, vakfın yurt olarak kullandığı evden hırsızlık yaptığı iddia edilen T. V. 'ye işkence yaptığı ileri sürülen kişilerin vakfın yönetici veya üyesi olmadığını ileri sürdü. T. V. 'nin onlarca hırsızlık suçundan kaydı bulunduğunu ileri süren Canpolat, bu kişinin iftirası sonucunda böyle bir olayın gerçekleştiğini, şüphelilerin de serbest bırakıldığını söyledi.

Sitenizde yayınlanan ve Furkan Vakfını ve yöneticilerini işkenceyle suçlayan haber tamamen asılsız ve eğitim ve hizmet çalışmaları yapan vakfımızı yıpratma amaçlı olarak kasıtlı çıkarılmıştır. Vakfımızın yönetim kurulu bellidir ve hiçbir şekilde konuyla ilgileri yoktur. Bu haberler daha çocuk yaşta onlarca suça karışmış olan hırsızın bir iftirasına dayanılarak hazırlanmıştır. Şüpheli sıfatıyla yakalanan kimseler de serbest bırakılmıştır.

.....

CeVHeR 09-10-2011 23:52

Bayılıyorum bu muhabbete :)

X cemaatçinin biri kendi cemaati için iyi şeyler söylemeyen Y cemaati için doğru yada yalan ( ama doğru olması için dua ettiğinden eminim ) kötü bir haber bulmuş, ( hemde geçen çarşambadan ) nasılda iştahlı iştahlı paylaşıp, birde haberin doğruluğunu ispat etmeye çalışıyor...

Ne olacak cemaat çatışmalarının sonu...

Umarım cemaat sevginiz Dininizin önüne geçmez...

Özgür Çağrı 09-11-2011 00:23

çocuğa işkence ettilerse adamlar niye serbest ?

Özgür Çağrı 09-11-2011 00:23

Alpaslan hoca iyi dokundurmuş demek ki gülenist örgütlere bu şiddet celal ondan kaynaklanıyor bence :)

Mavera 09-11-2011 00:26

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948606)
çocuğa işkence ettilerse adamlar niye serbest ?

senin betimlemende yanlis nasilki her tutuklanan suclu degilken ayni sekilde her serbest birakildan sucsuz diye bir kaide yok..

Özgür Çağrı 09-11-2011 00:30

çocuğu o hale sokan birisi asla serbest bırakılmaz hele müslüman birileriyle müebbetle falan yargılarlar.
Bu işin içinde bir şeyler var furkan vakfı gibi değerli insanların tevhidi müslümanların bulunduğu oluşumlarda psikopatlara yer vermezler. Eğer böyle bir olay olduysada bu çevreden kovulur o psikopatlar.
Ki ben bunun karalama amaçlı yalan haberler silsilesi olduğunu düşünüyorum.

_Ednâ_ 09-11-2011 00:31

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948608)
Alpaslan hoca iyi dokundurmuş demek ki gülenist örgütlere bu şiddet celal ondan kaynaklanıyor bence :)

'gülenist örgüt'.... güzel ifade tam bir vefa göstergesi.....

'alpaslanist örgüt' kulağa nasıl geliyor?...
sizi bilmem ama benim kulağıma bu isimlerin örgütü demek sadece cahil safsatası gibi geliyor...

Mavera 09-11-2011 00:33

belkide tutuksuz yargilanacaklar yani serbest kaldi sayilmazlar..

All times are GMT +3. The time now is 12:47.