Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Deniz Feneri davasında tutuklu olan Zahid Akman ile 6 kişiye tahliye (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=156542)

bryan 10-22-2011 14:32

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964612)
böyle hukukdan,adaletten anlamayan gerzekler oldugu sürece cok yol almamiz gerekir..
birincisi haddini asma ve adam gibi yorum yap, ikincisi onlari tutuklayanda, serbest birakanda hükümet degil adalet o halde laf olsun, torba dolsun niyetinde yorum yapma kalabaliginda bulunmayalim!

acaba savcılar değişmeseydi. Tahliye olabilecekler miydi.

Mavera 10-22-2011 14:48

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964614)

savcilari kim degistirdi ? "hsyk" ne oldu düne kadar hukun üstünlügü diyen, hsyk bagimsiz kurum diyen siz simdide yaygara kopariyorsunuz!

Ebuzer 10-23-2011 00:08

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964614)

Ya beynin almıyor ya da almak istemiyor..
O savcılar neyin nesiydi ve neden görevden alındılar..

Garibüzzaman 10-23-2011 00:19

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964612)
böyle hukukdan,adaletten anlamayan gerzekler oldugu sürece cok yol almamiz gerekir..
birincisi haddini asma ve adam gibi yorum yap, ikincisi onlari tutuklayanda, serbest birakanda hükümet degil adalet o halde laf olsun, torba dolsun niyetinde yorum yapma kalabaliginda bulunmayalim!

vay vay vay hukuktan adaletten anlıyan biri çıktı :)

HSYK hiç bir zaman bağımsız kurum değildi. Şu an hiç değil. HSYK'yı bağımsız bir kurum olarak gören gözüne parmağını sok.

İntifada 10-23-2011 00:21

Alıntı:

NeVaRiYe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964822)

Senin hukuktan adaletten anlayan ideolojine tüküreyim ben. HSYK hiç bir zaman bağımsız kurum değildi. Şu an hiç değil. HSYK'yı bağımsız bir kurum olarak gözüne parmağını sok.

itirafın böylesi...
doğru diyorsun 90 yıl kemalizme bağımlıydı...
siz eğer savcılardan dem vuracaksanız bu soruşturmayı başlatan savcılara bi bakın deriz...

Mavera 10-23-2011 00:25

Alıntı:

NeVaRiYe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964822)

Senin hukuktan adaletten anlayan ideolojine tüküreyim ben. HSYK hiç bir zaman bağımsız kurum değildi. Şu an hiç değil. HSYK'yı bağımsız bir kurum olarak gören gözüne parmağını sok.

iste sizin köhnemis zihniyetinizin itirafidir.. düne kadar halka ragmen karar verirken iyiydi simdi sivillesince ve isinize gelmeyen kararlar verincemi tu kaka oldu..
geciniz, geciniz bizahmet kuyrugunuzda olusan yarayida pansuman yapinizki daha beter azmasin!
cumhurbaskanligi,anayasa mahkemesi, danistay, yargitay ve hsyk düne kadar sizin kalenizdi ve hepsi birer birer sivillesti!

Garibüzzaman 10-23-2011 00:31

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964836)

iste sizin köhnemis zihniyetinizin itirafidir.. düne kadar halka ragmen karar verirken iyiydi simdi sivillesince ve isinize gelmeyen kararlar verincemi tu kaka oldu..
geciniz, geciniz bizahmet kuyrugunuzda olusan yarayida pansuman yapinizki daha beter azmasin!
cumhurbaskanligi,anayasa mahkemesi, danistay, yargitay ve hsyk düne kadar sizin kalenizdi ve hepsi birer birer sivillesti!

Siz derken ben kim oluyorum, sen kim oluyorsun. Aklından geçen zihniyetin ürünü değilim ben.

Söylemiş olduğun kurumlar bu zamana kadar cehape ve derin devletin kalesi idi. Ben bu zihniyetten çoook çook ötesindeyim.

Fakat deniz feneri davası ayrı bir dava. Ve bu davada oynanan oyunlar çok. Zahit Akman ve diğerleri ne dersin:hmm Ama dur sen yine kişiliğine ortaya koyar gerzek der çıkarsın...

bryan 10-23-2011 02:41

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964810)
Ya beynin almıyor ya da almak istemiyor..
O savcılar neyin nesiydi ve neden görevden alındılar..

merak etme benim beynim çoğu şeyin farkında..
o savcılar ...... tahliye etmeyeceği için görevden alındılar...
ama Allahın Adaletine Herzman inanmışımdır... ergeç o adalette yerini bulacaktırr

Mavera 10-23-2011 02:44

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964927)
merak etme benim beynim çoğu şeyin farkında..
o savcılar bu şerefsizleri tahliye etmeyeceği için görevden alındılar...
ama Allahın Adaletine Herzman inanmışımdır... ergeç o adalette yerini bulacaktırr

haddini bil o insanlara serefsiz deme hakkini nerden buluyorsun!..elinde belge varmi, bilgi var mi hangi hakla onlara hakaret edebilirsin..
ama tabiki alismissiniz o köhne ideolojiniz disindakilerin suclari olmasa bile ceza almasina böyle gercekler caninizi cok acitiyor cok!
Evet ilahi adalet var ve su andada isleyen ilahi adalettir!

Mavera 10-23-2011 02:47

Alıntı:

NeVaRiYe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964849)
Siz derken ben kim oluyorum, sen kim oluyorsun. Aklından geçen zihniyetin ürünü değilim ben.

Söylemiş olduğun kurumlar bu zamana kadar cehape ve derin devletin kalesi idi. Ben bu zihniyetten çoook çook ötesindeyim.

Fakat deniz feneri davası ayrı bir dava. Ve bu davada oynanan oyunlar çok. Zahit Akman ve diğerleri ne dersin:hmm Ama dur sen yine kişiliğine ortaya koyar gerzek der çıkarsın...

anlasilan o ki deniz feneriyle bir kuyruk acin varki yirtiniyorsun..
eger ortada suc varsa cezasi verilir ama daha sucu, suclulugu sabit olmamis insanlari töhmet altinda birakmaniz ve suclu muamalesi yapmaniz pekde iyi niyetli olmasa gerek..
eger adli makamlar uygun görseydi tutuklu yargilanmalarina devam ederdi o yüdez yaygara koparmayalim, artik o cok özlediigniz eski türkiye olmayacak!

All times are GMT +3. The time now is 12:27.