![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hadi yardim gönderen showun yaninda yardim göndererek bir is yapmis oluyor ya sizin gibiler.. |
Alıntı:
|
himmm..
|
Alıntı:
13 şehit verilen yerde yapılan dansözlü yılbaşı kutlamasınıda... kendi mayınımızla kaybettiğimiz askerlerimizide... heronları izleyen kılı kıpırdamayan komutanları saldırı talimatı vermeyen komutanları iyi biliyoruz... kandan kimlerin çıkarı var bilen biliyor... Alıntı:
ama fakirin feryadını duyuran yok ;) zenginin sesi gür çıkıyor... soyadı koç olan sabancı olan doğan olan bir asker ölseydi bu savaşın bütün pislikleri dökülürdü ortaya... paşalar,albaylar niye doğuda askerlik yaptırmaz çocuklarına ? ya kendilerine güvenmiyorlar,ya bildikleri birşey var... onların bildiğini fakir fukara bilmediği için vatan sağolsun diyor o güzel insanlar... |
Van'da bdp'ye oy vermemiş , pkk sempatizanı olmayan bütün vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun geri kalan hepsi geberebilir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
erciş'in %50 si nasıl pkk yı destekler, neden sallıyorsun? neden yalan söylüyorsun ? erciş'te 2007 de AK Parti % 65 oy aldı. http://ercis.wordpress.com/2007/07/2...cim-sonuclari/ doğunun en kozmopolit şehirlerinden biridir Van. Kürtlerin yoğunlukta yaşadığı illerde CHP+MHP nin oyu (eğer aşiretten biri aday olmamışsa) %1 i bile geçmez. Batmanda 2009 da chp %0.2, MHP %0.1 oy aldı diğer bölgelerde buna benzer. Van'da ise çok sayıda Türk de yaşıyor. İranlı göçmenler yaşıyor. Van'ın oylarına dikkat ederseniz CHP+MHP oy oranları %10 a yaklaşır. Bir Kürt chp ve mhp ye oy vermez. erciş'te çaldıranda ve çevre ilçelerde çok sayıda Türk yaşıyor. iran sınırından Bitlis'in Ahlat ilçesine kadar Türk nüfusu var. %50 si pkk yı destekliyormuş. nasıl olur da %65 ak partiye oy çıkar o zaman? |
Bu haberin doğru olmadığını duydum ben ?
|
All times are GMT +3. The time now is 00:50. |