Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Ogün Samast Tahliye Olabilir! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159081)

İntifada 01-22-2012 02:50

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982000)

Sadece ben değil sana bu konuda kimse inanmaz

sesi duydun mu ?

Alıntı:

Chronicle Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982001)

hmmm...
zeka işte...

Mavera 01-22-2012 02:54

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982000)
Sen kimlerin ötekileştirdiğini anlayamamışsın sen olaya sadece bir tarafın ötekileştirilmesi olarak vede sadece bir tarafın ötekileştirmesi olarak bakıyorsun iki pencederedende bakabilseydin ki buna objektiflik denir kimlerin gerçekte ne istediğini vede ne yapmaya çalıştığını görürdün

ben her türlü ötekelestirmeye karsiyim.. nasilki bdp ve pkk nin ötekelestirmesine, ayrimciligina, fasizmine karsiysak ayni sekilde tersinede karsiyiz..
sahsen ben din, dil, irk, mezhep alaninda ötekelestirmeye, ayristirmaya karsiyim..
o acidan bir cok konuda aykiri düsüncelerim vardir..
mesela zorunlu din dersinin kaldirilmasi taraftariyim, kürtce nin egitim dili olarak kullabilecegini düsünüyorum, azinliklarin egitim hakki taninmali diye düsünüyorum, hristiyanlarinda ibadet özgürlügü taninmali diye düsünüyorum..
ama malesef seni baz alarak konusayim sen kendine göre bir türk tanimi yapmissin ve herkes buna uymali diyorsun!..
sahsen irk, mezhep, dil takintim yok ama din konusunda o kadar keskin degilim yani digerleri konusunda fikir degisiklikleri olabilir ama din konusunda olmazsa olmazlarim vardir!..

Mavera 01-22-2012 02:55

Alıntı:

Chronicle Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982001)

biyik bu cocuga! yakisiyor :)

EZEL 01-22-2012 02:58

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982005)

ben her türlü ötekelestirmeye karsiyim.. nasilki bdp ve pkk nin ötekelestirmesine, ayrimciligina, fasizmine karsiysak ayni sekilde tersinede karsiyiz..
sahsen ben din, dil, irk, mezhep alaninda ötekelestirmeye, ayristirmaya karsiyim..
o acidan bir cok konuda aykiri düsüncelerim vardir..
mesela zorunlu din dersinin kaldirilmasi taraftariyim, kürtce nin egitim dili olarak kullabilecegini düsünüyorum, azinliklarin egitim hakki taninmali diye düsünüyorum, hristiyanlarinda ibadet özgürlügü taninmali diye düsünüyorum..
ama malesef seni baz alarak konusayim sen kendine göre bir türk tanimi yapmissin ve herkes buna uymali diyorsun!..
sahsen irk, mezhep, dil takintim yok ama din konusunda o kadar keskin degilim yani digerleri konusunda fikir degisiklikleri olabilir ama din konusunda olmazsa olmazlarim vardir!..

Bence sen zaten kürtsün bunu gizliyorsun tipinden belli

İntifada 01-22-2012 03:02

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982009)

lan bak şimdi benim içimede kurt düştü he ;D

Mavera 01-22-2012 03:03

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982009)

;D;D.. kürt olmaktan gurur duyarim o acidan bir sorunum yok, o kadar neslimi arastirmadim ama bir bakayim Trabzon da kürtler varsa bende Trabzon kürdüyüm :)..
ya sunu anlamiyorsun herhalde ben irk olayina o kadar takilmiyorum bir kisi insan olamadiktan sonra türk, kürt, ermeni olsa ne yazar olmasa ne yazar..
bu arada sende bir resmini koyda birde senin tipini görelim, biyiklarini asagiya saliyormusun
;D;D

Özgür Çağrı 01-22-2012 03:04

ezel sen jitemcimisin :)

Mavera 01-22-2012 03:04

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982013)
lan bak şimdi benim içimede kurt düştü he ;D

beni tanidi, sen kac ;D;D

İntifada 01-22-2012 03:07

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982017)
beni tanidi, sen kac ;D;D

hani anlamazlardı :(

EZEL 01-22-2012 03:08

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982014)
;D;D.. kürt olmaktan gurur duyarim o acidan bir sorunum yok, o kadar neslimi arastirmadim ama bir bakayim Trabzon da kürtler varsa bende Trabzon kürdüyüm :)..
ya sunu anlamiyorsun herhalde ben irk olayina o kadar takilmiyorum bir kisi insan olamadiktan sonra türk, kürt, ermeni olsa ne yazar olmasa ne yazar..
bu arada sende bir resmini koyda birde senin tipini görelim, biyiklarini asagiya saliyormusun
;D;D

İstanbuldada milyonlarca İstanbul doğumlu Kürt var canım :karizmatik: Ben senin kürt olduğunu ilk resmini gördüğümde anladım forumda kürt değilmiş gibi takılıyorsun herkes yer ama ben yemem .

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982020)
hani anlamazlardı :(

Bu arada sendede var bozukluk Sivaslılar evet esmer olurlar ama sende arap tipi var birde Filistin ve arap meselelerinde çok fazla hassassın evet herkes hassasdır ama sendeki farklı bir hassaslık :))

All times are GMT +3. The time now is 10:06.