Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   7 yıldızlı Capriss Gold reklamı ve Cübbeli (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159360)

İntifada 01-28-2012 04:14

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984857)

Sende hikaye okuma Cübbeliyi otelin 7 yılldızlı olması değil haremlik selamlık insanların günaha girmeden tatil yapabileceği bir yer olduğu için destekliyor 3 yıldızlı yapıldıda desteklemedimi Cübbeli boş boş milletin uyutuyorsun anlattığın masalla

bana ne cübbeliden takkeliden ezel...
ben bu olaya cübbeli vs.destek veriyor diye değil islami burjuva mantığına yönelik eleştiri getiriyorum...
kim destek katkı veriyorsa artık...

İntifada 01-28-2012 04:16

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984856)
ihsan eliaçık 7 yıldızlı caprice goldun önünde iftar düzenler artık reyiz
akşamıda caprice gold mega center camiinde kılar
oyşş
:)

ihsan hocada islami görmediği için bu tür şeyleri eleştiriyor,hatta o abartıyor müslüman fakir olmalı demeye getiriyor diyeceğim o değil...
şhsan hoca islami olmadığı için çoğu şeyi eleştiriyor ama kendi hareket tarzları ne kadar islami acaba...
ne konuştuklarını,ne yaptıklarını bilmiyorlar cidden çoğu zaman...

EZEL 01-28-2012 04:16

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984858)
benim cübbeliye dört hatunlu dediğimimi çıkardın şimdi oradan abi :)
ben malum mahalledeki çok eşli abdestli kapitalist dayılara diyorum lafımı oraya buraya çekip birde üstüne beddua etme :)

Eh senin Cübbeli Ahmet Hoca hakkında bu son iftiralar çıkmadan önce söylediklerini düşünüp onu kastettiğini sandım özür dilerim siliyorum mesajımı .
Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984859)
bana ne cübbeliden takkeliden ezel...
ben bu olaya cübbeli vs.destek veriyor diye değil islami burjuva mantığına yönelik eleştiri getiriyorum...
kim destek katkı veriyorsa artık...

İslami burjuvayı eleştirmeni destekleyenleri eleştirmeni desteklerim fakat Akıncı bu gün ülkemizde tesettürlü bayanların dindar insanların doğru dürüst denize havuza gireceği müsait mekanlar yok bu olanaklar olmadığından yazın bu ailelerin bir kısmı günaha girmek pahasına haramı göze alarak tatil yapıyorlar bu yüzdende böyle haremlik selamlık otellerin artması ve popülerleşmesi şimdilik doğru ve uygun değilmi ?

Hüdaverdi 01-28-2012 05:13

Van depremi mağdurlarına kapı açacak mı ?
Eee ne de olsa 2 kral dairesi alana 1 tanesi bedavaymış ;D

Hüdavendigâr 01-28-2012 12:24

Eğer o yapı helal parayla yapılıyorsa sizene gerisinden ? 4-5 adam toplanmış otelin yıldızlarını sayıyorlar anasını satim ;D harbi zenginin malı zügürdün çenesini yoruyormuş..

çıkmışlar bide sokaktaki aç,sefil insanlardan bahsediyorlar sanki kendileri o insanlar için konuşmaktan başka birşey yapıyorlarmış gibi.hayır anlamıyorum fazla mal mülk sahibi olmak haramdır diye birşey varda bizmi bilmiyoruz ? nerden biliyorsunuzki bu adamın sahip oldugu malının,mülkünün zekatını verip vermediğini ?

ne diyim Allah sizede versinde sabahlara kadar elin malını mülkünü konuşmayın,otelinin yıldızlarını saymayın.

Terennüm 01-28-2012 12:26

bu otel kaç odalık?(cimri zekatıyla hesap edelim.40 daire varda biri fakir fukaraya ama 40 bir en alt limit tabi biz onların takva ehli olduğunu hüsnü zan edelim varsınlar ayarını kendileri yapsınlar artık) zekatını fakir fukaraya versin zengin hacıabilere davranıldğı gibi zekat katlarında oturan fakir fukrayada aynı derece hizmet edip yedirip içirirlerse aynı sofralarda oturup aynı havuzlarda yüzerlese bence sorun yok destekiliyorum?

Cerrah 01-28-2012 13:58

Cübbeli reklam yüzü olduysa gitmiyorum kapris'e. :D (paramda çok zaten)

Hüdaverdi 01-28-2012 14:00

Allah misafiriyiz diyerek gidelim mi ? ;D
Madem İslami usullere göre yapıldı,ee misafiri geri yollamak olmaz bir yatak döşek yemek verirler ;D

manifesto 01-28-2012 14:29

Hayır da arkadaş muhafazakar otel yeni mi?
Belki de yüzlercesi var
Ticari amaçla yapılabilir
sorun değil bana göre
3 yıldız 5 yıldız yıldız farketmez
burada sorun
bir din adamının bu kimliğini kullanarak birine ticari menfaat sağlamasıdır
BUNA DİN TİCARETİ DENİR

EZEL 01-28-2012 15:06

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984887)
Hayır da arkadaş muhafazakar otel yeni mi?
Belki de yüzlercesi var
Ticari amaçla yapılabilir
sorun değil bana göre
3 yıldız 5 yıldız yıldız farketmez
burada sorun
bir din adamının bu kimliğini kullanarak birine ticari menfaat sağlamasıdır
BUNA DİN TİCARETİ DENİR

Yeni değil on binlerce otel motel vs vs içinde parmakla sayılacak kadar az olan haremlik selamlık otellerden birisi Cübbeli Ahmet din kimliğine kullanarak birine ticari menfaat sağlama niyetinde olsaydı herhalde şimdiye kadar binlerce kişiye bu menfaati sağlardı vede yüzlerce reklamda görürdük onu :karizmatik:

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984881)
Allah misafiriyiz diyerek gidelim mi ? ;D
Madem İslami usullere göre yapıldı,ee misafiri geri yollamak olmaz bir yatak döşek yemek verirler ;D

Tabi gidebilirsin lakin orda havuzda manita yerine kıllı erkekler var benden demesi :))

All times are GMT +3. The time now is 08:54.