Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Mümtazer Türköne-"Darbeciler için idam getirilmeli hatta yağlı kazıklara oturtulmalı" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159484)

_Ednâ_ 01-28-2012 17:47

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984961)
haklısın valla hiç düşünmedim ama kazıkla dönmesi :) kardeşlerimizi haklı mucadelerin de yıpratmasınlar başka bir şey istemiyoruz. zaten başlarına bombalar yağıyor !

bu konuda neden bu kadar hırs yapıyorsunuz anlamış değilim :)
dikkat edin hırsınız kine dönüşmesin, hırsın böylesi zararınıza ...

cartman 01-28-2012 17:48

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984962)
her yazanın söyleyenin her önerdiği yöntem uygulanıyor olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi..
fakat bu darbecilerin hakettikleri cezanın boyutunu belirtmek için söylenmiş bir yöntem bir söz ..
gereksiz olarak görmenize saygı duyuyorum yinede...

Her yazarın söylendiği uygulanmıyacaktır doğrudur ama bakıyorsunuz ağırlığı olan bir yazar gündem olabiliyorsa bir anda o kişi sözlerini tartmalı ve ona göre konuşmalıdır.İdamı bile uygulamadığımız günlerde yağlı kazıkla neyin mesajını veriyoruz anlayamıyorum.Bu tabiri Çevik bir kullanmış ama gorunen o ki onun seviyesine inmiş mümtazer hoca da ...

Özgür Çağrı 01-28-2012 17:52

mümtazer türköne böyle aykırı çıkışlar yapabilen bir isim 2 sene önce falan canlı dinlemiştim ordada böyle aykırı konuşuyordu zamanın içinde böyle aykırı amcaların olması iyidir kurtuluş umudu hala var :)

Garibüzzaman 01-28-2012 22:09

Benim nazarımda artık bu şahıs saygınlığını tamamen yitirmiştir.Cumhurbaşkanının o kuruma atamasından sonra azgın azınlığın tepkilerini tahammül edemeyen, birleştirici olumlu ılımlı, kurumda yapacağı hizmetler veya projeleriyle öne çıkması gerekirken, verdiği aykırı mesajlar ile gösteri yapmıştır. Bu tür açıklamalardan sonra tepki ve tenkit görmemesi muhaldir. Madem bu tepki veya tenkitleri göğüs geremeyecek, tahammül edemeyeceksin o zaman o makamı kabul etmeyecek, arkasında duramayacağınız açıklamalarda bulunmayacaksınız.

Bu açıklaması da tam bir fantezi ürünü ve palyaçoluktur. Çocukluğunu inmek, belirli bir psikolojik tedavi ve rehabilite sürecinden kesinlikle geçirilmesi gerekir.

Ukbâ 01-28-2012 22:22

Her satırınada kendisinede hayranım yüksek. Ak partinin Ankaralaştığını iddia edenler ile darbecilere karşı koruma vazifesini ifa edenlerin karıştığı bir evrede çıkışlar çok yerinde olmuş.

unsparing 01-28-2012 22:57

Darbecilere idam gelmesi gerekli ama "kazık" sözü pek yakışı kalmamış.
Ayrıca bu ülkede sadece idam edilmesi gerekenler darbeciler
değil ...

Ammar 01-29-2012 00:37

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984967)
bu konuda neden bu kadar hırs yapıyorsunuz anlamış değilim :)
dikkat edin hırsınız kine dönüşmesin, hırsın böylesi zararınıza ...

haklısınız zaman gazetesine samanyolunada bunu dedim mesaj çektim. sizleri kardeş görüyoruz kardeşlerimiz dediğimiz insanlar olarak yeter dedim cemaate ( mustazflar ve Hizbullah ) attığınız iftiralar attığınız manşet yaptığınız haberlerle üzüntüyü kızgınlığa çevirdiniz, kızgınlığı kine çevirmeyin ! ama yok hala devam ediyorlar. kine dönerse hiç şaşırmam. siz şaşırmayın !

manifesto 01-29-2012 01:56

Yarın Gebze'de olacak Türköne,Osman Hamdi Bey sahnesinde
Akşam beraber gideceğiz
Yanımda bir adet yağlı kazık olsa fena olmaz

All times are GMT +3. The time now is 07:11.