Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   FETİH 1453 -İzleyici Yorumları ve Eleştiriler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=160147)

Özgür Çağrı 02-17-2012 02:24

arkadaşın kardeşi ilkokul 4. sınıfa gidiyor okul yönetimi toplu olarak götürüyormuş filme.
varın gerisini siz düşünün :)

bu kadar önemliyse hepimiz gitmeliyiz yani ;D

İntifada 02-17-2012 02:27

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 991088)
Gidiyim mi kardeşlik ne dersin

yok enstantene idi kardeşlik gitmedim tabiki :)
ben bi salonda oturup iki buçuk saat bişey izleyemem...
ben 1-1.5 saatlik filmleri bile ara verip verip 4-5 saatte anca bitiriyorum :)
sinema işi sakat iş uğraşılmaz :)

Fırat 02-17-2012 02:28

Sanki millet taruz emri almış kardeşlik bu ne iştir.. Haberi alan koşuyor..

İntifada 02-17-2012 02:29

Valla daha önce recep ivedik 1-2-3 ü izlemiş biri olarak söylüyorum ki bu adamın yapımcı olduğu filmlerde iş var ;D

Fırat 02-17-2012 02:30

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 991090)
İlginç, bu olaylar Honduras'ta bir kasabada yaşanmış diye tahmin ediyordum :w:

Sen elinin hamuruyla bu konudan uzak dur bi buraya burun sokmadığın kaldı.. Daha görmiyim bu başlıkta..

depare 02-17-2012 04:06

Film çok başarılı olmuş tek kelime ile mükemmeldi gidin pişman olmayacaksınız hatta tüylerinizin diken,diken olduğu ve gözlerinizin dolduğu anlar olacak..

Oyuncular hakkını gerçekten vermiş Fatihi oynayan şahsın bu kadar başarılı olabileceğini düşünmüyordum..

Efekler savaş sahneleri gerçekten çok kaliteliydi ama bir Truva yahut Yüzüklerin Efendisi gibi değil tabiki bunu beklemeyin ama Türk sinema tarihi için milat denebilecek kadar iyiydi..

17 milyon dolar bütçeyle yapılabilecek en güzel fetih filmi olmuş..

Film de Fatih Sultan Mehmed'i uygunsuz bir şekilde lanse etmemeye özellikle dikkat etmişler Muhteşem rezalette ki gibi haremdi,karı kız düşkünlüğü idi bu tarz şeyler yok..

Bilhassa Konstantin İmparatorun'un nasıl kadın düşkünü olduğunu lanse eden sahneler var tabiki uygunsuz sahneler ama durumu iyi özetliyor :)

Tabiki eksikleri var mesela Osmanlı bayanlarını saçları açık lanse etmeleri bana göre filmin en kötü iki yanın dan birisiydi..

İkincisi Ulubatlı Hasan'ın yaşadığı evlilik dışı bir nevi flört ilişkisi böyle bir şeyin olması mümkün değil ama illaki işin içine bu tür aşk hikayeleri sokmadan rahat edemiyorlar..!

Bu bir kaç olumsuz durum dışın da bütününe baktığımız da film gerçekten müthişti..

El Emin 02-17-2012 11:20

Alıntı:

İntifada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 991087)
Fetih 1453 ü izledim,anladığım kadarıyla olay istanbulda geçiyor

Hmm...Bak bak deyyuslara gençliği yanlış bilgilendiriyorlar...:@

serdary 02-17-2012 12:47

Filmde haddinden fazla cinsellik olduğunu söyleyenler var. İzleyip görelim inşallah...

İntifada 02-17-2012 16:12

Alıntı:

serdary Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 991143)
Filmde haddinden fazla cinsellik olduğunu söyleyenler var. İzleyip görelim inşallah...

benhur beğendiyse kıllanmak lazım :hihi2:

Ertuğrul ÖZGÜL 02-17-2012 20:40

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 991214)
Arkadaşlar bu kısım ile alakalı acilen bilgi verebilirmisiniz .

Abi bi bölüm var ama fazla uzun değil... en düzgün aile filmi denen filmlerde bile var o kadarı.. tabi bakış açısına göre değişir birazda...

All times are GMT +3. The time now is 07:03.